Sari la conținut

cuculete

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj
  • Carnet moto din
    August 2012
  • Motocicleta
    S2R 1000

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki Ninja 250

cuculete's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cuculete

    BURSA LOCALA

    Salut. Încă mai am gumele. Le dau cu 100 de lei doar sa veniți sa le luati. Daca le vrea cineva dati-mi un telefon sau mesaj. 0752 702 513Mersi.
  2. Salut, nu pot sa gasesc numarul lui Andu si Cristi. Nu imi lasati un mesaj va rog cu numarul lor. Multumesc
  3. cuculete

    Util

    Salut, De care pantaloni de piele aveti cei care aveti? Perforati sau nu? Ca imi iau acuma si nu stiu de care. Clima e destul de rece in general asa ca mi-as lua neperforati cred. Mersi de sugestii
  4. Da asta ziceam mai sus, ca sigur e de lucru cu ea daca vreau sistem complet. Da e ok, la inceput pana o inmatriculez si o pun la punct umblu cu ea stoc. Dupa voi schimba ce e de schimbat.
  5. Da, am sa umblu la ECU. DB killere vroiam ca sa nu urle tobele tot timpu, nu stiu. Vreau doar sa le am cred in caz ca imi trebuie. La ITP si RAR ma duc cu ea stoc cu tobele originale. Asta am citit aici pe thread.
  6. Uite aici, mi se par pe bune.Si ma jur ca acum 2-3 zile era 400. Poate si-au dat seama .600 tot e foarte bun pret pentru tot sistemul. Mai sunt doar finale pe ebay cu 900 de euro. http://www.subito.it/vim/117950477.htm Doar ca nu au db killer. Am cautat pe net si nu gasesc separat pentru modelu asta dar probabil candva apar pe undeva. Se vede pe tobe ca is stantate cu numaru de omologare ceea ce e bine, dar nu cred ca iti dau ceva certificat baietii astia. Suna bine tot ce imi ziceti, multumesc mult pentru informatii. Am sa iau un set complet.
  7. Sunt complet de acord si asta vreau sa fac, DAR, de ce mi frica e ca daca iau un set complet de arrow sau termi (ca intre astea doua ma orientez) e deja 1000€. Si nu vroiam dupa ce le montez sa ma trezesc ca merge nasol si sa trebuiasca sa iau un ECU de inca 1000€. De asta mi frica sincer. Ca pot sa iau un sistem complet, tocmai am gasit un set cu admisie evacuare si finale pe ebay de la termi cu 400. Atat ca nu au db killer tobele. Ziceti ce credeti. Daca e ok si iau un set complet si pot sa imi remapez ECU la andu sau cristi e ok. Dar sincer nu stiu daca vreau sa dau 1000 pe unu ECU nou. Si ziceti-mi cum e politia cu tobele de genu asta? as putea sa umblu fara db killer? si imi dau amezni daca nu is omologate?
  8. Salut salut, Va citesc threadul asta de ani de zile, cam de cand visez eu la un monster . Si in sfarsit se intampla: s2r 1000. Ma gandeam sa ii pun o pereche de arrow's pe ea si nu stiam daca sa investec din prima pe un sistem complet sau sa imi iau doar tobele. Pentru ca daca iau catalizatoru jos trebuie sa il duc la cineva sa imi faca ECU-u sa mearga calumea. Ma gandesc ca persoana care face chestii de genu e Andu? Eu sunt din Cluj da pot sa o aduc la Bucuresti din cand in cand pentru service ma gandesc. Si poate va intalnesc si pe voi, ar fi misto. Mersi
  9. cuculete

    BURSA LOCALA

    Salut, sunt nou prin zona dar cred ca am sa incep sa va cunosc incet incet. Vand: iPod touch 1st gen 32gb. A avut folie de protectie pe el, ecranul e foarte ok, spatele e zgariat. Merge perfect. Vine cu o gramada de jocuri si incarcator. -$ 70 Tableta Sony Tablet S in conditie excelenta, fara zgarieturi. - $ 250. Playstation Vita conditie excelenta cu Mortal Kombat si Resistance - $200 GoPro Hero 3 White cu mount pentru casca moto nou in cutie - $ 330 posibil si un iPad 3 16gb Wifi nou in cutie cu $500 dar nu stiu 100% iPaduri si GoPro de orice model puteti sa imi faceti comanda si va aduc. Vin in Cluj pe 18 Aprilie si aduc chestiile de mai sus. Daca va intereseaza imi dati un mesaj si trimit poze si detalii. Salut Tudor
×
×
  • Creează nouă...