Sari la conținut

edward1313

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

edward1313's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bujiile au fost schimbate la inceputul sezonultui trecut in iarna asta am bagat motorul in garaj la iernat si vineri cand sa il pornesc nada nu a vrut sa porneasca... am adus mecanic am testat bujiile dintre care doar 2 din ele dadeau scanteie bine, celelalte doua dadeau unde nu trebuie.. le-am ars dar scanteia foarte slaba si am decis sa iau altele noi. » Post actualizat in 03 May 2015 19:18 multumesc pentru raspuns!
  2. in manualul motocicletei ambele tipuri sunt recomandate
  3. la inceputul sezonului trecut am fost nevoit sa schimb setul de bujii si am pus ngk cr9eh9 si nu au tinut decat un sezon (aproximativ 2000KM) iar acuma trebuie sa le schimb iara din pacate
  4. Salutare, Trebuie sa cumpar un set de bujii pentru o honda cbr 600 f4 din 2000 si vroiam sa va cer si voua o parere. Intre NGK CR9EH-9 si DENSO U27FER-9 care ar fi mai bune? Cineva mi-a spus ca ngk-uri ar fi contrafacute sau ceva de genu si ca ar fi mai bune denso voi ce imi recomandati? Ce parere aveti despre acest site http://consumabile.bepagroup.ro/bujii-denso/denso-u27fer-9 ? A mai comandat cineva de pe acest site este de incredere?
  5. in certificat sunt trecute culorile albastru si rosu » Post actualizat in 29 Apr 2015 14:03 Multumesc! » Post actualizat in 29 Apr 2015 14:03 Multumesc
  6. Salutare, De curand i-am vandut motocicleta tatalui meu deoarece pe numele meu costa asigurarea rca foarte mult, acuma urmeaza sa merg la rar si politie sa o inscriu pe numele lu tata. Intrebarea mea este: motocicleta a fost inscrisa pe numele meu cu nr AG 38 DDE se poate inscrie pe numele lu tata cu acelasi numar? Cand am cumparat mobra a trebuit sa trec pe la rar pentru identificare iar motocicleta avea designul ca in poza atasata mai jos acuma are arpia fata albastra si carena fata alba o sa am probleme la rar din aceasta cauza?
  7. Salutare, Acum 2 saptamani mi-am achizitionat un cauciuc fata Michelin pilot power 2ct, achizitionat de la un amic. Cand am fost sa-l achizitionez am analizat asa in mare cauciucul dar nu foarte detaliat, pe cand acum 2 zile stand prin garaj si analizand cauciucul observ 2 probleme la el si anume cauciucul avand doua taieturi. Taieturile nu au patruns in intregime cauciucul ca sa iasa in partea cealalta deci nu este ingaurit si pot spune ca acele taieturi sunt adanci aproximativ jumatate din grosimea cauciucului pe zona respectiva. Intrebarea mea este va rezista cauciucul cu acele taieturi pot merge cu el asa sau sa il duc inapoi? Mai jos am atasat 3 imagini cu respectivele taieturi.
  8. sincer eu nu as mai face greseala sa-mi pun folie de aceea vreau sa o si dau jos si sa vopsesc carenele. Eu am pus folia personal si intr-un loc mi s-a dezlipit plus ca e foarte pretentioasa.
  9. Salutare, As avea si eu nevoie de cateva sfaturi despre cum as putea sa dau jos cat mai usor folia de carbon care o am pe carene si sa nu ramana foarte mult lipici pe carena.
×
×
  • Creează nouă...