Sari la conținut

patrasqul

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    gamebike80@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    vrancea
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Suzuki sv 650 s
  • Club
    -

patrasqul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut!pe unde se pot schimba cauciucurile in focsani?am citit ceva pe forum dar nu stiu daca mai este valabil.
  2. patrasqul

    BURSA LOCALA

    salut!eu nu vand dar vreau sa cumpar anvelope moto.160/60/17 si 120/70/17?are cineva sau stie cineva unde gasesc in zona?
  3. Another one bites the dust.condoleante!
  4. » Post actualizat in 31 Jul 2014 15:30 Probleme cu postatul de pe telefon.daca aflu ceva din alte surse sau pe propria piele,te anunt.
  5. Am amintiri frumoase cu o astfel de motocicleta.am facut scoala pe aceasta motocicleta.a fost prima "bestie" pe care am incalecat.asta apropo de nostalgii.....
  6. patrasqul

    Suzuki SV650

    Salut! Am vzut ca vorbiti de sv si ma bag si eu in discutie.sunt proaspat posesor al unui sv 650 s din 2001 si am niste nelamuriri.in primul rand de pe la 140 km/h in sus incepe sa trepideze de te ia frica.mai mult de 160 nu i-am dat pentru ca nu ma simteam in siguranta.a doua problema e ca aud tot felul de zgomote ciudate.stiu ca sv-ul este un motor mai zgomotos de felul lui dar necunoscand pe nimeni care sa aiba nu pot sa compar.daca puteti sa ma lamuriti cu ceva as fi recunoscator.multumesc!
  7. Salut! Unde imi recomandati sa merg cu motocicleta intr-un service? Galati sau Bacau?stiu ca astea sunt optiunile pentru cei din Vrancea. In Galati e reprezentanta Suzuki(daca nu ma insel) dar in Bacau nu stiu ce si cum.daca stiti care lucreaza mai bine si au preturi de bun simt poate imi dati un pont, sa nu plec chiar la ghici.
  8. patrasqul

    BURSA LOCALA

    Salut!cumpar pedala schimbator suzuki sv 650 2001.
  9. am trecut si eu cu motorul pe la Cezar. baietii au incercat sa ma scoata cat mai ieftin si sa nu schimb inutil piese care mai pot fi curatate si folosite in continuare.s-a lucrat curat cu simt de raspundere.a fost transparenta totala si nu s-a facut nici o lucrare fara sa fiu anuntat in prealabil.super baieti pe care ii recomand cu caldura.abia astept primavara sa pun sv-ul la treaba.
  10. Am si itp valabil si asigurare si are si impozitul platit la primarie.daca vrea militianul sa iti faca greutati gaseste ceva...
  11. salut!sunt din vrancea si vreau sa stiu cam ce program aveti(zilele si orele cand e deschis)vreau sa schimb un kit de lant si sa aflu o parere avizata depre o motocicleta cumparata de curand.am mai vorbit la un moment dat dar nu erai in tara si eu nu am reusit sa imi fac timp liber.multumesc si astept raspuns.
  12. Pai e scris pe talon ca e instrainat catre..... si la data de.....inseamna ca nu mai pot circula cu ea.multumesc de informatii.
  13. Bun si nefigurand la primarie sunt in ilegalitate daca circul cu ea?
  14. Fratilor cat pot sa circul cu motocicleta dupa ce am cumparat-o daca nu e trecuta inca pe numele meu? Teoretic nu cred ca e o problema dar nu am ajuns nici la primarie si fiscalul a expirat?acum trebuie sa rog fostul proprietar sa scoata altul?si ca o paranteza daca de motocicleta mea nu am prea avut parte pana acum am parte de a altora.adica de un cbr de 600 care a venit taras si s-a oprit in masina mea care se afla in parcare unde am tinut-o tot timpul.o bara crapata si masina deplasata lateral vreo 20 cm.care sunt sansele sa se intample asa ceva? Cred ca destul de mici.sa ma consider un norocos...?. ))
×
×
  • Creează nouă...