Sari la conținut

ROZ

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ROZ

  1. ROZ

    Acccident cu caprioara

    Am incercat la fpvs dar nu se incadreaza. Oricum nu ma asteptam sa se poata recupera ceva dar am zis sa intreb totusi. Multumesc tuturor pentru urari!
  2. ROZ

    Acccident cu caprioara

    Ieri am fost implicat in acest accident: http://www.bistriteanul.ro/video--podirei-motociclist-bagat-in-spital-de-o-caprioara-1438436906301.html (nu e video cu accidentul ci dupa accident). Caprioara a sarit de pe marginea din dreapta cum mergeam spre Bistrita dar nu am vazut-o decat cu coada ochiului fix inainte sa sara, nu am avut timp sa fac absolut nimic.Caprioara am proiectat-o in santul din stanga unde a murit la scurt timp. Motorul a cazut pe partea stanga si s-a dus inainte mea spre contrasens iar eu dupa el rostogolindu-ma de mai multe ori inainte sa ma opresc. Era sa ma calce o masina de pe contrasens dar din fericire drumul mai avea o jumatate de banda si a reusit sa ma evite. Spre surprinderea mea si a oamenilor din jur m-am ridicat instant de pe asfalt si am inceput sa verific daca imi amintesc tot si sa vad pe unde sunt lovit. Echipament aveam casca, geaca, manusi si cizme din pacate nu aveam genunchiere. Ranile suferite sunt: fractura la picior chiar deasupra gleznei dar nu a fost nevoie de interventie chirurgicala, la genunchi m-am lovit destul de tare (aveam o gaura mare in genunchi) dar m-au cusut si in rest julituri in ambele palme (manusi de vara, s-au rupt imediat), julituri in spatele soldului, la spate si la o buca. Motorul are o gaura in rezervor, oglinda stanga rupta, scarita stanga rupta, codita pe stanga julita, capace julite, ambreiaj rupt, ceasuri sparte (de caprioara). Intrebarea mea este: am cum sa imi recuperez din paguba de la cineva? De la ocolul silvic local sau ceva. In raportul politiei am mentionat ca nu era nici un semn cu "atentie animale", ei au stabilit ca nu aveam peste viteza legala si a iesit 0 pe linie la alcooltest. Concluzii: purtati echipament full oricat de cald ar fi si fiti cu ochii in patru ca sunt caini, caprioare si prosti la tot pasul prin tara asta.
  3. ROZ

    Accident in Covasna

    Cu doua zile inainte de intamplarea asta am iesit la o plimbare pe langa Cluj. La intoarcere m-am hotarat sa merg pe un drum pe care nu il stiam si desi era cam industriala zona am zis ca e ok. La un moment dat observ undeva in dreapta, la vreo 30 de metri de strada un grup de vreo 5-6 puradei care sa jucau in noroi, care cand m-au vazut au inceput sa alerge sprea strada. Dupa 200 de metri observ ca strada e blocata de 20-25 de tigani (nu blocata efectiv ci stateau pe strada nu pe langa), ma hotarasc ca nu ma risc sa trec printre ei si fac cale intoarsa. Intre timp puradeii pe langa care am trecut vazand ca ma intorc s-au inarmat cu niste pietre mai mari ca ei si au luat pozitia de aruncare. Cand am ajuns aproape in dreptul lor am accelerat puternic ca sa nu ma nimereasca .Daca mi-ar fi sarit unul dintr-un boschet in fata ar fi urlat lumea ca mergeam cu viteza.
×
×
  • Creează nouă...