Sari la conținut

trifi

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti

trifi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu doar mi-am expus parerea despre imbusurile si surubelnitele Gedore care macar teoretic ar trebui sa fie pentru uz intensiv. Daca ai avea un Mercedes si s-ar strica cutia de viteze in primii 1000 km, ti-ar schimba-o si s-ar strica iar dupa 1000 km nu ai fi nemultumit si tu? Si trusa aceea Beta, cu siguranta nu e Facom, dar cred ca merita banii aia. Personal am o trusa de tubulare de 1/2 de la Unior si sunt destul de multumit de ea. Am si ceva imbusuri de la Wurth si nu am avut probleme cu ele (dar au ceva ani vechime, nu mai stiu calitatea Wurth acum). Am si chei combinate IUS Professional (anii 2005) si sunt exemplare. Despre tubularele Gedore nu pot sa imi spun parerea ca nu am folosit. Dar eu nu o sa mai cumpar Gedore, imi este frica.
  2. O oferta aici la o trusa de tubulare Beta: http://www.supertools.ro/295-trusa-capete-de-chei.html . A folosit cineva intensiv asa ceva? Si ca o parere personala, obtinuta din experienta, sa nu cumparati Gedore. Cel putin surubelnite si chei imbus (ce am folosit eu). Am fost profund dezamagit de ele. De exemplu o surubelnita mecanica (cu hexagon la maner, dar nu de impact) cu cap drept 3,5x0,6 mm s-a torsionat la prima folosire in zona varfului (strangere cu mana, nu cu cheia eu nefiind un tip fortos si nici nu am strans teribil de tare). E drept ca a fost inlocuita, gratis, dar ce este mai grav e ca si a doua a patit la fel. Dar de data asta am indreptat-o singur si de atunci sunt muuult mai precaut cu ea. Despre imbusuri nici sa nu mai pomenesc. Acoperirea s-a dus aproape de tot (in zona de folosire) la toate imbusurile. Ca si calitate a materialului nu pot sa zic decat ca am folosit ca prelungitor o teava de aprox. 1 m pe un imbus de 14 si a lasat multe urme. Poate o sa zica cineva ca e mult un metru, dar sa fim seriosi un surub de M16 (parca atat e la cap imbus 14) strangi cu mana? Si teava era un OL 35 sau 45. Deci cam asta ar fi experienta mea cu Gedore. In schimb pot recomanda surubelnitele Wiha. Nu le-am folosit in regim profesional, dar mi-au lasat o impresie foarte buna, incepand cu ergonomia si terminand cu calitatea materialului. P.S. In caz ca se intreaba cineva nu am cumparat sculele Gedore din piata sau de pe okazii.
  3. Acum si ceva poze de la mine: https://d.transfer.ro/Resita_Transalpina-transfer_ro-11sep-47f2fd.zip . Enjoy!
  4. Este link pe prima pagina, primul post Hotel Turist Resita .
  5. Poate reusim daca ne permite timpul si aveti chef la cascada Bigar, e chiar pe in drumul nostru. Una din cele mai frumoase cascade din lume: http://www.theworldgeography.com/2013/01/unique-waterfalls.html . Cam aici ar fi cascada.
  6. Mai bag si eu citeva poze amarate: https://d.transfer.ro/Transalpina.2013-transfer_ro-16jul-dc5107.zip
  7. Mie mi se pare tarziu sa ne intalnim la 8, cu intarzieri, discutii, alimentare benzina, o sa plecam pe la 9. Cred ca la 7.30 intalnirea era o ora rezonabila. Dar sa lasam majoritatea sa voteze.
  8. Ma poate lamuri si pe mine cineva ce placute de frana vin OEM pe un Hornet 2008 ABS (daca sunt Nissin, ce model si sinterizate sau semi-metalice)? Si eventual o echivalenta EBC. Ca am primit la o oferta pentru placute OEM de mai ca imi luam un set de cauciucuri noi noute. Multumesc.
  9. S-ar putea programa cursuri si la ore mai omenesti ( seara sau in week-end), ca nu toata lumea poate sa plece de la serviciu 3 ore dimineata?
  10. In perioada urmatoare va trebui sa-mi schimb si eu cauciucurile (pe un Hornet 2008). Sunt incepator si m-ar interesa ceva aderent pe uscat (nu merg pe ploaie decat in cazuri exceptionale), cu rezistenta rezonabila (6-8000 Km). Nu ma dau inca pe circuit, merg 1/3 prin oras si 2/3 in afara. In urma sapaturilor mele pe net m-am orientat partial spre Dunlop SportSmart, dar nu am gasit niste date concludente referitoare la cat de repede se incalzesc (la mersul stradal relativ legal, nu circuit sau drum lung, si pe vreme mai rece +10gr). Daca poate cineva sa-mi zica cum se incalzesc si cat de mult l-au tinut ii sunt recunoscator. PS Nu sunt blocat pe aceste cauciucuri.
  11. Poate am putea da o tura pe Valea Doftanei duminica. Se anunta 22 de grade in Bucuresti, deci poate e destul de cald si pe acolo. Daca se hotaraste ceva postati si pe forum va rog.
  12. Plecare de unde? Banuiesc ca este cu intoarcere in aceiasi zi, nu?
  13. Mai vine cineva joi la intalnire in Constitutiei sau sunt la iernat motoarele? Poti trece pe acolo, poate ne intalnim.
×
×
  • Creează nouă...