Sari la conținut

Ramirez707

Membru
  • Număr conținut

    254
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    Ramirez707@ymail.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti - Cartierul Minunat
  • Motocicleta
    Suzuki
  • Numar Moto
    RMZ

Ramirez707's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ca tot veni vorba de crashpad-uri ... vreau sa le schimb, am de la rizoma (erau pe motor cand l-am cumparat) si nu-mi plac deloc. Nu m-am gandit la pret, daca e cineva interesat ......... Cam asa arata, sunt cu capul detasabil pe filet, nu am gasit foto cu gsr
  2. Nu trebuie sa te aricesti! Dai dovada de aroganta gratuita, era o simpla constatare. SCZ ... trebuia sa pun si niste utilaje cu photoshop-ul in fotografii? Uite te intreb: CAND VA FI GATA CIRCUITUL DE LA ADANCATA? sau mai bine CAND TREBUIA SA FIE GATA CIRCUITUL DE LA ADANCATA? Si mai am una: E DESTINAT SI AUTO? Asta cu "aia de va fac circuit !! cu milioane de euro" - foarte tare Hai sa fim seriosi, lasa vrejeala de popa de la tara, pana la asfalt mai sunt multe de facut. Ca sa nu mai par tendentios ... ne vedem pe 31 Aug sau 1 Sep la circuit? bineinteles daca nu ploua
  3. Fotografii recente Adancata, cred ca in stadiul asta o sa ramana. Celor care au de gand sa se duca acolo, le recomand sa fie foarte atenti pt. ca in zona se afla o stana, unde sunt 5-6 caini destul de mari care sunt cam salbatici (un fel de lupi) noroc cu pietrele de pe circuit si cu ciobanii, care nu se mai amuzau si au intervenit cand a inceput schelalaitul.
  4. Daca faceti reparatii la Nea Gica tinichigiul .........
  5. Stie cineva, atunci cand a-ti montat tobele aftermarket, mai a fost nevoie de pasta pentru etansare? Multumesc
  6. Stie cineva, unde gasesc asa ceva la noi? Daca comanda cineva, vreau si eu !
  7. Michelin Pilot Road 2 sau 3 daca iti place modelul
  8. Nu gasesc o poza potrivita sa-i arat pe ea ce furtun sa scoata
  9. Nu se pune problema de stricat ceva, deranj sau scuze, ci doar de obraz. Cum ar fi sa ma bag peste anuntul tau cu casca si sa postez acolo ce as vrea sa vand sau cumpar?
  10. Bravo Florinel, nesimtirea ta nu are limite ! Nu mai posta in plm anunturi aici !!!
  11. Ramirez707

    GSR 750

    Semnalele (fata, spate) sunt sub orice critica Toba care nu mai e sub sa Bascula de naked banal; in rest foarte tare. Personal, cred ca o sa trec la Kawasaki Felicitari Dragos si fara evenimente! Este primul GSR 750, mai are cineva?
  12. Nu cumva tu ai citit regulamentul de la ambulanta ?!
×
×
  • Creează nouă...