Sari la conținut

szall2

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Metode de contact

  • Yahoo
    szall2

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Lupeni
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    yamaha DRAGSTAR 1100 CUSTOM
  • Numar Moto
    hd 72 sza
  • Club
    RPH

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha DRAGSTAR 650

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

szall2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. am patit si eu asa ceva, la Yamaha gasesti doar tot ansamblul cardanic ( app 1500 E), se mai gasesc pe ebay doar pinionul de atac si coroana dintata (doar impreuna pe la 200 E), mai gasesti second tot ansamblut intre 400-500 E pe europa, pe state e mai ieftin. cea mai ieftina rezolvare e un ansamblu cardanic de la 535 (eu l-am gasit pe la 150 lei) schimbi pinionul de atac si coroana dintata, iti recomanda sa le schimbi pe amandoua Da-mi pe pm adresa de mail si iti trimit un pdf ca exemplu cum se face
  2. szall2

    Yamaha Dragstar

    Salut, stiti care daca se in RO se poate gasi un kit de transformare a unui dragstar de 1100 in triker, sau daca face cineva asa ceva. Am vazut ceva kituri pe state, dar nu strica o parere daca a mai facut careva asa ceva. Merci, astept pareri si opini avizate, eventual poze.
  3. szall2

    Yamaha Dragstar

    salut, o mica problema la alimentarea dragstarului de 650, la pornire pompa amorseaza cand vrea ea, se mai opreste si in mers (asta in cazul in care pompa porneste de la inceput), am schimbat-o cu una noua dar face aceasi chestie, ati avut careva o experienta similara? va rog un sfat.
  4. szall2

    Yamaha Dragstar

    Vand Dragstar Classic 650 din '98 /index.php?/topic/740473-yamaha-dragstar-classic-650/
  5. szall2

    Yamaha Dragstar

    valabil cu transport inclus la portbagaj si ghidon
  6. szall2

    Yamaha Dragstar

    vand portbagaj dragstar classic 200 lei ghidon 200 lei si o aripa spate de plastic taita (cred ca e tot de dragstar dar custom - cine are nevoie face o oferta) negociabile toate informatii pe mail szall2@yahoo.com
  7. szall2

    Yamaha Dragstar

    va salut, revin cu experiente noi, pana la urma am riscat 150 lei pentru a cumpara un amsamblu cardanic de virago 535, rezultatul final un succes total, le-am demontat pe amandoua si am schimbat in cutia cardanica de la dragstar 650 pinionul si coroana de angrenare, s-au potrivit la fix, sunt aceleasi piese la ambele transmisii. deci pentru cei care mai au probleme cu cardanul la dragstar acum stiu ce au defacut. urmeaza zilele aceste sa montez roata si sa pornesc la drum. asfalt uscat tuturor, si daca aveti nelamurir nu ezitati sa intrebati.
  8. szall2

    Yamaha Dragstar

    problema cu aripa e comuna, la multe dragstaruri si. multumesc aship, asta cautam, si o sa o fac asa, va anunt.
  9. szall2

    Yamaha Dragstar

    uitate la bucsele de legatura, e siplu, dai scaunul jos, si le poti vedea pe amandoau, eu acum sunt cu el demontat si bucsa de legatura de la brat e varza, (vezi poza), aveam aceasi lovitura surda la denivelari
  10. szall2

    Yamaha Dragstar

    operatiunea nu e chiar asa de "stiintifica", singura problema am avut-o la a desface un surub in interior, oricum cred ca o sa iau un corp cardanic de la un virago 535, si o sa incerc sa schimb doar pinionul de atac si coroana dintata. pe toate siteurile de yamaha parts schitele corpului cardanic sunt la fel (chiar toata partea de interior), difera doar designul exterior si modul de prindere pe cadru al cardanului. Oricum va anunt ce am rezolvat.
  11. szall2

    Yamaha Dragstar

    Salut, am si eu o intrebare pentru cunoscatori, adica cei care au mai desfacut motoarele. am in dotare un Dragstar Clasic de 650 din '98, zilele trecute mi sa rupt pinionul de la cardan, toata povestea e ca s-au uzat canelurile, l-am mai sudat si a mers o perioada, acum e gata, a decedat iremediabil si trebuie schimbat, pe nou gasesc doar tot ansamblul la un pret cam piperat, din cate am mai cautat pe net, la noi in tara nu este la dezmembrare nici un dragstar. ideea ar fi sa schimb doar ansamblul pinion-coroana, tot pe net am vazut ca ar fi o posibilitate sa se potrivesca acest ansamblu (pinion-coroana) de la Yamaha Virago de 535, aveti careva idee daca da, sau ati mai facut asa ceva. Sunt recunoscator pentru orice idee, indrumare sau sfat.
  12. szall2

    Yamaha Dragstar

    salut, o ideea cum se mai poate schimba uleiul la dragstar, mi sa intepenit bine de tot surubul de golire si nu-l mai pot desface. Merci pentru orice idee.
  13. szall2

    Yamaha Dragstar

    Salut, banuiesc ca o sa dati un anunt cu privinre la intalnire, ca o fi la gheorghieni sau altundeva, nu conteaza.
×
×
  • Creează nouă...