Sari la conținut

octavianvarzaru

Membru
  • Număr conținut

    222
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de octavianvarzaru

  1. O cheie cu chip pentru Yamaha FZ6 din 2005 cat ma costa? Mentionez ca detin o singura cheie neagra.
  2. 50 de lei m-a costat cel ce iese din rezervor. Are o forma ciudata. Acum nu stiu daca sunt la fel la toate horent-urile. Al meu este din 2002, PC36 Cel mai sigur mergi acolo si te ajuta ei in identificare. Posibil sa fie si preturile altele.
  3. Salut, Eu mi-am luat furtune de la reprezentanta Honda din Bd Expozitiei. Nu stiam cod de piesa dar mi-au aratat in programul de piese poze si le-am ales de acolo. Parca 40 sau 50 de lei am dat pe cel de alimentare. Au ajuns cam in 7 zile. Bafta
  4. Am impins-o si in perete fara frana apasata si avem aceeasi situatie. Oricum anul acesta nu cred ca o sa mai merg prea mult asa ca sezonul urmator o sa-i fac revizie si la furca.
  5. Salutare, Am observat dupa o plimbare saptamana aceasta ca a aparut un scartait si dupa ce i-am dat tarcoale motoretei ceva timp tind sa cred ca este de la furca. Furca este normala nu USD si nu curge sau altceva. Cu frana stransa m-am apasat pe ghidon si asa mi-am cam dat seama ca e de la furca si se aude mai mult pe dreapta. Motocicleta este Honda Hornet model 2002 si din Martie anul acesta este la mine iar in ultimul an si jumatat inainte sa ajunga la mine a stat parcata intr-un garaj subteran. Ar fi cazul pentru o revizie a furcii?
  6. Nu avem niciun coleg cu Hornet ce are instalata alarma SPY 5000m?
  7. Pentru ca tot este discutia pe subiectul racire la Hornet, am si eu o nelamurire. Din vasul de expansiune de sub sea iese un furtun care nu este conectat nicaieri si iese undeva sub motor mai aproape de roata spate. Este normal? Nu am probleme cu racirea motorului, totul este parametrii normali.
  8. Salutare, Este vreun coleg cu Hornet ce are montata alarma SPY 5000m, aceea cu pager? M-ar interesa cum si unde a legat firele pentru imobilizator si pornire remote. Vreau sa ajut o cunostinta saptamana viitoare in montajul unei astfel de alarme. Motocicleta este pe carburatie. Multumesc
  9. Ai ridicat camasa cablului mai sus din suport? S-au cum ai facut?
  10. Da, trebuei dat rezervorul jos. In principiu se da simplu. Are un surub in partea dinstre sea acolo unde se imbina cu cadru. Apoi cu grija trebuiesc deconectate furtunul de benzina si cel de vacuum. Aici ai maaare grija ca se dau greu jos si se pun la loc si mai greu. Eu am facut operatiunea asta de doua ori pana acum si tare m-am chinuit mai ales cu furtunul de benzina. Trebuie sa ai grija sa nu il rupi pentru ca spatiul de lucru este mic si incomod. Peste vreo doua saptamani in concediu o sa incerc reglajul cablului de la piulitele dinspre carburatoare sa vedem ce iese.
  11. Ai incercat sa reglezi si din piulitele ce strang cablu in partea carburatoarelor? Cred ca acolo e rezolvarea. Poate ne mai ajuta alti colegi cu informatii.
  12. Salutare, Cine ma ajuta sa-mi spuna cum mai micsorez cursa moarta la maneta de acceleratie? Surubul de reglaj de pe cablu a ajuns la capat si inca mai am joc in maneta. Ar trebui sa umblu la celalalt capat al cablului dispre carburatoare dar nu stiu cum sa-l reglez. Ridic camasa din suport mai sus sau o las mai jos? Sau eventual daca exista o alta solutie as aprecia ajutorul vostru. Motoreta este Hornet 2002, PC36
  13. Salutare, Spuneti-mi si mie va rog cum se numeste rulmentul marcat in poza cu rosu si cu sageata? Mi-a spus un mecanic ca ar cam trebui schimbat? Vreau sa mi-l caut eu ca sa nu il platesc cat nu face la service. Multumesc
  14. Scanteieste, benzineste, porneste fara nicio problema "la sfert" dar tare curios sunt de ce nu incarca ca restul hornet-urilor.
  15. Am curatat astazi toate mufele cu spray de contacte si am cam aceleasi rezultate: cu far aprins la 5000 de ture, 13,4v, la fel si cu ventilator de racire pornit. Maine o sa iau si bateria in casa sa o pun pe redresor sa vedem...
  16. Am incercat aseara dar cu o baterie moto mai mare (12Ah) si nicio schimbare. Tot 13,3v la 5000 de ture cu faza scurta aprinsa. Daca mai porneste si ventilatorul scade la 12,8v. Asadar bateria nu este de vina, releul nu, generatorul nu, mufe topite nu am, nu stiu ce sa mai verific.
  17. Da, este posibil. Mi s-a intamplat mie cu o Varta ce nu avea mai mult de 1 an vechime. "Sugea" tot curentu generat de motoreta si avea si 18v. Bineinteles motoreta mergea ca in doua bujii. Am schimbat bateria si totul este bine mai putin incarcarea care nu trece de 13,3 v la 5000 de ture, dar macar functioneaza motoreta.
  18. M-ai pierdut in atata teorie. Stric ceva daca folosesc bateria auto pe post de baterie moto? Pentru masuratori doar.
  19. Stateam si ma gandeam acum: e posibil ca si din cauza bateriei sa am incarcarea asta mai mica de 13v cu lumina aprinsa? Bateria fiind unibat cu vechime de maxim 2 luni. Daca as lega bateria de la masina, cea moto complet deconectata, as prajii ceva? Sau nu pot fi luate in calcul masuratorile in acest caz? Bateria auto are vreo 70ah.
  20. Toti masuram cu multimetru. Nu cred ca acele scule vor da alte rezultate sau daca va fi asa, diferentele vor fi nesemnificative.
  21. Am un prieten cu hornet dar din 2005, il sun maine sa masoare incarcarea ca deja devine enervant. In carte se specifica 14,5 v la 5000 de ture dar nu spune cu sau fara lumini. Oricum 14,5 v nu am decat la relanti fara lumini. La turatie scade voltajul.
  22. Deci ajutati-ma si pe mine ca nu mai stiu ce sa fac. Am incarcare la 5000 de ture de 12,5v cu lumini aprinse. Releul este schimbat ieri, deci nu este de vina, din generator imi ies 50v la 5000 de ture pe toate cele 3 fire galbene, bateria este noua de maxim 1 luna, mufe prajite nu am (le-am verificat pe toate tot ieri). Ce ar trebui sa mai verific? Sau recomandati-mi pe cineva priceput la electrica moto. Merci
  23. Si eu folosesc Unibat pe motoreta si mai am si alarma Este ok iar la pretul lor, daca rezista un sezon este de ajuns.
  24. Merci de informatii. Este bine de stiut. Nu am prea multe cunostinte tehnice dar acumulez pe parcurs. O sa folosesc bateria moto care oricum este noua si o redresez dupa masuratori cu incarcator pentru baterii moto, ca mi-am luat si d'ala
×
×
  • Creează nouă...