Sari la conținut

gigivarga

INACTIV
  • Număr conținut

    246
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    catre Cer...
  • Carnet moto din
    nu am
  • Motocicleta
    (mĂŁ) urmeaza
  • Numar Moto
    fara numar
  • Club
    no friends

Informații profil

  • Interests
    toleranta zero

gigivarga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ale le le ..Ale le le ..cu viteza mare..Fara tine nu mai vreau, o secunda sa mai stau..
  2. A trecut un an de Craciun cu MOTOARE, e tot la moda frate !
  3. Te abtii ..ma si te abtii si apoi refulezi. Va certati / agitati ca niste muste fara cap. Dar sa traiasca, carburatia cu 18.500 in ture la R6 . punct! R1? http://www.youtube.com/watch?v=KkLVxYcqBPY E iarna si nu am nimic cu nimeni...e un repost de distractie! Jumate ..jumaaaateeeeeeeeeeee Fara numar, fara umar, fara numar... Neoficial se stie un record Bucuresti-Giurgiu, 17 minute ~299 cu carje sau fara! Sarbatori Fericite!
  4. Eu la pachetul meu adaug si o sticla de vin de tsara, da' sa traiasca buturuga. Durerea e inca proaspata, adica inca dorm pe-o parte, nu exista defecte ascunse. Super-donatie de Craciun!
  5. Pentru cei interesati, donez o frumoasa si insuportabila la schimbarea de temperatura, pe cale de a trece evident, a unei dureri de umar, aparuta in imprejurari necunoscute. Cei interesati sa ma contacteze pe privat. Fara zgarieturi, impecabila. Va multumesc! PS: Livrarea se face gratuit in Bucuresti. Predare personala.
  6. Bravo ! Sincer regret ca din imprejurari involuntare ale subsemnatului nu mi-am putut face prezenta, e timp..ye ye.. YE.wma!
  7. ok, am vazut motociclisti, echipamente, muzichie, colinde, oamenii care baga banu' in casca, unde-i bogdan sa intrebe de tzatze? el lipseste... Eu luam macar banii de-o merdenea si-o fiertura de la Africa..ca sunt ticalos pana la semn!
  8. Eu sunt geana pe alea de pe ebay, acum sincer nu stiu ce-i de capul lor...
  9. Dar urasti asfaltul si betoanele clar domnule. Vrei sa ne virusezi pe astia cazuti...
  10. Mancarimea asta.. Sarbatori fericite!
  11. Aia daca e pe bune, Dorel frige o zidarie pe orizontala, <vezi duamne, vine apocalipsa ..si cat se schimba polii nu ne dam seama> pune un BA18 deasupra si aia e lucrarea. Tot dAN vOICULESCU si toata aNTENA 1 e de vina..
  12. Am postat pentru sobolanu' de la minutu ~1:30 (in dreapta), deci au si eu sobolincozauri.. si bulanele aleia din stanga. Ce s-aude imi e grozav in urechi! http://www.youtube.com/watch?v=W4T09DYNke4&NR=1&feature=endscreen
  13. Te-ai prins, era o parodie la bancul ala, DA! =))))))))))))))
  14. Am fumat ca porcii, nu cumva sa vina sfarsitul si sa nu fim indestulati cu fum. Scuzati calitatea.. Asta e ARiCiUL MEU, si NU se atinge nimeni de EL ! DA?
×
×
  • Creează nouă...