Sari la conținut

vlad1m1r

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vlad1m1r

  1. As veni si eu, dar am aceasi problema ca George, mi-a expirat asigurarea acum 3 zile. Pe alta parte sezonul asta l-am inceput cu o plimbare la Veliko ar fi fain sa-l inchei tot spre Veliko... hard choice...
  2. Perfect deacord, totusi baietii nu-s educatori la cresa, iar nici eu nu mai am varsta. Am incercat sa ma tin dupa primul grup dar m-am prins repede ca ei imi depasesc abilitatile mele, asa ca mai tot drumul am mers singur intre primul si al 2-lea grup, ne-am intalnit in OMV-uri, am schimbat cate o vorba si ne-am vazut de drum.
  3. Am fost mai multi dar nu toti am tinut pasul, fie din cauza experientei fie din cauza mobrei. Oricum felicitari baietilor si multumim pentru plimbare!
  4. Ce usor e sa arunci cu noroi... sunt dezamagit de aceasta atitudine a unui om de la care aveam asteptari mai mari... ON: Felicitari pentru achizitie! Si eu am acelasi model de "tigaie" neagra. Sa o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de altul
  5. Mda se pare ca nu ma descurc sa pun poze... http://9gag.com/gag/6009440
  6. Cam aceasi chestie am patit si eu, numai ca mie mi-a fost furata cheia... Se poate face cheia din butuc si poate fi modificat si contactul sa nu se mai poata folosi cheia veche. Eu mi-am dat jos butucul singur... nu stiu la CBR care-i procedura, dar n-ar trebui sa fie foarte complicat => te poti descurca si singur sa-l dai jos . Succes!
×
×
  • Creează nouă...