Sari la conținut

HABA

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    ghost
  • Numar Moto
    fara numar,fara serie
  • Club
    periculos de liber !!!

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Furate

Vizitatori Recenți Profil

301 citiri profil

HABA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu am uitat de Buzau ,am fost in Vama atunci.Mi-au povestit prietenii ce am ratat ..!!! Jeane,pana la prima zapada si daca s-ar putea si dupa...!!!
  2. Salut prieteni !!!Dupa Mamaia si Tulcea nu voi rata nici Galati-ul.Sa vedem cum fac sa-i ciordesc o jucarie lu' fi-mea fara sa-si dea seama ,ca m-am belit la casca daca face inventarul ...!!!Sa fie vreme frumoasa si sa ne auzim tobele sanatosi !!!
  3. Am comis-o grav..!!! ...asa ca de ultima intrunire oficiala pe anu' asta!!! A meritat din plin chiar daca ma mai doare si acum bostanu'.. .!!! Asfalt uscat si sa ne auzim tobele sanatosi !!!
  4. Lupu' schimba parul dar naravul,ba...!!!Maine sunt gramada pe voi..!!!
  5. Acu' am aterzat la monitor ...Ce-o fi ..o fi ...eu maine dimineata-i dau pedala !!! Sa ne auzim tobele sanatosi !!!
  6. Haba Haba !Sa ai de toate la tine ca dupa ce ne ploua ne stergem cu prosoapele de plaja !
  7. Pa vremea mea se arunca cu corcoduse in geam si strigam din plamani :Baaaa...!!! , te lasa ma-ta afara ...cu bicicleta...???
  8. Salutare omule ! Daca vii sa ma cauti pe-acolo ca ti-am pastrat "apa de la Cluj"...ca de..,la ultima ieseala mi-a fost cam sete .. . Sa ne auzim tobele sanatosi !!!
  9. Aaaa....si daca vin si dracii aia mici de la AB/CD va fi isterie totala..!!! nu i-am mai vazut si auzit de acum 2 ani de la Daimler !!Bafta maxima si sa ne auzim tobele sanatosi !!!
  10. Haba Haba !!! Dupa Cluj si ce-o mai fi wknd-u asta , urmeaza Mamaia si Timisoara iar ce se anunta aici nu trebuie ratat sub nici o forma !!! Ma bag si eu la bere,rock si p...a!,pardon.!,(cort erotic)..!!!
  11. De ma fata ,daca nu ai nr meu de telefon,ca sa te indrum pe calea cea dreapta ...!!
  12. Sa-mi bag ceva acolo....au niste preturi astronomice.!!!
  13. Jeane tata,tre sa beau mai putin sau chiar deloc si sa investesc intr-un cort capabil ca mi-a intrat apa si in ...pipota ...!!! Sa ne vedem si sa ne auzim tobele sanatosi !!! Bravo hombre ! Esti peste nota 10 ..!!! Toate gadgeturile pe care le aveam la mine au facut scufundari in cort ..!!
×
×
  • Creează nouă...