Sari la conținut

marcy89

Membru
  • Număr conținut

    299
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de marcy89

  1. Ai uns prea tare fitru de aer de de aia face asa iar dak filtru e confectionat cu siguranta a tras tot uleiul ala in carburatoare. O data ce ai umblat la amestec obligatoriu trebuie sa faci sincronizarea din nou.



    Cumparati filtru ungel, sau vezi dak nu e uns ca mai vin si unse si regleaza amestecu dak nu ai ucreche muzicala nu o sa iti iasa asa ca iate dupa culoarea bujiilor si fa neaparat sincronizare.

  2. Buretelele care il gasesti pentru tapiterie nu este acelasi lucru cu buretele din filtrele de aer. :))))))

     

    Astai buna!

     

    Mai auzisem pe la altii ca folosesc in loc de filtru chestia aia alba care filtreaza hota de bucatarie :)))))))))))))))) dupa aia ii auzi pe forum ""íntretinuta maniacal"" si multe altele:))))))

     

    Nu cred ca se merita sa faci asa ceva pe cand un filtru stok nu e decat 70,80lei.

  3. CORECT! e adevarat ce spui.. demontez seara asta si fac comparatie :D

    Trebuie sa stii cu certitudine ca cele doua chiulase sunt identice inainte sa montezi una de motor 650 pe motor 600.

     

    La prima vedere pot parea identice dar pot diferi o multime de chestii de finete - de ex locatia pasajelor de ulei si de apa dintre cilindru si chiulasa.

    Daca ai posibilitatea - vezi doua garnituri de chiulasa de la cele doua modele si vezi daca au gaurile la fel - si chiar daca sunt la fel pe garnitura e posibil sa nu fie folosite toate.

     

    Cel mai simplu, verifica dimensiunile pistoanelor la cele doua modele, de fapt dimensiunea cilindrului: (cylinder bore diameter) - daca e diferit poti sa excluzi din prima orice asemanare.



    Am demontat, si ambele sunt la fel,identice, toata chestia e doar in cilindru...am pus garnitura de chiuloasa de pe ala de 600 pe cel de 650 si vine la fel.

  4. :10:


    Daca nu te intereseaza ceva, e mai simplu si matur sa ignori si sa mergi mai departe,

     

    dar romanul nu e ''prost'' destul pana nu e si fudul....


    Adica nu puteau sa scape saracii,fara sa le spui TU ce parere ai despre chestia asta :) Ca si cum cu totii asteptau, timorati,parerea lui ZAIR, sa vada, oare da unda verde? sau da cu degetul de ''unlike'' :))


    Invata frate ca e forum si fiecare are dreptul la o opinie. Doar ca unii (gen tu) si-o exprima de parca ei sunt o autoritate in orice domeniu in care se apuca sa comenteze...

    Daca esti asa bine dispus si pozitiv,de ce nu iei tu initiativa sa faci topicul ala cu istoric pe 2 roti, cu servisari (nu servisuri) facute, etc...

     

    In rest, e usor si tipic romanesc sa ne ca.cam in initiativa oricarui om pe aici...

  5. Urat!!

    Chiar ingrijorator!



    Am avut si eu 2 evenimente acu 2 ani, unu din vina mea,celalt vina mea ca aveam viteza si o neacordare de prioritate din partea unei doamne a fost suficient.

    Deci mare grija si atentie mare si la participanti la trafic.

  6. Seile sunt retapitate de userul dan_moto, un tip ff de treaba cu programare si fara intarziere.Manerul l-am luat tot de pe forum dar nu ma retin numele userului. E de pe un cbr f3 cu mici modificari.

×
×
  • Creează nouă...