Sari la conținut

Malaceab

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    KTM EXC 250 F

Malaceab's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Super. Asteptam poze. » Post actualizat in 26 May 2015 14:34 Are cineva de vanzare rotorul magnetic de la melcul de kilometraj?
  2. Salutare, Sunt in cautarea unui suport de topcase pentru un sv650 din 2001. Ma poate ajuta cineva? Sunt doua pe OLX dar au lipsa suporti care se prind sub saua pasagerului. Multumesc anticipat, Bogdan
  3. Am facut ITP-ul la Concept Car. Pret 80 de lei. A durat cam 30-40 de minute. 80 de lei in care intra si un suc din partea casei Sa va faceti programare pentru ca este destul de aglomerat. Recomand!
  4. Off topic: . In general lumea este nepasatoare sau nu doreste sa se complice. Din pacate sunt multi care zic: "Nu ma opresc pentru ca dupa trebuie sa stau sa dau declaratii".
  5. Unde gasesc cel mai ieftin ITP din Bucuresti? Motorul este in toate mintile si este echipat asa cum a iesit din fabrica Multumesc anticipat.
  6. Gaurile de scurgere unde sunt pozitionate. Eu am vazut o gaura de aproximativ 2mm in diametru pe fata laterala a blocului. Are legatura?
  7. La mine s-a remediat din mers problema(2km de mers pe uscat). Dar tot vreau sa aflu solutia cu care pot remedia problema pe timp de ploaie.
  8. Un remediu pe termen lung exista? Nu as vrea ca la fiecare ploaie sa repet procedura
  9. Salutare, Sunt proaspat posesor de SV si astazi am fost la RAR si politie pentru inmatriculare. Cred ca din cauza ploii a aparut o problema la motor. Semnele de boala sunt: motorul nu mai tragea (gazul full si nu saream de 100km/h) pe liber se tureaza normal; rateuri; consum mare; mers in suturi; in neutru imi murea motorul daca o lasam la relantii; mai apareau momente in care tragea normal; Poate ma ajuta cineva cu o solutie/sfat. Multumesc anticipat, Bogdan
  10. Salut, Ideea este buna. Dar cine ii da unui incepator motorul lui? Am auzit ca se merge pe regula "Pusca si femeia nu se imprumuta". Am fost la Fabio si m-am urcat pe una sa vad daca stau ok.(Multumesc Fabio)
  11. Multumesc, Nu am inca un buget stabilit dar as vrea sa imi iau un motor care sa mearga ok si sa ma bucur de el 2-3 ani. Am sa apelez la Fabio sa vedem daca ma poate ajuta.
  12. Salut, Sunt nou posesor de permis categoria A (Octombrie 2012) si vreau sa imi iau un v-Strom 650. Din ce am citit pe acest forum ma puteti ajuta cu sfaturi si recomandari. In primul rand ar trebuii sa ma decid asupra anului de productie. Care a fost un an bun pentru v strom? Care ar fi pretul corect pentru un motor din acel an? Imi recomandati sa iau motorul de la posesorul anterior sau de la un dealer care vinde motoare sh? In momentul in care gasesc ceva care imi place, exista cineva priceput la care pot merge cu motorul sa isi dea cu parerea daca este ok sau nu? Va multumesc. Bogdan
×
×
  • Creează nouă...