Sari la conținut

Yeti

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2016
  • Motocicleta
    Yamaha TDM 850
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

Yeti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, O recomadare de service in zona Militari Residence (sat Rosu cum ar veni, nu e nicio rezidenta) - Pacii sau undeva in zona? Multumesc!
  2. Yeti

    Yamaha Dragstar

    O sa vad cum stau si daca e nevoie de comenzi avansate, dar mersi ca mi-ai spus pentru ca nu prea auzisem pana acum vreun chopperist inalt fara comenzi avansate. E bine ca e mai puturos motorul pentru ca am nevoie sa prind putina experienta si curaj in trafic inainte sa trec la ceva mai mare care sa nu gafaie cand ma urc in sa. ))
  3. Yeti

    Yamaha Dragstar

    Dap, ma gandeam si la comenzi avansate ca sa nu stau cu genunchii la gura ci sa stau ca la TV. )) De gagica nu se pune problema pt ca sunt deja "incatusat" si doamna nu s-ar urca nici in atas deci bagajele probabil o sa fie in masina si eu o sa fiu mai putin incarcat pe motor. Mersi de sfaturi!
  4. Yeti

    Yamaha Dragstar

    Salutare, Sunt mai nou in alte motociclismului si pana la finalul lui septembrie o sa reusesc sa iau carnetul. Insa pana atunci vreau sa ma orientez catre un Dragstar 650 pe care dupa obtinerea carnetului as vrea sa il achizitionez. Problema mea este ca desi stiu ca vreau chopper/cruiser si stiu ca ca as vrea Dragstar 650, nu stiu daca mi se potriveste si daca imi place pentru ca din pacate nu am avut pana acum ocazia sa calaresc acest model. Asa ca as vrea cateva pareri daca se poate legat de: - e ok 650 fiind incepator? - ar fi ok modelul pt unul ca mine la 1.90 si 125kg? - e cineva prin Bucuresti care mi-ar putea oferi ocazia asta? (sau sa caut anunturi cu Dragstar de vanzare si sa merg la "vizionari"?") Mersi!
  5. Salutare! Sper sa ajung si eu, pe jos ca de obicei (stiu ca radeti in sinea voastra).
  6. lol, a parcat garda aici. ))) a mai venit o masina. sunt la pauza de masa.
  7. stefan cel mare, chiar langa cladirea circului. e un autobuz parcat,pe acolo.
  8. Rmane in picioare toata treaba? Bai baieti eu ma duc acolo si va astept. Daca apare careva e bine, daca nu... o sa ma pitesc pe undeva pe acolo si o sa plang ca mi-ati dat teapa! )))))))
  9. Me >>>> prezent...asa cum spuneam mai sus!
  10. Salutare, Eu unul vin daca va strangeti. (sper sa nu ploua) Sper sa ajung la fiecare intrunire care se face, chiar daca nu am inca motorishca, dar vin cu drag. Sper sa reusesc ca din toamna sau in primavara sa vin pe doua roti, nu pe doua picioare! Bafta!
  11. Prezent si eu desi nu am motor inca! Poate apareti vreunul cu un TDM,Transalp, Africa Twin sau Deauville. Unul din modelele astea as vrea sa achizitionez in primavara si sunt curios cum ma simt pe ele, asta daca se poate sa "probez" evident. Salutari!
×
×
  • Creează nouă...