Sari la conținut

tatuemi

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    GSR 600
  • Numar Moto
    B808TEM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    JUST 1
  • Interests
    MOTO

tatuemi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. chiar asa.... cred ca stii ca daca acel el se duce la politie si declara un eveniment rutier iar tu ( partea cu genunchiul lovit si moto sifonat ) , nu te duci... ghici cine ramane fara permis? eu sigur nu si nici acest minunat sofer de taxi ! daca imi permiti un sfat: nu ierta nimic, el nu te-a iertat , din contra : acum cred ca ai o compresa rece pe cap cu gandul la reparatia motocicletei si cu una pe genunchi... poate o sa fie mai bine maine. legal ai 24 ore sa declari un eveniment rutier cu sau ffara vatamari ( fie ele si usoare sau grave) . Iti garantez ca daca va ramane fara permis macar 1 luna( asa e legea de k..t ) data viitoare se va uita cu 1 secunda mai mult in spate/oglinda. sa ne auzim cu bine !
  2. tatuemi

    Accident usor.

    te poti duce inapoi sa le treaca ..... daca le-ai solicitat in declaratie
  3. tatuemi

    Accident usor.

    Total gresit, un inspector de daune nu decide de capul lui ce vrea in functie de gradul de binevointa, are si el niste sefi , poate niste norme interne de cacao ca toate regulile din romania asta a naostra;) intradevar daca exista un act de politie nu e necesara deplasarea si a vinovatului sau sa ai actele acestuia . in procesul verbal sunt toate datele necesare deschiderii si instrumentarii dosarului de dauna.
  4. tatuemi

    Accident usor.

    te chinui degeaba sa mai astepti copie dupa rca-ul don'soarei.... suna direct la astra si vezi daca trebuie sa faci programare ptr constatare, ideal ar fi s va duceti amndoi , practic avand act de politie nu e nevoie. daca vrea asiguratorul poze la auto vinovat sa faca adresa la politie! tu nu ai nevoie decat de actele tale procesul verbal si autorizatia de reparatie de la politie si ...cam atat ( teoretic). si da. n asigurator are dreptul sa faca "cercertari" suplimentare , dar trebuie sa te anunte in termen de 5 zile de la declararea evenimentului in scris printru-o notificare scrisa stampilata si cu numar de inregistrare
  5. condoleante familiei si celor ce l-au cunoscut! sunt multi, foarte multi care cred ca stiu sa conduca...din pacate realitatea e cruda, vad accidente zilnic prin prisma jobului si f multi vin cu povestea : ala mergea cu viteza! si? cand esti la volan ai responsabilitate! MARE! din pacate putin o constientizeaza. pacat ca nici nu a inceput sezonul si deja .... eu sunt incepator pe moto , pe masina am vreo 15 ani ... abia astept sa ies ..dar parca am o mica retinere in a circula .... sper doar ca al meu un inger pazitor va fi putin mai atent decat ceilalti participanti la trafic, fie ei soferi sau mototciclisti!
  6. tatuemi

    Util

    teoretic ti se poate face o asigurare casco pe perioada pe care o vrei tu: 1 luna, 3 , 6 etc , dar in general se prefera incheierea contractului de casco pe 12luni, in ceea ce priveste suma asigurata si francizele difera de la un asigurator la altul ptr mine va fi suma asig 2400euro , cu o prima de 400 pe an , plata in 4 rate , fara franciza e binisor ptr un gsr 600 din 2007 rca a fost 146ron pe 6 luni sa nu uiit casco groupama , rca carpatica
  7. voluntari! am uitat sa precizez. cu mine s-au purtat frumos, fara figuri , mai ales cand au terminat pe la ora 2 si actele mi le-au dat pe la 4.30 )))) mai eram eu si paznicul acolo ! probabil lipsea vreo bancnota din dosar ... sa-i f...elicit!
  8. Salut, in februarie am facut si eu autentificare , itp tot tacamul... nici nu au pornit-o macar ! cel mai sigur depinde de cheful inginerului! ca peste tot de altfel! si eu fac la fel la munca, cand nu am chef ...caut nod in papura...cand nu.... )))
  9. chiar asa , copie dupa ci al celui caruia i l-ai "vandut" nu ai? presupun ca act de vanzare cumparare nu ai! daca aveai act de vanzare cumparare era mai simplu si mai placut ptr tine , ca se facea transfer de pe numele tau pe numele lui la fisc si platea el impozitul de la data actului de vanzare si pana la momentul in care faceai cererea de radiere. se trezea si el cu o placinta ...si te cauta el apoi pe tine;) ai verificat daca a facut cumnva vreun itp sau asigurare ? poate mai circula cineva cu atv-ul, eu m-am trezit cu o amenda de 250 ron ca am circulat in septembrie 2012 cu o masina ce am radiat-o din aprilie sau mai 2012 ))))
  10. eu te-as crede, dar eu mi-am radiat cadavrul de dacie , fara nici un act de proprietate (nici carte nici talon nici macar numere) fara act de vanzare cumparare , fara act de radiere de la remat! nimic!
  11. nu poti face altceva! il poti da in judecata ptr abuz de incredere , proces civil. asta inseamna bani cheltuiti si timp pierdut aiurea!
  12. Salut, o situatie asemanatoare am avut si eu , am radiat o masina dupa 8 ani .... cum? simplu: am dat o declaratie la finante ca respectuvul auto nu se mai afal in circulatie si in posesia mea pentru ca a fost dezmebrata si o sa o radieze. dar e foarte importanta si ciocolata de care spunea cineva pe aici! eu asta am putut sa fac doar dpa ce am aflat ca se poate asa ceva tot de la un angajat la finante , dupa ce in prealabil am incercat cam 3 ani sa fac acelasi lucru si mi se spunea ca am nevoie de acte, de copii dupa act vanzare cumparare etc. mult succes
  13. Dam sigur mai multe ture, dar ... asteptam caldura!
×
×
  • Creează nouă...