Sari la conținut

TheSuper

EX+
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    alex1e13

Profil

  • Locatie
    Bucuresti

TheSuper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vreau sa indrept un cadru care e putin stramb dupa un impact frontal. Cine poate sa faca asta sau stie pe cineva care poate sa lase un telefon sau un mesaj privat eventual si un pret. Nu ma intreseaza pareri ca e greu sau imposibil sau alte comentarii.
  2. Il felicit pe om ca a venit pe ea tocmai din Germania. Acolo totusi se respecta regulile cel putin la fel de bine ca la noi. Eu m-am dat si prin orase arabe unde regulile sunt pur teoretice si accidentele mai putine. Teoretic ar trebui franat putin si cu spatele, practic e foarte usor sa apesi prea mult frana asa ca e mai bine sa nu o apasi deloc pe ce de pe spate atunci cand trebuie sa si ocolesti ceva. A fost cat pe ce sa ma imprastii destul de rau, inclusiv ieri, mai devrema sau mai tarziu o sa se intample.
  3. Greseli fac toti, eu am patinat ieri pe gheta bine de tot dar am avut soarta si am redresat spatele care incepuse sa ma depaseasca, ideea e sa intelegi ca si ceilalti gresesc nu numai tu. Ala ti-a iesit in fata pt ca e prost, nu intentionat, ca a fugit e intradevar cam nasol, f nasol. Cu violenta nu rezolvi nimic pe termen lung pt ceilalti participanti la trafic, poate doar sa inrautatesti situatia.
  4. Ce specie de jegosi sunt unii de pe forumul asta. Cum sa-ti para rau cand dai peste un motociclist care are idei ge genul: fa-i praf masina fara martori. Conservarii sunt relativ in siguranta fata de cei pe 2 roti, noi ar trebui sa compensam prin atentie sporita nu prin violenta. Ceva asemanator a patit si un prietend al meu acum cativa ani, eu eram chiar in spate si am vazut tot. Mergea cam tare, la ocolit pe unu care i-a iesit in fata a trecut mai departe pe 2 roti dupa care a cazut super aiurea. Era cam ofticat pe ala dar nu la batut pt ca ala a zis clar: "nu te-am vazut". Strazile de la noi sunt pline de soferi care violenti care habar nu au sa conduca, inclusiv motociclisti care in situatii de urgenta cand trebuie sa ocoleasca un obstacol fix blocheaza roata spate. Daca data viitoare o sa stii ca nu trebuie sa pui frana spate (ca sa-ti pastrezi momentul de inertie pe roata din spate si implicit pozitia pe 2 puncte de sprijin cand ai de evitat un obstacol) poti sa consideri ca nu ai cazut degeaba.
  5. Poate e greu de crezut dar nu demult cand aveam putin peste 100 si era bezna totala vad reflectia ctorva veste ca de politisti, reduc mult viteza si ma gandesc ca de data asta chiar opresc cand imi fac semn, ajunf f f aproape si abia atunci vad ca era o caruta, mi se ia o piatra de pe inima si ii dau gaz chiar daca depaseam in curba depasind axul drumului. Singura concluzie e ca exista si carutasi care iau masuri de siguranta dar foarte putini.
  6. TheSuper

    Un Accident Usor

    Punandu-ma in situatia ta ma gandesc ca e destul de grav sa nu vezi o masina rosie care se deplaseaza cu mai putin de 100 la ora, fii multumit ca nu a patit nimeni nimic, sau aproape nimic.
  7. Poza cu accidentul la 280 am vazut-o acum ceva timp, cea in care motociclistul s-a imprastiat.
  8. Ce mi se pare mie cam dubios e ca nu ti-ai dat seama ca ai piciorul rupt, chiar atata efect sa aiba adrenalina? Adica nu inteleg cum ai putut sa stai in picioare cand ai ridicat motorul. Insanatosire grabnica.
  9. Mie imi vine greu sa cred ca nu putea fi evitat dar amandoi spun ca parea sa se asigure carutasul si in ultimul moment le-a iesit in fata. Dar cum spuneam e mai important pt cititori sa stie ce s-a intamplat si nu parerile noastre. Am spus de casti ca sunt zgariate ca sa traga fiecare concluzii daca sunt utile nu sa incerc eu sa-i conving ca sunt bune. Alte masini daca erau in spate se deplasau mai incet si probabil au avut destul timp sa ocoleasca motocicleta care a stat ceva in mijlocul drumului. Nu prea inteleg ce frica genereaza sectiunea asta. Eu intru aici doar ca sa stiu ce situatii periculoase pot aparea cand mergi tare si cum se pot evita.
  10. Asta este singura sectiune pe care o mai citesc din cand in cand si citesc cu stupefactie: "pacat ca nu toti motociclistii intra pe forumul asta". Sa intre ca sa ce? Nici macar in sectiunea asta nu sunteti obiectivi, va dati repede cu parere (conservarul a fost de vine, lipsa experienta etc) in loc sa dati detalii despre ce s-a intamplat. Puteti sa fiti siguri ca unii motociclisti nu renunta la mersul pe 2 roti nici daca zilnic vad aici pe forum: "viteza, lipsa de experienta si carnet, decedat" sau alte fraze pe care nu au decat sa le ignor. In schimb daca dati detalii am sti cu totii cam de ce sa ne ferim. Si ca sa nu ziceti ca sunt total oftopic dau ceva detalii despre un accident de saptamana trecuta pe care nu l-am vazut trecut aici. In Pitesti, la iesirea de pe autostrada, o caruta care venea din sens opus (spre Bucuresti) incetineste, pare sa se asigure, si vireaza la stanga prin fata unui Suzuki care depasea doar putin viteza legala de pe autostrada dar nu mai era pe autostrada. Franeaza, cu 20m inainte de caruta tranteste motorul si se desprind de el, motorul si motociclistii se lovesc de caruta care pleaca dand peste unul din ei. Cel din fata are 4 coste rupte si zgarieturi, cel din spate mare norocos. Ambii aveau ceva protectii si casca. Castile sunt destul de zgariate, rezervorul spart, parbrijul spart, oglinzi lipsa, sha rupta (nu am inteles cum). Politia a concluzionat ca a fost vina carutasului de la care nu se pot recupera daunele (tigan sarac).
  11. SVR, nu am inteles exact cum s-a produs accidentul dar spui ca aveai viteza mica (ce o insemna asta pt tine), ca sa stiu ce sa fac in in cazul ca mi se intampla si mie (bat in lemn), nu crezi ca era mai bine sa intri frontal in usa aluia, am inteles ca ai fi ocolit BMW-ul iar 206-le era paralel cu el deci tot un obstacol fix.
  12. Am fost si eu in poligon azi si dupa ce am ajuns la 7000rpm (cred ca a exagerat instructorul cand a estimat turatia) s-a suparat si i-a pus "capastru" sa nu mai treaca de 3000, ma miram eu de ce s-o fi ofticat asa. Inainte era placut sa mergi cu ea, acum abia se misca. Bunicu, parca a spus instructorul ca ati luat amandoi examenutl, felicitari!
×
×
  • Creează nouă...