Sari la conținut

shtefanut

Membru
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    shtefan_95

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Focsani
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Suzuki Bandit 600, Yamaha Dragstar 650
  • Numar Moto
    GAS

shtefanut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. shtefanut

    Yamaha Dragstar

    Nu am siguranta. Surubul trece prin capacul care acopera ambreiajul si se infileteaza in blocul motorului. Sa dau prin capac, dau cam "in orb". Multam oricum de confirmare ca sa stiu ce garnitura iau.
  2. shtefanut

    Yamaha Dragstar

    Salutari. Am si eu o mica problema. Am schimbat uleiul la moto (prima data de la cumparare) si am gasit filetul surubului care se prinde in carcasa motorului rupt. Vreau sa desfac sa dau filet mai mare, insa la montarea capacului imi trebuie garnitura si nu stiu ce sa comand. Ma puteti ajuta sa imi spuneti, pe partea dreapta ce garnitura la capac este, cumva ambreiaj. Multam mult.
  3. shtefanut

    Yamaha Dragstar

    Eu sunt multumit de ghidonul drept pe care il am. Este un pic incomod la drumuri lungi, insemnand peste 200 km. Te oboseste putin, dar nu mai conteaza atunci cand iti place modificarea facuta. Si eu am si 1,76m. Stau un pic cocosst, dar imi place.
  4. shtefanut

    Yamaha Dragstar

    Frumoasa lucrare Ursule. vreau poze si la finalizare. de acum putem ura asfalt uscat.
  5. shtefanut

    Yamaha Dragstar

    scurt metrajul fain, deschide noul sezon si ma face sa ma simt ca renasc, asa cum o facc in fiecare primavara cand ma urc pe motor.
  6. shtefanut

    Yamaha Dragstar

    Eu nu vad scurt metrajul, nu stiu de ce, dar nu se deschide nimic.
  7. Uite aici releu de semnalizare: http://www.louis.de/_309be134cb091a2cb332f83998d70de730/index.php?topic=search&searchterm=10032271&cmd.x=0&cmd.y=0 Si eu am cautat mult pana am gasit la Louis Se potriveste perfect, asta daca e cu doi pini. Salutare Si merge si pe leduri, e de la 1-100W Eu l-am montat pe semnalizari normale.
  8. Capacul se da jos numai dupa ce scoti galeriile, altfel nu merge. Garnitura e cea din link-ul lui paul90. In rest iti doresc bafta in a-ti rezolva problema si nu numai. Cand vrei sa treci pe la mine, sa vezi ce si cum la cricul central, sa ma anunti. Salutare
  9. shtefanut

    Yamaha Dragstar

    Multumesc pentru sfaturi privind schimbarea anvelopei spate. Iuli69 ce vaselina ai pus la axul cardanic, la partea dintata cand ai remontat? Aship zicea de o pasta cu molibden. Pareri pentru aceasta vaselina mai are cineva?
  10. shtefanut

    Yamaha Dragstar

    Multam de clip BlackSeraph si tie Ursule pentru reconfirmare. O sa ma bag sa o desfac singur si sa vad ce iasa. Nu ar fi mare filozofie. o sa va spun cat de bun mecanic am fost.
  11. shtefanut

    Yamaha Dragstar

    Salutare la toata lumea. IceLord vad ca demontezi intr-o veselie... Acu ceva timp vroiam sa te rog ceva si anume sa-mi spui cum fac sa demontez roata spate pentru a schimba anvelopa la drag-ul de 650 cu frana spate pe tambur. Desfac si cardanul, sau daca desfac axul roata o sa iasa fara a desface cardanul. Tamburul il mai dau jos (cred eu ca da ca altfel nu pot echilibra)? Vreau sa stiu asta pentru ca atunci cand o sa ma apuc de treaba sa nu fac alte trasnai. E valabila parerea tuturor celor care ati mai desfacut. Multam' si astept un raspuns.
  12. Imi pare rau pt. treaba cu spitalul, nu e bine. Fa-te sanatos cat mai repede si vb. Multa sanatate.
  13. Ai putea pune o poza cu farul, fata - spate. al meu e cam sifonat si m-ar interesa. multam.
  14. shtefanut

    Yamaha Dragstar

    Am doua dbkiller-e confectionate manual, se lovesc perfect la tevi dar nu prea le-am folosit. Diminuaeaza din sunet, dar daca zici ca trebe musai, o sa le pun. Tevile mele nu comunica intre ele, e vreo problema? Ce rol are aceasta comunicare intre tevi?
  15. shtefanut

    Yamaha Dragstar

    Multam de raspuns. Am tevile din inox, fara pereti dubli, teava simpla si o sa le invelesc. Sper sa dea bine si sa fie si eficiente in ceea ce ziceai, ca nu mai ard. Mai e curiozitatea in ceea ce priveste sunetul, o sa se modifice oare? Acu se aude traznet, de... teava simpla fara filtre fara nik, sunet nene.
×
×
  • Creează nouă...