Sari la conținut

shobyka

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de shobyka

  1. Mai ai rottweiler-performance-ktm-790-890-adventure-power-plate-elite-edition de vanzare sau l-ai dat?
  2. Am o problema la motocicleta mea Kawasaki Versys 650 – an 2009: nu mai porneste. Cand apas butonul de pornire scoate doar un sunet ca o paraiala undeva jos langa motor (nu-mi dau seama exact de unde), nu invarte deloc motorul si nu se intampla nimic altceva. Am atasat un fisier audio .mp3 cu cu pornirea, poate a mai patit cineva la fel si ma ajuta cu un sfat. Am schimbat bujiile si nu s-a schimbat nimic, paraie la fel. Am o banuiala cu electromotorul, dar cum nu ma pricep grozav, mai intreb si pe altii… Sunet_Versys.mp3
  3. Salut. Vreau sa-mi pun placute de frana noi. Am gasit pe un site placute de frana Brembo si EBC, ambele sinter, cam la acelasi pret. Ar fi ok sa pun Brembo? Cica le cheama Sinter Brembo 07KA19SA. In opinia mea suna bine, dar mi-am spus sa mai cer si parerea altora. » Post actualizat in 25 May 2017 11:44 Salut! De unde ti-ai luat protectiile la maini Barkbusters Storm?
  4. Bingo! E un switch care intrerupe cicrcuitul unei prize 12V, aflata sub sa... Va multumesc tuturor pt amabilitate.
  5. Salut. Mi-a, luat de curand un Versys 650 model 2009. Stie cineva la ce ajuta switch-ul de pe laterala dreapta? L-am incercuit cu rosu in fotografia atasata:
  6. Cric central sh nu gasesc, nou e 1000 lei, 2 standuri sunt 270 lei cu tot cu transport. » Post actualizat in 26 Apr 2016 10:20 18 EUR.
  7. Salut. Mi-am luat de curand un Kawasaki Versys 650 2009 si vreau sa-i pot schimba uleiul, intretine lantul, etc. Am inteles ca imi trebuie un stander, pt a putea lucra la moto. Am gasit un stand fata spate, care se poate monta pe fata sau pe spate schimband niste piese de legatura: http://www.ricambiweiss.com/PADDOCK-STAND/FRONT-PADDOCK-STAND/AIOW-MONTAGESTAeNDER--Vorne-oder-Hinten.html si un set din 2 standuri separate, cu care poti ridica complet motorul de pe ambele roti: http://www.ricambiweiss.com/PADDOCK-STAND/PADDOCK-STAND-SET/BVKW-MONTAGESTAeNDER-SET.html Ma ajuta la ceva sa am setul de 2 standuri in locul standului unic fata-spate? Setul e 42 eur, standul fata-spate e 26 eur. Va multumesc.
  8. Sunt incepator si vreau sa-mi cumpar Dainese Performance Evo Knee Guard si cizme Alpinestars Web Gore-Tex Boot 2014. Intrebarea mea este daca se potrivesc una cu cealalta, mi se pare ca nu incap si cizme si protectii din acestea pe picior, cred ca se suprapun. Cei care aveti aceste protectii, cu ce fel de incaltaminte le purtati? Incap si cizme si protectii? Va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...