Sari la conținut

sattyr

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

sattyr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. sattyr

    Accident in Covasna

    Oricand, si cu cea mai mare placere, BikE4Life!
  2. sattyr

    Accident in Covasna

    Salutari! A trecut destul timp de la actiunea noastra de miercuri, si inca mai sunt motociclisti care pun si acum cate o lumanare la locul faptei. Noi toti din zona promitem sa facem la fel. Sa arda lumanari pana se va afla adevarul. https://www.youtube.com/watch?v=ZBocsT8sNOo&feature=youtu.be Videoclipul a fost realizat de un prieten de al meu, ieri, 15 August 2014. Respecte! O seara buna, domnilor!
  3. sattyr

    Accident in Covasna

    Si da s-a vazut ca maghiarii si romanii pot conlucra frumos daca nu intervin politicienii sa ne invrajbeasca. Stiu ca fiecare in parte suntem o forta, dar uniti ii mancam pe paine la micul dejun,pe toti. Stima pentru colegii maghiari si imi cer scuze personal pentru cei ce le aduc injurii uneori, Nu e parerea tuturor romanilor, poate nici nu sunt romani. sa lasam istoria si trecutul intunecat, sa gandim la viitorul comun si prosperitate. Ce e important,ca necazurile ne unesc, putem munci, iubi si trai impreuna in pace. Marsul vostru m-a facut din nou mandru ca sunt motociclist. RESPECT!
  4. sattyr

    Accident in Covasna

    Salutari! Sper ca prin actiunea de miercuri si prin comunicatul celor de la Free Riders ( http://www.pemotoare.ro/free-riders-cerem-autoritatilor-sa-faca-dreptate/) , cei in masura sa judece cazul, sa o faca intr-un timp cat mai scurt si cat mai impartial cu putinta. In alta ordine de idei, legat de marsul de miercuri seara, organizatorii si-au facut treaba in mod exemplar. Marti dimineata s-a dat "sfoara'n sat", miercuri parcarea supermarketului din Tg Secuiesc era aproape plina de motociclisti. La fel si in Miercurea - Ciuc. Au fost prezenti oameni de toate varstele, fiecare cu ce avea, ma refer aici la 2 roti si un motor. Au venit multi si cu masina personala pana la locul cu pricina. Inca o data felicit organizatorii si pentru faptul ca au reusit sa tina spiritele in frau, in ciuda faptului ca unii localnici ne tot "indemnau" la actiuni corective...S-a vrut o manifestatie pasnica, si asa a si fost. O seara buna, domnilor! R.I.P. , Attila!
  5. sattyr

    Accident in Covasna

    daaa..si eu pe acolo..la plecarea din parcarea de la Kaufland, din Tg Secuiesc
  6. sattyr

    Accident in Covasna

    Am fost mult mai multi, dupa unele surse vreo 7-800... hai sa pun niste poze totusi..
  7. sattyr

    Accident in Covasna

    Si romani si maghiari.
  8. sattyr

    Accident in Covasna

    Salut! Tocmai ce m-am intors de la acel mars, am fost foarte multi. Totul a decurs pasnic, s-au aprins lumanari, s-a tinut un minut de reculegere, si apoi ne-am intors fiecare la casa lui...A fost organizata si o cheta, oricine putea dona cat il lasa buzunarul. Au fost motociclisti din judetele Covasna, Brasov, Mures, Harghita, si parca si din Cluj...Cei din Targu Secuiesc si din comunele din imprejurimi au fost prezenti aproape toti...Nu s-a scandat nimic rasist sau nationalist... Totul a decurs civilizat. Oamenii din Sanzieni ne-au aplaudat, se vedea pe fata lor bucuria ... Nici la intalnirile obisnuite cand defilam pe acolo nu am fost primiti cu atat entuziasm.. O zi buna!
  9. sattyr

    Accident in Covasna

    Pannoniachopper, de acord cu dvs. Locuiesc in zona, la o aruncare de bat de satul in cauza, chiar am trecut pe acolo cu vreo jumate de ora sa se intample ce s-a intamplat. Si stiu foarte bine ce "comunitate" locuieste in acea zona (la iesire, spre M Ciuc). Nu sunt unguri si nici romani, va las pe dvs. sa va dati seama ce sunt. Oameni nu, in nici un caz. Datele sunt destul de neclare, nu stiu daca motocicleta avea viteza mare sau nu (o Ninja 750 daca nu ma insel), a fost lovita o fata de vreo 11 ani care traversa strada neregulamentar, cert este ca moto a ajuns pe acoperisul unei case, exista urme de franare, cam 50 m, iar conducatorul a murit. Colegul lui, care se oprise sa acorde ajutor, a fost atacat, si dus apoi in stare grava la spital. Nu stiu ce s-a intamplat cu insotitoarele (ca erau 4 in total, cate 2 pe moto), si nici nu vreau sa spun prostii. Oameni buni, acuma sa fim drepti. Indiferent de circumstantele accidentului, asa ceva nu se face ce au facut acei indivizi aparati de directivele curtii europene. Nu iti imparti dreptatea dupa bunul plac. Chiar si mie mi-e teama sa trec cu batrana mea EL250 pe acolo, nici nu stii de unde poate zbura spre mine o piatra, o furca sau mai stiu eu ce...asa ceva un ungur (sau bozgor, dupa unii), sau un roman, nu face. Mai multe detalii nu stiu, doar ca un preiten de-al meu a stat la un suc cu ei cu vreo ora inainte de tragedie, si nu au consumat alcool. Motociclisti, cu prietenele lor, erau din Sovata. O zi buna.
  10. sattyr

    Kawasaki EL-250

    Penetru, multumesc, o sa verific. Dupa spusele unora, e posibil sa fie de vina si fluxul de carburant, probabil am ceva infundat pe acolo, imi aduc aminte ca ultima data, inainte sa-mi faca figura cu opritul, simteam ca motorul nu mai trage, ca si cum nu ar mai primi carburant. Am oprit, am pus pe rezerva, desi aveam carburant destul, si cand am dat sa porneasca, a luat-o dar greu, ca si cand nu ar fi fost benzina in carburator...ciudat..Multumesc oricum pentru raspuns. O zi buna!
  11. sattyr

    Kawasaki EL-250

    Salutari tuturor ! Sunt si eu posesor de Kawasaki EL250, varianta B din 1996. Frumoasa motocicleta, se comporta bine, usoara, e numai buna pentru stilul meu de condus. Totusi, am intampinat o problema, poate cineva ar putea sa ma ajute, macar cu un sfat. Deci, de vreo cateva saptamani, motorul se opreste din mers. Se aprind ledurile "temp" si "oil" si gata, nu mai merge. Trag pe dreapta, dau de la buton, si nu vrea sa porneasca. Astept 5-10 min, si atunci porneste, mai merge cativa km, de la 2 la 30 si iarasi face figura.. . La inceput am crezut ca se supraincalzeste (umplusem eu radiatorul de noroi o data..), dar si dupa ce i-am spalat radiatorul, tot face pe nebuna...E o chestie absolut aleatorie, ori mi se opreste de 4-5 ori in 10 km, alta data merg 300 km si nu am probleme...chiar nu stiu ce poate fi..Doar ce am observat ca se opreste cand schimb vitezele, iar ultima data la o intersectie, cand am intrat in nul, atunci s-a oprit...Lichid am, ulei am (i-am bagat acum 3 luni Motul 5100)...chiar nu stiu ce poate fi. Orice sfat sau idee este binevenita. Multumiri anticipate, si asfalt uscat tuturor! (atasez ceva poze cu mobra mea)
  12. Salutari tuturor! Sper ca postez unde trebuie, dar am o problema ciudata, la care orice ajutor/sfat de la voi este binevenit! Deci: motorul este un Kawasaki EL 250B, din 1996. A stat in garaj din decembrie pana zilele trecute, cand am pornit-o, am si mers cu ea, insa a doua zi, cand am vrut sa o pornesc, cum am deschis robinetul de benzina de sub rezervor, am pornit-o cu socul tras bineinteles, si cand i-am inchis socul, a inceput sa curga benzina (nu picura, efectiv curgea) pe furtunele acelea de supraplin, ce ies de sub carburator. Si de atunci, chiar si cu motorul oprit, cum dau drumul la benzina, cum curge pe supraplin. Bun, am scos carburatorul, l-am curatat, intr-adevar era mizerie pe la cuiul pontou, plutitoarele nu erau gaurite, am curatat si verificat, cuiele inchideau bine (vechea metoda cu suflatul pe furtun), am remontat carburatorul, dat drumul al benzina, si iara a inceput sa curga pe supraplin. Iara demontat carburatorul, era curat la cuie, inchideau bine, ba chiar am si legat carburatorul la rezervor, asa, fara sa-l pun pe motor, si nu am observat nimic, nici o scurgere. Insa cum montez inapoi pe motor carburatorul, cum imi curge pe supraplin, si nu reusesc sa inteleg de ce. Am repetat operatiunea de montare carburator-demontare-curatire, etc de vreo cateva ori, insa fara rezultat. Inca ceva, important zic eu, de unde mi s-ar trage problema: prima data cand am dat jos carburatorul, am gasit un surub mititel, era cazut de undeva, statea efectiv pe carcasa carburatorului (bine ca l-am vazut si nu l-am pierdut). Incerc sa atasez ceva poze cu acel surub. Ei bine, nimeni pe cine am intrebat pe la mine nu stie ce este cu acel surub, si ce face, nici eu nu stiu de unde poate fi, si ma intreb, oare nu de la ala mi se trage mie problema asta cu curgerea? Asadar, cu aceasta problema ma adresez voua, in speranta ca poate cineva ar putea sa ma ajute cu un sfat macar, va rog sa ma credeti, eu nu mai stiu ce sa-i fac, si nici bani nu am sa duc motorul la vre-un service specializat. Multumiri anticipate! O zi buna tuturor!
  13. Ai dreptate! am ceva echipament, mai trebuie una-alta, in cursul iernii sper sa-mi fac rost de ele. Insa "febra" achizitionarii motorului a fost atat de mare, incat nu am rezistat sa nu il aduc eu personal acasa, sigur intelegi ce vreau sa zic
  14. @vladf Multumesc! Am adus-o vreo 45 km, aproape am inghetat pe ea . O sa-i mai fac hartogariile necesare, dupa care o pun la iernat. Asteptam primavara. Toate cele bune!
×
×
  • Creează nouă...