Sari la conținut

assd

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    assd_ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Yamaha XTZ 750 Super Tenere

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GS 500

assd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. assd

    Bursa Locala

    Salut, Mai e valabil ? Poti sa-mi dai dimensiunile exacte?
  2. Cei care nu mergeti pe munte (pe jos cu rucsacul in spate) nici nu va dati seama cit de mult sunt deteriorate potecile (si chiar drumurile de munte) de motociclisti : este un dezastru!!! Pina pe la 2000m oriunde mergi dai de urmele trecerii motociclistilor.Pe o poteca praticata de motociclisti ramin doar bolovani si sleauri. Ca sa nu mai spun ca, daca te intilnesti cu ei pe poteca trebuie sa sari in laturi.Multi nu au nici macar bunul simt sa incetineasca.Am patit-o de multe ori. Nu au respect nici macar pentru zonele declarate rezervatii naturale.In rezervatia parcul natural Cindrel e aglomeratie de motoare si atv-uri in fiecare weekend. In urma accesului pe munte (chiar si in afara potecilor) cu motoarele avem : zgomot infernal, mirosuri de gaze,ulei,carburant,etc, poteci si drumuri distruse,gunoaie ramase, stres pentru fauna animala, etc. Deci, daca se pune problema eu sunt 100% de acord cu interzicerea accesului moto pe munte. Eu sunt motociclist (am Super Tenere) dar la munte ma duc pe jos sau cu bicicleta.
  3. assd

    "free Talk"

    Rog un posesor de Honda Africa Twin, daca este de acord sa-mi prezinte motocicleta si sa ma lase sa vad cum stau in sa(daca ajung cu picioarele jos). Sunt in cautare sa-mi schimb motocicleta si ma tenteaza modelul acesta.
  4. assd

    Bursa Locala

    Vind Suzuki GS 500. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=562583&selpic=0&zoom=1#foto
  5. assd

    Bursa Locala

    Pentru tipul acesta de genti este nevoie de suporti de metal ? sau se monteaza direct pe moto?
  6. assd

    Accidente Sibiu

    Chiar si la biciclete casca este foarte "utila" ! Pina cind am cazut pe sosea la viteza mare cu bicicleta pe o coborire credeam la fel, dar atunci am fost bucuros ca am avut casca pe cap. Nu stiu cum aratam daca nu as fi avut-o! De atunci o port tot timpul.
  7. assd

    Accidente Sibiu

    Aseara,in jurul orei 22:00 in giratorul de pe Mihai Viteazul intersectie cu Calea Dumbravii a avut loc un nou accident. Din spusele celor de fata un Logan a lovit un Atv-Qad alb cu doi tineri(un baiat si o fata).Soferul Logan-ului avea alcolemie. Tinerii se pare ca nu purtau casti,s-au lovit destul de tare si au fost luati de salvare.Se vorbea deasemenea ca fata este intr-o stare grava. Cele de mai sus sunt relatate de cei aflati la fata locului, eu am ajuns cind salvarea era deja plecata iar politia facea masuratori.
  8. Brandul "Crivit" sub care sunt comercializate produsele este brand-ul celor de la Lidl asa cum si Louis are brand propriu "Probiker". In general produsele de genul acesta "marca proprie" sunt produse tot de mari fabrici cu experienta si expertiza in domeniu si care detin braduri cunoscute. De multe ori produsul "marca proprie" si produsul de brand sunt identice, diferenta fiind data doar de brandul sub care se comercializeaza. Produsele "marca proprie" sunt in general incadrate din punct de vedere calitativ in segmentul mediu, pretul mic fiind dat de lipsa marketingului pe brand. Cu alte cuvinte pretul final nu include si publicitatea de care un brand cunoscut are nevoie. Aceasta este o tendinta generala in comertul modern;se practica in foarte multe domenii si toti marii comercianti au marci proprii de cele mai multe ori produse tot de producatori de renume. La Lidl in multe cazuri produsele lor "marca proprie" au o calitate superioara produselor de brand ale unor companii si care au la raft preturi mult mai mari.
×
×
  • Creează nouă...