Sari la conținut

adibel

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Honda VFR800
  • Numar Moto
    de Constanta

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Fazer 600

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

adibel's Achievements

  1. Teoretic, mai nou, mai bun. Au aceleași caracteristici, au schimbat doar carenajul. Deci 2023 dacă te ține buzunarul.
  2. metale, pai uite trebuie tocmai ca sa eviti ce i s-a intamplat lui Edward si chiar si altora. daca te apuca chitibusareala te gandesti ca trebuie sa fie un nene dedicat, care ar trebui sa le viseze, asa cum service-urile auto au (teoretic, cel putin) meseriasi formati la cursuri pe afara. mai ales ca acum specialist nu se mai gasesc; spre exemplu, in Constanta, cand avea tata Oltcit aveam un mecanic meserias scolit si pe la Citroen, care doar asculta motorul masinii mergand 3 minute si iti spunea ce are defect. se confirma de fiecare data cand intra la vreo reparatie ca a avut dreptate. in zilele de azi mi se pare imposibil asa ceva...
  3. Marius, nu e bolnava, doar ma plesnise intrebarea daca exista mecanici invatati la scoala honda
  4. are cineva idee de vreun mecanic meserias care sa o ia surubel cu surubel la verificat pe o fetita vfr din 2006? ma gandeam la un mecanic instruit de Honda, nu cred ca gasim asa ceva in Ro... nu ca as avea vreo problema dar asa m-a pleznit intrebarea si nu prea am gasit nici pe net ceva.
  5. multumesc de raspunsuri, o sa ma mai orientez cu operatiunea asta. deocamdata sosit vfrness si astept un pic de timp + vreme buna,cald ca sa-l instalez, sper sa ma descurc... deci n-avem pe nimeni pe aici care chiar a facut trebusoara asta cu ajustarea valvelor...sa ne zica daca le-a gasit in regula sau nu..daca a devenit convins de necesitatea operatiunii sau nu..
  6. Salutare! Dupa ceva ore de studiat tot felul de postari inca nu stiu daca sa fac o 'valve checking/adjustment' sau sa stau cuminte pe coada mea (moto este 6th gen, cca 75000 km - dar nu sigur daca mai putin sau mai mult). Acuma, daca as vrea sa fac treaba asta, unde in tara asta ar trebui s-o fac? Eu din Constanta. A rezolvat careva povestea asta? Intre timp mi-am comandat un vfrness caci am schimbat o data statorul acu vreo 2 anisori, era cam topit, si am omorat vreo 2 baterii (mobra o am de vreo 3 anisori). Incantat sa va vad comentariile.
  7. eu am de vreun an sena smh5 si e bun.. poti sa intri pe site sa vezi caracteristici, mai nou a aparut sena smh5 fm, care are si radio. sunt multumit, n-am avut probleme, dar l-am comandat de pe site-uri de afara, a fost mai ieftin.
  8. Mai avem o oferta de garaj la Flamanda, in spate la Delfinul, doar ca se elibereaza intr-o luna jumate. Deocamdata e doar un motor, al meu, mai intra vreo 3, facem cheie la fiecare, o sa discut cu proprietarul sa-i platim lunar. Pentru detalii 0728855366, Adi.
  9. ok,mersi ca m-ai linistit, dadusem pe displayul electronic sa stau cu turatia in ochi toata ziua, dar cred ca nici n-o s-o mai bag in seama de acu' nainte..
  10. ok,masterus, dar sigur a fost si TPS-ul,doar e boala lor, mi-a mai zis cineva.. sunt curios la tine, sau la ceilalti care au fazer cum sta relantiul? eu il fixam ca la carte, la 1260 insa nu sta mereu pe acolo.. cam oscileaza, nu sta nemiscat, se mai duce la 1380, variaza intre valorile astea,chiar 1400 cateodata. la voi cum sta? e normal asa sau tre'sa fie punct?
  11. masterus, pana la urma ai mai avut ceva probleme? la a mea se intampla cam la fel, la relanti scadea turatia pana pe la 600-800 turatii si cateodata murea; in sarcina se simtea ca parca ar trage cam greu si cu un zgomot ciudat de motor obosit.. asta mi s-a intamplat de cand am luat-o, de anul trecut (ea e din 2005), insa in ultima vreme se intampla tot mai des. noroc cu baietii de la hobbymoto (cta) -multumiri pe aceasta cale- care au bibilit-o, au schimbat TPS-ul, l-au reglat, filtrul de aer schimbat ca era cam sfarsit, si acu'... parca am alta mobra.. merge beton, m-am dat aseara vreo 3 ore cu ea si n-am mai patit rusinea, sper sa ramana prietena mea in continuare
×
×
  • Creează nouă...