Sari la conținut

Dincavlad

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Yamaha Dragstar 650
  • Numar Moto
    1

Informații profil

  • Motociclete detinute
    1

Dincavlad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare. Am in gand sa imi cumpar motocicleta la primavara. Mai exact Yamaha XV1700 Roadstar. Avand in vedere ca o sa imi fac imprumut in banca ca sa o achizitionez as vrea sa fie cat mai in siguranta. Buget 500 lei. De preferabil una cu Pager. Ce alarma se incadreaza in acesti bani?
  2. Am bec normal H4.si nu am montate faruri suplimentare
  3. Eu am formatat bateria. Am lasat-o 1 ora si dupaia am bagat-o pe redresor.
  4. Salut. Am intampinat o problema cu dragstaru meu pe care il detin de 2 ani jumate. De 2 luni imi face niste probleme ,aproape ma lasat in drum de 2 ori. Baterie moarta. Varta cumparata acum 6 luni. Cu motorul oprin bateria are 12.7 V. La relanti cu toti consumatorii opriti voltaju este undeva la 13.9 -14V iar amperajul undeva la 1.0 - 1.5 A. In momentul in care o acelerez voltajul ramane lafel sau creste cu 0.1 - 0.2 V dar amperaju scade sub 1A ceea ce e ciudat tare. In momentu in care aprind farul Ampermetru imi indica -3A iar Voltmetrul undeva la 12.4 V. Iar in momentul in care accelerez voltajul ajunge cu greu la 13 V iar amperajul creste la - 0.1 A dar nu trece pe +. Ca sa nu imi pape bateria sa raman pe drumu sunt obligat in momentul de fata sa merg cu farul stins ceea ce nu imi ofera deloc un sentiment de siguranta . De la ce poate sa fie... releu de incarcare, scurt, un fir deslipit pe la far? Video cu Ampermetru:
  5. Din cate am vazut pe net la modelu de 650 e o problema.
  6. Am verificat in rest totul e ok. La Dragstaru de 650 se strica des.
  7. S-au dus din pacate dintii de pe ambere componente. Piesa 27 am reusit sa o comand. Dar in programul de piese yamaha nu gasesc cealalta piesa. Am inteles ca se potriveste de la Virgo 535. Are cineva acea piesa?
  8. S-au dus dintii de pe ambele piese. Am comandat piesa 27 dar cealalta nu se vinde separat . trebuie sa o gasesc in dezmembrari
  9. Am sa urmaresc tot traseul pana la releul de semnalizare. Nu am mai mers cu motocicleta in weekendul acesta sa verific mai multe teorii deoarece mi-a cazut cardanul . Daca ii dau de cap anunt! Multumesc tuturor pentru ajutor.
  10. am pus aparatul de masura pe becul din dreapta. Ii da un impuls cand ii dau dreapta dar nu indeajuns sa aprinda semnalu. Daca ii dau semnal dreapta nu imi dimeaza putin cam tot dar semnalu nimic. Iar dupaia daca vreau sa ii dau stanga nici el nu mai merge.
  11. Salut, Am o problema care ma sacaie de o vreme incoace legata de semnalizari. Ii pun contactul, pun semnal stanga si merge, pun semnal dreapta si imi dimeazi pentru o fractiune de secunda farul si lumina din bord si nimic, iar mai apoi incercc sa ii pun semnal stanga si de aceasta data nici aceasta nu merge. Ca sa pot sa pun semnal stanga ori tre sa repun contactul ori trebuie sa astept o perioada de timp (cateva minute). Am schimbat comanda de pe ghidon cu una noua (OEM Yamaha) crezand ca e de la ea dar nimic. Problema este ca cateodata merge perfect pentru cateva minute imi semanizeaza normal si dupaia revine la starea initiala de sacaiala . Sa fie releul de semnalizare? Este cineva care s-a mai lovit de problema asta si a rezolvat? PLS Help
×
×
  • Creează nouă...