Sari la conținut

HABA

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de HABA

  1. Nu am uitat de Buzau ,am fost in Vama atunci.Mi-au povestit prietenii ce am ratat ..!!! Jeane,pana la prima zapada si daca s-ar putea si dupa...!!!
  2. Salut prieteni !!!Dupa Mamaia si Tulcea nu voi rata nici Galati-ul.Sa vedem cum fac sa-i ciordesc o jucarie lu' fi-mea fara sa-si dea seama ,ca m-am belit la casca daca face inventarul ...!!!Sa fie vreme frumoasa si sa ne auzim tobele sanatosi !!!
  3. Am comis-o grav..!!! ...asa ca de ultima intrunire oficiala pe anu' asta!!! A meritat din plin chiar daca ma mai doare si acum bostanu'.. .!!! Asfalt uscat si sa ne auzim tobele sanatosi !!!
  4. Lupu' schimba parul dar naravul,ba...!!!Maine sunt gramada pe voi..!!!
  5. Acu' am aterzat la monitor ...Ce-o fi ..o fi ...eu maine dimineata-i dau pedala !!! Sa ne auzim tobele sanatosi !!!
  6. Haba Haba !Sa ai de toate la tine ca dupa ce ne ploua ne stergem cu prosoapele de plaja !
  7. Pa vremea mea se arunca cu corcoduse in geam si strigam din plamani :Baaaa...!!! , te lasa ma-ta afara ...cu bicicleta...???
  8. Salutare omule ! Daca vii sa ma cauti pe-acolo ca ti-am pastrat "apa de la Cluj"...ca de..,la ultima ieseala mi-a fost cam sete .. . Sa ne auzim tobele sanatosi !!!
  9. Aaaa....si daca vin si dracii aia mici de la AB/CD va fi isterie totala..!!! nu i-am mai vazut si auzit de acum 2 ani de la Daimler !!Bafta maxima si sa ne auzim tobele sanatosi !!!
  10. Haba Haba !!! Dupa Cluj si ce-o mai fi wknd-u asta , urmeaza Mamaia si Timisoara iar ce se anunta aici nu trebuie ratat sub nici o forma !!! Ma bag si eu la bere,rock si p...a!,pardon.!,(cort erotic)..!!!
  11. De ma fata ,daca nu ai nr meu de telefon,ca sa te indrum pe calea cea dreapta ...!!
  12. Sa-mi bag ceva acolo....au niste preturi astronomice.!!!
  13. Jeane tata,tre sa beau mai putin sau chiar deloc si sa investesc intr-un cort capabil ca mi-a intrat apa si in ...pipota ...!!! Sa ne vedem si sa ne auzim tobele sanatosi !!! Bravo hombre ! Esti peste nota 10 ..!!! Toate gadgeturile pe care le aveam la mine au facut scufundari in cort ..!!
  14. Suna interesant !cam cate motoare au fost la ultima intrunire ?
  15. Salut bre..!! Ti-am zis ca Transilvania Bikers e "Tata lor " acolo..!!
  16. Am vazut ca nu sunteti prea hotarati..dar la ce propui tu sunt de-acord oricand.Vineri,sambata,duminica voi fi la Vama Veche iar voua va recomand antrunirea de la Manesti,Dambovita organizata de www.blackhelmets.ro .Daca va pica bine va doresc distractie placuta !!!
  17. leulainan....,de-aia nu ai raspuns la telefon ???dadeai cu aspiratoru" ???
  18. Bravo meseriasule !!! bmw am vrut dar chopperist convins sunt si am sa ancerc si eu aventura asta..Sa ne vedem cu un termos de tuica fiarta la hotelul de gheata de la Balea !!!
  19. Auzi bai Leulainan,vezi ca vin cu VULPEA an CV si cu mine o mai scoti...ca sa zic asa ...dar cu ea AI BELIT BELENGHERU !!! Saclametus flaifuster !!!
  20. Bbbaaaiiii...,"reati ai dreacu de chopperisti !!!...va mai dati mult cu motoarele sa ma enervati??? "Azi am fost ancoace,maine mergem ancolo...etc"Lasati-o an fasole ca nu va mai recunosc de prieteni !!! Si-asa mi-a zis ala cu cap de ...Leu (nu dau nume...) ca nu imi mai raspunde la telefon daca nu imi iau motor... Altul mi-a zis ca nu vrea sa stea la poze cu pietonii...si tot asa...Maine-poimane o sa-mi cereti TAXA DE ROND!!! Bineee-bineee... dar vedeti ca la mine binee-binee inseamna rau-rau !!! Joia asta ne vedem an Centrul Vechi si o sa FACK cu voi O ORA DIRIGENTIE !!! Poai nu se mai poa"..frate ,ce pielea mea !!!
  21. merge si lupulainan la filmul asta.si se baga si in fata !!!
  22. bai popartainan..!!! vine si lupulainan la rondainan...!! nu mai am motor dar am sa adun din garaj ce mi-a ramas de la el:niste bujii si filtre uzate,bidone de ulei goale si pot sa vin cu prelata pe mine...ma primeaainan??? hei amigo,mai da-mi detalii despre motor ca fak astia misto de mine ca am ramas pieton.hai merci!!
×
×
  • Creează nouă...