Sari la conținut

gigivarga

INACTIV
  • Număr conținut

    246
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gigivarga

  1. Ale le le ..Ale le le ..cu viteza mare..Fara tine nu mai vreau, o secunda sa mai stau..
  2. A trecut un an de Craciun cu MOTOARE, e tot la moda frate !
  3. Te abtii ..ma si te abtii si apoi refulezi. Va certati / agitati ca niste muste fara cap. Dar sa traiasca, carburatia cu 18.500 in ture la R6 . punct! R1? http://www.youtube.com/watch?v=KkLVxYcqBPY E iarna si nu am nimic cu nimeni...e un repost de distractie! Jumate ..jumaaaateeeeeeeeeeee Fara numar, fara umar, fara numar... Neoficial se stie un record Bucuresti-Giurgiu, 17 minute ~299 cu carje sau fara! Sarbatori Fericite!
  4. Eu la pachetul meu adaug si o sticla de vin de tsara, da' sa traiasca buturuga. Durerea e inca proaspata, adica inca dorm pe-o parte, nu exista defecte ascunse. Super-donatie de Craciun!
  5. Pentru cei interesati, donez o frumoasa si insuportabila la schimbarea de temperatura, pe cale de a trece evident, a unei dureri de umar, aparuta in imprejurari necunoscute. Cei interesati sa ma contacteze pe privat. Fara zgarieturi, impecabila. Va multumesc! PS: Livrarea se face gratuit in Bucuresti. Predare personala.
  6. Bravo ! Sincer regret ca din imprejurari involuntare ale subsemnatului nu mi-am putut face prezenta, e timp..ye ye.. YE.wma!
  7. ok, am vazut motociclisti, echipamente, muzichie, colinde, oamenii care baga banu' in casca, unde-i bogdan sa intrebe de tzatze? el lipseste... Eu luam macar banii de-o merdenea si-o fiertura de la Africa..ca sunt ticalos pana la semn!
  8. Eu sunt geana pe alea de pe ebay, acum sincer nu stiu ce-i de capul lor...
  9. Dar urasti asfaltul si betoanele clar domnule. Vrei sa ne virusezi pe astia cazuti...
  10. Mancarimea asta.. Sarbatori fericite!
  11. Aia daca e pe bune, Dorel frige o zidarie pe orizontala, <vezi duamne, vine apocalipsa ..si cat se schimba polii nu ne dam seama> pune un BA18 deasupra si aia e lucrarea. Tot dAN vOICULESCU si toata aNTENA 1 e de vina..
  12. Am postat pentru sobolanu' de la minutu ~1:30 (in dreapta), deci au si eu sobolincozauri.. si bulanele aleia din stanga. Ce s-aude imi e grozav in urechi! http://www.youtube.com/watch?v=W4T09DYNke4&NR=1&feature=endscreen
  13. Te-ai prins, era o parodie la bancul ala, DA! =))))))))))))))
  14. Am fumat ca porcii, nu cumva sa vina sfarsitul si sa nu fim indestulati cu fum. Scuzati calitatea.. Asta e ARiCiUL MEU, si NU se atinge nimeni de EL ! DA?
  15. Sunteti dusi de-a binelea oameni buni sau suferiti RAU... Dane, bagam maine o fiertura de la Africa la statui? Depinde cum scap de la munca...
  16. Nu. El se referea mai mult ca sigur ca vroia sa-l dea cu un anume pret si l-a dat mai jos de atat. Am dreptate? Bai, mi-e lene sa sap prin forum, am si eu o intrebare: plasticele alea de pe ebay ABS, chinezarii..ce-or fi, barem nu e fibra, e ceva de capul lor?
  17. uhm, nu vreau sa ma c!a!c in gustul (conserva) vostru, dar.. despre ce se carcoteste pe aici?
  18. Mai, arata bine ele asa, dar tot ca niste gogoshi cu muJdei sunt. NU? :|
  19. Salut. Ai reusit sa-l vinzi? Aveai topic facut de multa vreme. Sarbatori Fericite! Bafta
  20. @ctrad & @BQGDDAN: sar'na pt sfat, am si eu problema asta, dar nu e inca grava; totusi de retinut.
  21. Aseara cand am vazut topic din 2011 readus la viata, am crezut ca vreun nebun posteaza aiurea, scuze. Pe scuter e urat oricand.. Ai scapat cu viata, e cel mai important...fii tare! Insanatosire grabnica!
  22. Sokiri moooooooooooooooo Varianta Romanes...
  23. N-am idee, cum iti ascund posturile de peste tot sa nu le vada Miha? Geezz ... Ce post inuman, vrei sa ne strici weekendul. Hauzi.. prajituri, vin fiert si pisici. Vreau sa nu ies din casa, DA? :| Abia ce am descoperit si eu varianta romanes la capra cu trei iezi, nu se mai poate distra omul deloc, imi ruinati linistea interioara..offf
×
×
  • Creează nouă...