Sari la conținut

adryan82

Membru
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    29.10.2012
  • Motocicleta
    Kawasaki
  • Numar Moto
    IF82DAB

adryan82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. In accident au fost implicate 2 motociclete si o masina,se pare ca motociclistii au intrat in partea din spate a masinii. Starea lor de sanatate este buna,acestia au scapat cu cateva contuzii si zgarieturi.Sanatate multa si refacere rapida!
  2. Da,imi cer scuze...motociclistul a fost luat de smurd pasager nu stiu daca avea...
  3. Rog un moderator sa adauge in titlu numarul de inmatriculare daca se poate.Va multumesc!
  4. Implicata in accident este motocicleta cu numarul de inmatriculare IF31WOW un Suzuki negru sport,pasagerul a fost luat de Smurd iar motocicleta a ramas la locul accidentului.Daca cunoaste cineva motocicleta sa anunte familia sau prietenii . » Post actualizat in 05 Jun 2015 17:07 Se pare ca este vorba de userul Razvan Hans.
  5. Daca nu gasesti in Ro,poti sa comanzi la Kronaumoto https://www.louis.de/index.php?topic=artnr&artnr=10003622
  6. Cumpar cadru bord 636 2002, zzr600 2006 - 2007.
  7. Am vazut ca te grabeai,de aceea ti-am si facut loc sa treci(eram cu conserva).
  8. Frumoasa ... te-am vazut ieri pe Sos Pipera-Tunari.Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.Asfalt uscat!
  9. De acord cu tine,eu ma bag.Nu stiu cati dintre voi ati trecut pe acolo dupa accident,urma de franare incepe de la maxim 1.5metrii de locul unde sa produs coliziunea,avand in vedere daunele provocate atat motocicletei cat si limuzinei,motociclistul nu avea mai mult de 50-60 km la ora.Eu locuiesc in zona si lucrez in Otopeni,trec zilnic pe acolo si nu o data mi s-a intamplat sa imi iasa in fata cate un "bolid" al unui "bastan" de pe o straduta laterala fara sa se asigure...nici macar sa se uite daca vine vreun TIR...
  10. Am trecut pe acolo in jur de ora 11,din cate am vazut era o Toyota rav 4 si un GSXR,accidentul se petrecuse cu mult inainte sa ajung eu.Ambele erau parchate pe partea dreapta cum treci linia de tren la 500m spre OMV .Nu stiu nimic despre motociclist,motocicleta in schimb era destul de sifonata,la fel si masina.Sper sa fie bine motociclistul.
×
×
  • Creează nouă...