Sari la conținut

andrei_rusu

Membru
  • Număr conținut

    173
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Honda VFR V-TEC
  • Numar Moto
    pe spate
  • Club
    n-am

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda VT500 Custom, CBR F3
  • Interests
    parasutism

Vizitatori Recenți Profil

690 citiri profil

andrei_rusu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sa fie aerul? incearca sa pui un filtru K&N curat, eu am avut simptome asemanatoare la al meu. aveam K&N, am pus filtru de hartie si de aici a inceput tot. Orice i-as fi facut, n-a vrut sa-si revina pana ce nu i-am pus din nou K&N.
  2. Asta as vrea si eu sa fac, insa mi-e teama sa nu rup garniturile de la pistonase, nu le-am scos niciodata. Sunt sensibile tare? Sa ma pregatesc inainte cu un set de reparatie etrier?
  3. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    o sa fie al treilea dosar, cel de vatamari corporale. da-mi un tel maine si povestim. 0754 806 075
  4. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    Poate sa treaca si cele pentru care nu are factura/bon. Ce are de pierdut? Depinde pe ce asigurare merge. Personal am platit bunuri doar pe baza declaratiei pagubitului, nu apareau in pv politie deoarece, pana sa apara politia, l-a dus smurdul pe om la spital. Conteaza mult de cine dai la asigurari. Daca inspectorul e batut in cap, poti sa-i fluturi 100 de facturi in fata ca nu te-ajuta cu nimic...
  5. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    Campania de ajutorare pt Luci continua. Din pacate situatia lui financiara nu ii permite sa-si acopere costurile operatiilor, iar asigurarea medicala de stat e ...doar o gluma. Diseara la 8.30 - intalnire in parcarea de la Sala Sporturilor, Oana va fi acolo si va strange bani. Luni s-au strans aprox 500 ron care aproape acopera tija la mana stanga , le multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au ajutat, insa mai e nevoie de cel putin 7-800 ron pt tija/tijele de la mana dreapta (inca nu se stie o suma exacta, incheietura mainii e sfaramata). Fac apel pe aceasta cale catre voi, motociclisti, prieteni de-ai motociclistilor,scuteristi, biciclisti, daca aveti posibilitate si bunavointa, haideti sa ajutam un om aflat in suferinta. Ne vedem diseara.
  6. rezolvat. Pus K&N, merge fara probleme. Vand filtru stock, cineva interesat?
  7. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    Limitele de despagubire sunt: in cazul vatamarilor corporale sau decesului - 5.000.000 euro, iar pentru pagube materiale - 1.000.000 euro. Sumele de despagubire se stabilesc pe cale amiabila, intre vatamat si asigurator, sau, daca nu se inteleg, se stabilesc pe cale judecatoreasca. Aici deja e nevoie de un avocat (se poate reprezenta si singur, dar nu e indicat).
  8. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    polita RCA acopera tot: dauna provocata motocicletei, echipamentului, cheltuieli de spitalizare, daune morale.
  9. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    Acopera, insa pana sa se ajunga la recuperarea banilor de acolo mai dureaza o vreme buna. El are nevoie acum.
  10. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    de-aia ne intalnim diseara la clopot. hai acolo.
  11. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    Diseara la 8 ne vedem la clopot, pe eroilor, povestim mai multe acolo.
  12. andrei_rusu

    Cu si despre accidente

    Update: Azi are prima operatie, la maxilar, ii baga suruburi si placute. Apoi il muta la ortopedie unde ii opereaza ambele maini. Mai are ligamente rupte la ambele picioare, insa alea nu se vor opera. a sa nu se mai speculeze tot felul de povesti, clarificam acum: cum a zis si Pety mai sus, vinovat (din punct de vedere legal) de producerea accidentului este soferul autoturismului care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers. Propun sa nu ne legam de viteze, singura sursa relativ sigura in acest caz ar fi o expertiza extrajudiciara. Acum, cu totii stim/banuim cum functioneaza sistemul medical. Operatiile respective necesita sprijin financiar, suntem cateva persoane care vrem sa punem mana de la mana pentru a plati cele necesare, asadar cine mai vrea/poate sa ajute din acest punct de vedere, il rog sa ia legatura cu mine (0754 806 075) sau cu Oana. Multumesc, va doresc o zi buna!
  13. Trag pamant pe el filtru stock! Azi am scos filtrul si-am mers fara el. Am urcat-o pana-n 250 si mai aveam gaz. Luni pun filtru K&N.
×
×
  • Creează nouă...