Sari la conținut

neutrino

Membru
  • Număr conținut

    341
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de neutrino

  1. da da! in secuime! pe data de 18-19 aprilie avem trackday pe skatkart. am facut si un event pe facebook!
  2. vezi ca e vaccinata si are si pedigree! ))
  3. mergem si la serres ca macar atata meritam dupa o iarna lunga! dar antrenamentu de acasa tot la targu se va desfasura. iar acum ca avem si adancata la doi pasi avem si unde sa punem in practica ce invatam la skatkart. usor usor fabricam si noi piloti! p.s. o sa radeti dar sa vedeti ce jucarie imi iau eu anu asta pentru antrenament!!
  4. deci, concluzia e ca a inceput sezonu! nu mai numarati gradele!! puneti bani la sosetute si hai la munca prognostichez o prima tura pe targu secuiesc in aprilie. prognostichez bine?
  5. abia astept vibratoarele, gazonu si o felie mai dreapta de asfalt! sa inceapa distracta cu adevarat. niste trase mai rapide si de ce nu, niste timpi mai buni! si daca om avea noroc la anu sa intinda pista si cu kilometrul promis... ce frumos ar fi... o sa fie mult mai scurta linia dreapta cand intrii cu o viteza mult mai mare si abia atunci vom defini o trasa buna la primul viraj... acum inca nu reusesc sa incadrez frana cu intrarea in zona apexului... tot timpul ramane o zona de 20 de metrii de balbaiala pana apuc sa intorc mansonu ala blestemat. si daca ma apuca creatia cu o frana mai tarzie am descoperit o mica treapta fix la intrarea in apex sau in zona de mers la vale, unde ma simt usor intimidat ) data trecuta nu simtem asa rau ca ma ajuta barca aia de gsxr dar acum cu dracu asta intruchipat de r6 zici ca cobor un eraj in zig-zag. senzatii tari romanesti le pot spune! oricum superbe zile si un frumos final de sezon. am auzit de o ultima tura pe serres dar eu nu cred ca pot merge. celor ce se duc le urez distractie mare si asteptam filmari si poze!!
  6. nu am stat sa reglez suspensiile pt motorpark, insa le.am strans mai tare putin cu gandul ca pista e ok... nu ma asteptam la atatea valuri )
  7. eu cred ca vin ca spectator. poate aveti nevoie de mine pe acolo... dau cu matura, ung lanturi, pun standere si incalzitoare... ma fac eu util cumva
  8. inca nu am 5000, ma pun la iarna la clocit elastice de bani, poate iese ceva din ele... si in primavara vedem cati cai pot sa insir pe asfalt... inca merg pe ideea ca herghelia incepe cu mai putini. si usor usor avnsam, si noi ca si crescatori de cai si numarul de cai, intelegi ce vreau sa zic...
  9. Petre Pop e numele, si e singurul roman care alearga la Isle of Man TT! merge nu bine, foarte bine
  10. 190 la roata? eu ma plangeam ca am comsumat 35 de litrii de benzina cu 100 si ceva de cai la roata... aia cred ca mananca si rezervoru cu totu... ))
  11. Two4Photo a postat poze de sambata 11.10.2014 - sunt pe facebook, pe pagina lor sau pe pagina motorpark. uitati-va acolo poate va regasiti. de duminica se pare ca nu a postat nimeni... asteptam!
  12. 3 luni de chin si xbox.. poate se nimereste vreun hacker sa faca adancata pt xbox domane ajuta!! ))
  13. un circuit superb si puer tehnic. am vazut ca au fost si cativa fotografi pe acolo. stie cineva unde se pot vedea pozele?
  14. ce bate vantu pe aici... caut si eu un adaptor pt etrierul de frana fata la un xt660r. rotile de sm vin cu disc de 320 (cred) si caut o solutie de adaptare a etrierului. sau daca as gasi toata frana fata cu pompa si etrier de la xtx ar fi si mai bine. stie cineva ceva?
  15. neutrino

    Yamaha XT660X

    salut! am un xt660r si am luat un set de roti de sm. astea vin cu un disc mai mare. stiti vreunu unde pot sa fac adaptoarele de etrier. vreau sa le folosesc cu discul asta mai mare ca sa am frane mai bune pe strada. si as cauta si o pompa radiala... ceva recomandari? in alta ordine de idei, am tobele stoc si ma gandeam la niste tobe mai galagioase dar in limita bunului simt.. eventual cu silencer. ceva recomandari? la capitolul dualsport sunt incepator de aceea am nevoie de niste sfaturi. gasesc cumva frana completa de la xtx cu etrier si pompa ca sa nu ma mai chinui atat cu adaptari? ce parere aveti? ms!
  16. eu merg pana la amckart in aproximativ o ora. am dar un telefon si se pare ca dupa 5:30 pana la 8:00 nu au programate intrari de karturi. se mai baga cineva?
  17. Sunt pe fan pe chaciki cu astia, marchez lorento astia.. Fratii mei ))) ms mult! Am lucrat ceva sa imi gasesc o pozitie buna, confortabila si sigura... Acum incerc niste fenomene interesante. Ma joc putin cu greutatea corpului in viraj. Inca nu am descoperit tot secretul... si apoi vreau sa lucrez ceva mai mult pe trase franari si accelerari... Mai am de tras dar e ok cat timp e placere si distractie la mijloc m.a ambitionat mult motovudu ala cu ideea lui "intunecata" si anume "you are the limit"... Cred ca tine, pana rupi vreun os ceva... )
  18. daca as fi intrat in vreo cursa mi-as fi luat benzina si in buzunar! sa am la mine in orice eventualitate... )))
  19. asa cum am promis, am incarcat si eu un clip foarte constructiv... manevra "pana prostului pe circuit" =))) vizionare placuta! https://www.youtube.com/watch?v=z2si8CFSoEA
  20. Pana la urma cand e urmatoarea tura pe skatkart?
  21. tu iesi numai pe vreme urata? mai sta putin si ploua in seara asta... putem sa iesim la bere eventual, dar sa nu iti dauneze prea mult ulei... ))
  22. daca nu fac vreo iesire mai lunga vin si la amc.. chiar ma intrebam ce o mai face leveka.. nu ai sughitat aseara? :: )) ma bucur ca esti activ macar pe forum daca un mesaj iti este greu sa scrii, sau un telefon/ wazup/ fb/ mail/ etc... vedeti copii la ce bun forumul..? it keeps friends togheder )))
  23. discutia cu franele s-a purtat exclusiv pentru amckart. si eu am specificat clar in romanul ala din paginile anterioare ca toate mobrele au frane pentru amckart. vitezele sunt prea mici pentru a face diferenta. tocmai de aceea am adus in comparatie un circuit unde vii de la 300 in linia dreapta la 90-100 in primul viraj.. acolo frate ai nevoie de frane. plus ca acolo stai pe circuit 30 min si franele se incing in draci, uleiul isi modifica calitatile... placutele se uzeaza, gumele se uzeaza in draci... comparand asta cu amckart chiar putem spune ca orice mobra are frane pt amckart. plus ca cu ce ai, cu aia te dai, deci... nu te dai cu r6 si visezi la k7... ca nu ai facut nimic! te dai cu r6 si inveti ce poti face cu r6, nu? nu asta inseamna cursa? de ce rossi e mai bun la yamaha decat la ducatti? toate mobrele au plusuri si minusuri, la fel si pilotii... eu cred ca echilibrul e cel mai important de urmarit.. nu comparatia intre frane si motociclete... si la capitolul stock franele sunt calculate pentru uz de strada... nu pentru forja pe pista... deci daca vreti sa discutam de frane, hai sa punem banii pe masa si sa comparam niste avioane cu care ne dam in motogp...nu!? sau mai bine stam in filmul nostru si ne distram cat putem cu ce avem... eu zic ca scapam mai ieftin si pe masa nu mai punem decat banii pentru nota de plata la terasa la care ne-am asezat sa discutam despre ce am invatat in ziua respectiva si sa impartasim idei.. @ cmd - sunt foarte incatat de k7, dar inca nu m-am obisnuit cu bicicleta... fiind mai mare la motor decat r6-le ma ajuta mult la iesirile din viraje (cel putin pe alea pe unde m-am dat), avand greutatea pe fata ma ajuta mult sa simt unde e forta de franare plus ca o simt mult mai stabila pe frana. avand ampatamentul mai lung ma ajuta sa simt spatele mai bine.. plus ca anu asta vreau sa invat slide-uri.. dar amckartul imi este peste mana pentru ca am nevoie de viteze mai mari ca sa fac asta... dar cred ca am facut o alegere buna... vom vedea! te tin la curent mai ales cand o duc la targu secuiesc... atunci pot spune mai multe pareri succes!
  24. of... iar am intrat pe forum... iar vad baloane! ba nu mai vorbiti de lucruri sfinte ca va bate dumnezeu! : )) in pas cu postarile ma pot pronunta pozitiv vizavi de ziua de sambata - superb! vremea impecabila - in ciuda prognozei atotpupatuluiincur site accuweather... plus ca a fost prima mea iesire pe circuit cu zuzi/ pe anu asta, ceea ce a insemnat mult pentru mine : )) adica mult de munca! leneveala de peste iarna s-a simtit mult intre picioare si sub genunchi. chiar si azi ma mai vait de mici crampe musculare, dar stim cu totii ca febra incepe in mai si se termina la prima ninsoare, asa ca nu ma mai plang... am tras mult de mobra sa nu o tavalesc pentru ca am qualifier pe ea si credeti-ma sunt super bune gumele... pana la un moment - surpriza - pe care daca nu stii sa o primesti se transforma intr-un mare cadou... : ))))) acum ma iau de voi: 1. primul viraj si al doilea, ideal ar fi sa le unesti printr-o trasa, astfel incat franarea sa inceapa cam in apexul primului... dar cine are chiloti sa traga atunci de frana?? eu trag de frana in dreptul cimentului de pe dreapta dupa linia de start ca sa arunc greutatea pe fata, arunc mobra pe trasa si trag imediat de gaz ca sa ma scoata in punctul de franare pentru virajul 2, unde franez tare si apoi usor pentru a tine trasa pe curba. aporape de apex am frana 0, pentru ca virajul e prea strans pentru a duce frana pana in apex si deraiezi mult daca te joci cu frana acolo, deci mai bine pregatesti urmatorul viraj (3) prin a frana mai devreme in 2. in felul asta ies mai pe mijloc (lovind apexul din 2 mai tarziu) si intru in 3 cu gaz dupa ce o asez pe trasa... acu ca mi-am dezvaluit secretele de mare racer, tin sa mai impartasesc o idee....FRANELE! ba fratilor, eu nu inteleg notiunea de frane proaste, sau nu are frane... orice mobra are frane!! eu nu am vazut una fara frane... ba chiar am vazut unele mobra care au mai multe manete pe ghidoane decat stiu eu sa numar... : )))) ideea e ca orice mobra are frane (radiala, neradiala, ventilata, neventiala, hidraulica, nehidraulica, de mana, de picior, de berberitza etc) toate au frane! si toate sunt bune! diferenta aia de franare intre o frana buna si una foarte buna se face de la 300 la 0 nu de la 120 (sau cat aveti voi pe linia dreapta de pe AMCKART) la 60-80 (sau cu cat abordati voi intrarea in primul viraj. deci nu e problema de frane ci de cand, cat si cum franez... nu sariti in cap ca nu sunt eu vreun mare expert, dar am mers pe mai multe mobre pe circuit si nu am vazut una care sa nu aiba frane fie honda, kawa, yama, suzi sau aprilia (cu astea am mers eu... restu nu stiu cu ce se mananca) intradevar diferente exista. dar la vitezele la care am avut eu nevoie de maneta aia niciodata nu mi-a inselat asteptarea... am apasat-o si chiar a franat... recunosc singura care mi-a dat emotii a fost kawa, care ARE FRANE SURPRIZA. adica le are frate dar apar asa din senin : )) nu specific a cui era mobra si nici nu conteaza, ideea e ca le rupea pe franare dar apasai maneta si materia mea cenusie era luata prin surprindere ca nu se intampla nimic si dintr-o data simteam G-ul... era un mic delay acolo cauzat de faptul ca pompa functiona altfel decat la coaja mea... de' era prima mobra cu radiala pe care mergeam si eu... viatza!! ca sa nu mai povestesc prima experienta pe aprilia... wow! ce frane? ce-s alea? iti trebuie?? : )) am mers pe un bivol de o mie in ve... si avea cornuta o frana de motor de nu stiam pe ce dracu apas sau daca mi-a murit motoru... aproape ca ma uitam de fiecare data daca nu cumva tin deshtu pe frana fara sa bag de seama... in fine ca sa nu trec la alt capitol din romanul pe care l-am inceput aici, eu zic dati la pace cu fiarele voastre! iertatile ca nu stiu ce fac... doar voi stiti ce pot ele si cum va puteti folosi de ceea ce aveti. ala inseamna antrenament. cand veti frana pe catalunya de la 300+ pe linia dreapta atunci sa discutam si despre frane.. spor!
  25. anu trecut vorbeam de un serres in primavara. hai sa il planuim din timp ca targu' deja e "colea" pentru unii dintre noi.. )
×
×
  • Creează nouă...