Sari la conținut

_razvan_

INACTIV
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de _razvan_

  1. Salut , Incearca sa pui un resort care sa tina cricul actionat , si pentru a-l rabata , un levier de frana de mana de la vreo conserva .
  2. daca nu ai degripant incearca cu seringa cu putin lichid de frana (cu atentie sa nu picuri pe janta ca e coroziv) si bate cu un ciocan de lemn sau pvc de care ai la indemana
  3. ha ha ha , nu va mai certatzi fratilor din cauza unei pietre care paradoxal a ajuns pe carosabil...... asta a fost un incident... omu' a spus patania pretenului sau , nu a inchis drumurile romaniei spre europa!!!!! Hai sa nu mai aruncam cu noroi aiurea ci sa ne gandim cu cine am votat si ce scop a avut votul nostru ;acela de a ne ajuta sau ........ a ne afunda in "FOSA" europei cu E mare!
  4. _razvan_

    Yamaha Tzr

    Ofer spre vanzare sau schimb o motoreta ce seamana cu o motocicleta. Este vorba de o yamaha tzr cu buletin galben de primarie (undeva prin mehedinti) , cu o capacitate de 49cm cubi , motor minarelli am6 si cu un consum de criza cam 15 lei la suta de km la aceasta suma adaugand si uleiul de amestec consumat dar si tigara de la vreun popas. Motoreta este recent servisata(ulei cutie,ulei furca, semeriguri furca, semeringuri si rulmenti ambielaj originali yamaha , antigel , pinioane esjot, lant did , set motor racing product c4 toate noi) si o mazgaleala neagra pe toate carenele . Toate astea doar la pretul de 800 eur , negociabil ca doar nu suntem vecini si inteleg cat de costisitor este transportul dar si mijloacele cu care este facut.
  5. Noua lege suna asa: La 16 ani ai dreptul la subcategoria A1. Maxim 125 cmc,11kW -15 cai La 18 ani ai dreptul la subcategoria A2. Motor intre 200-1700 cmc,de maxim 95 de cai, limitat la 35kW - 48 cai. La 20 ani DOAR daca ai deja subcategoria A2 de la 18 ani, ai dreptul la categoria A. La 24 ani, direct categoria A, chiar daca nu ai mai avut nici o categorie inainte.
  6. If you can't fix it with a hammer, it's an electrical problem...

  7. If you can't fix it with a hammer, it's an electrical problem...

  8. _razvan_

    CZ

    Am motor complet functional!! nu ma laud dar vreau sa scap de el din garaj . cz 175 sport .....
  9. Undeva de-a lungul timpului te-ai schimbat, ai incetat sa mai fii tu. Ai lasat oamenii sa arate cu degetul spre tine si sa iti spuna ca nu esti bun. Si cand lucrurile au inceput sa mearga prost, ai inceput sa te uiti dupa ceva sau cineva pe care sa invinuiesti? Lumea nu e tot timpul insorita si plina de bucurie. Lumea e un loc dificil, plin de rautate si nu ma intereseaza cat de puternic esti, te va lovi si te va pune in genunchi si te va tine acolo permanent daca o lasi! Nici eu, nici t...

×
×
  • Creează nouă...