Sari la conținut

Z3US

Super Membru
  • Număr conținut

    732
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    2005

Informații profil

  • Motociclete detinute
    YAMAHA, DUCATI, BMW, HONDA
  • Interests
    tot ceea ce produce adrenalina...

Vizitatori Recenți Profil

1.807 citiri profil

Z3US's Achievements

  1. Dupa cum spuneam, nu prea ai acces acolo decat daca dai jos rampa de injectie. Dupa ce dai jos rezervorul, cu o lanterna ar trebuie sa poti vedea pierderea.
  2. Nu o sa poti scoate chiar tot antigelul din sistem cand il inlocuiesti. Cumpara antigel de aceeasi culoare cu al tau, G11. Sticla de Hepu e 1.5 L, mai pui tot atat apa distilata si il bagi in mobra. Pt. pierderea de antigel, aproape ca as face pariu ca de acolo e buba.
  3. Salut. Orice antigel pentru motoare isi face treaba pentru mobra aia. Pentru putin mai buna racire iti recomand HEPU P999. Daca inca nu ai rezolvat problema cu pierderea de antigel: in "V" este corpul de termostat pe care este fixat un furtun in unghi (daca nu e evident de unde curge, nu vezi exact) acolo e problema. Ca sa ajungi la furtun trebuie sa dai jos rampa de injectie.
  4. Salut, E buna varianta. Asfalt bun. Mergi asa: Cluj-Galgau-Targu Lapus-Suciu de Sus (intre Suciul de Jos si Sus, ai asfalt putin mai naspa, dar e ok si acolo)-Grosii Tiblesului-Botiza. Asfalt ca in palma. Masina sa iti fie echipata de iarna.
  5. Te salut, Dai gaura mai mare (vezi ce dimensiuni de aerisitoare ai la dispozitie), pana iese tot aerisitorul, pana cand iese metal din corpul etrierului. In gaura bagi o bila de plumb de diametrul gaurii si infiletezi bine aerisitorul nou. Merge fara probleme.
  6. Z3US

    Util

    Buna dimineata, Cunoasteti pe cineva in Cluj sau imprejurimi care face aerografiere? Ma intereseaza pentru o casca. Merci
  7. Frumoase jucariile acestea, un mic sfat: nu mai face astfel de afirmatii pe forumurile publice; vezi: Art. 42 Legea 407/2006 Vanatorii Răspunderi şi sancţiuni
  8. mie imi plac pozele cu buci de femei, mai pune
  9. am BREMBO sau SBS la 400 lei/buc, iti recoman sa le inlocuiesti amandoua
  10. Am gresit putin valorile tensiunii masurate la firele statorului, ma corectez ca sa nu induc pe careva in eroare; astfel, la mobra asta, valorile masurate intre infasurari trebuie sa fie intre 20-40 V la 4000 rpm.
  11. Verifica in functionare (la 4000rpm) ce tensiune ai intre firele galbene de la stator verifici 1-2, 2-3, 1-3 ar trebui sa ai valori intre 60 si 80 v, cu diferente mici intre cele 3 verificari (daca la una din masurari ai diferenta de ordinul voltilor fata de celelalte, ai o infasurare a satorului arsa). In 80% din cazuri la vfr, problema este de la stator. Daca totusi statorul este ok si iti trebuie un releu, am unul nou, ti-l dau cu 150 lei.
  12. Nu se desface, trebuie taiat si mufat cu furtunul, ideea e sa folosesti cotul filtrului vechi pentru a nu se gatui furtunul la filtrul nou. Se poate face foarte usor si functioneaza fara ca originalul.
  13. Eurokey SRL Strada János Zsigmond 2, Cluj-Napoca 400485 0264 431 911 De aici se aprovizioneaza toti copiatorii de chei din Cluj si nu numai.
×
×
  • Creează nouă...