Sari la conținut

arheologul

Membru
  • Număr conținut

    134
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Rm. Valcea
  • Carnet moto din
    Septembrie 2012
  • Motocicleta
    Kawasaki Eliminator EL250
  • Numar Moto
    VL-08-KWF

Vizitatori Recenți Profil

874 citiri profil

arheologul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Releul de 21 le aprinde doar ca stau aprinse, nu clipesc si nu se aude clic-clac ci un clic continuu. O sa-l iau, totusi, pe cel verde cu 3 pini. Apoi mai vorbim. Merci LE: ce modificari sa fac la cel cu 2 pini daca asta nu merge?
  2. Să înțeleg că dacă-l cumpăr pe respectivul releu de 10/21W semnalizarile mele de 10W vor clipi normal, intermitent?
  3. Salut, nu stiu daca postez unde trebuie. Am cumparat semnalizari universale cu becuri incandescente de 10w si stau mereu aprinse. Nu vreau sa pun rezistente sau sa fac improvizatii. Vreau sa schimb releul original de 21w cu unul de 10w numai ca al meu are 3 pini iar pe piata gasesc aproape doar cu 2 pini. Am gasit aici un releu, am cautat pe site-uri informatii despre el si cica comuta la 10/21w, dupa cum scrie aici. Ce inseamna asta? Mi s-ar potrivi? Ca n-as da pe asta aproape 100 de lei, cu tot cu transport. As prefera sa am pe viitor releu de 10w fiindca majoritatea semnalizarilor universale de care abunda piata sunt pe 10w. Merci PS: stiu ca-s multe topicuri doar ca sunt despre led-uri dar pe mine nu ma intereseaza sa trec pe led.
  4. arheologul

    Kawasaki EL-250

    Salut, nu mai deschid topic nou pentru o simpla nelamurire. Stiu, de asemenea, ca userul vladf zicea ca ramane cam repede fara benzina pe ON. Care e treaba cu rezervorul si cele 2 furtunuri de benzina? La a mea am constatat ca nu ma pot folosi de toata benzina din rezervor chiar daca sunt pe RES; ramane cam multa. E normal? Ce-i pot face? La voi cum e?
  5. Salut, daca becurile semnalizarilor sunt de 21 W, sunt interesat. Fata si/sau spate. Eu am cumparat fara sa stiu ca au becuri de 10 W si nu mai clipesc intermitent. In caz ca am noroc, o sa le donez si eu pe ale mele cui are nevoie.
  6. Manusile merg la tine. Ti-am trimis PM. Imi pare rau pentru ceilalti dar el a fost primul.
  7. Pentru cei care m-au intrebat prin PM legat de manusi, astept raspunsul lui mariusutul si daca nu le vrea aplic regula urmatorul sosit, urmatorul servit. Oricum, e weekend momentan.
  8. Am o pereche de manusi Probiker modelul din linkul de mai jos, marimea XL, purtate dar in stare buna. Le-am primit si eu de la un valcean dar imi vin mari si ma jeneaza la folosirea comenzilor. Daca ti se potriveste marimea respectiva, lasa un PM si fac si poze. Trimit doar prin Posta iar taxele de trasport le suporta destinatarul. Is numai bune pentru KLE-ul tau. http://motorai.ro/manusi-probiker-pr-09--product--201323
  9. Sa vina berea! Apropos de R.I.P., tendinta printre arheologi e sa se foloseasca S.T.T.L. Mai ales aia de epoca romana.
  10. Acum 2 saptamani am intrat si eu pe contransens la un viraj luat prea tare. Tot 90 de grade. Noroc ca nu venea nimic. Si tot incepator sunt. Noi nu avem nicio vina la unele accidente? Doar altii?
  11. La fel doar ca la mine nu e dreapta dar e stanga...in bord si toate semnalele sunt aprinse. Insa, din lipsa de timp cred ca o sa rezolvi problema inaintea mea. Bafta si te anunt in caz ca termin eu primul. Ce pot sa-ti mai zic e ca am legat o pereche de semnalizari cu becuri de 21 W si s-au comportat normal. La mine tind sa cred ca e puterea prea mica la becuri si am fost sfatuit sa pun releu de scuter, de 10 W.
  12. Ai schimbat cumva semnalizarile si becurile au puterea mai mica? De ex, eu am luat (fara sa stiu ce fac) semnalizari cu bec de 10 W in loc de 21. Prin urmare, ori schimb iar semnalizarile, ori releul. Fiindca, la fel, nu clipesc; stau doar aprinse.
×
×
  • Creează nouă...