Sari la conținut

Peter Alexandru

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Peter Alexandru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Peter Alexandru

    Dau Spre Donatie!

    Dami 1 mie , poate e bun sa ma plimb cu f16 pe google earth.
  2. Ok incerc asa. Sa updatat singur Google-earth da tot asa apare error-ul acela si se restarteaza pc-ul . Intru in bios sa vad de alea primele .... Nimic... tot asa este alte sfaturi?
  3. Ma ajuta cineva cu chestia asta : Imi apare de cate ori pornesc unitatea , asta de cand am scos bateria CR din ea si am pus-o inapoi , pana la faza asta pornea fara imaginea asta nu trebuia sa apas tasta F1. ce setari sunt sa scot magaria asta ? ca ma enerveaza.... Alta problema : am schimbat windowsul azi , este xp ( cu asta sunt obisnuit) am instalat doar antivirusul ,messingerul , si am incercat sa instalez Google Earth , sa instalat dar nu merge apare un ecran albastru cu error si o gramada de scrisuri timp de 1 secunda nu stiu daca apuc sa fac un print screen sa vad ce erroare este . e calculatorul primitiv de nu merge Google earth? Datimi niste indicii . Merci de 4 ore frec calculatorul asta.... La instalare la Google Earth am debifat google crom si inca o chestie de sub ea . de aia sa nu mearga?
  4. E nasol un pic ... dupa o baie de Marghita nu am mai avut treaba 2 ani cu durerile astea , acum reincep simptomeler si mai rau decat anii trecuti . Ma gandesc acum si la seaua motorului ...si la gropile si denivelarile de pe drum . zbang..zbang...coloana , si ploile care miau facut geaca de piele din 3 kile 8 kile , si mi-a tinut de cald la sale. Cumva va fi ....La motociclat nu renunt , nici la iesit la padure si dormit acolo in cort pe pamant cu zilele , Prefer sa vin in manuri acasa da vreau sa savurez pina la ultima clipa natura. Oricum mi-au zis si dr de familie sa ma las de moto ca imi face spatele praf , da no ... Oi vedea ce-a si , Ce e sigur stiu ca apa fierbinte ce iese din pamant face bine
  5. Merci Galen ! e clar ! ...motociclist...greutati...clima temperata...umeda...ceata...reumatism . Baile termale calde stiu sigur ca au efect bun . Marghita,Tasnad, etc . 1 Data pe luna m-as inscrie in "taxi" din ianuarie incolo , Ca este mai rezonabil decat singur pe cont propriu . Ar trebui trecuta lombosciatica si hernia de disc ca boala profesionala si Guvernul pi-x-di sa subventioneze pt motociclisti 12 zile pe an de relaxare la orice baie termala.Ca de aceea platim CSS-urile pi-x-di . Cu cat ai mai multi km si ani de trauma psihica si fizica in motociclism cu atat mai multe negrese sa ne serveasca cu bere pe marginea piscinei Cu masaj inclus cu alifii de menta,eucalipt etc .La umbrelute nu am pretentii ca imi place soarele
  6. Peter Alexandru

    Sa mai si radem.

    Ati scris scrisoare la SANTA CLAUS ? Eu am scris Draga Santa Te rog frumos sa imi aduci un ap. foto profe nou NIKON , cu 2 obiective profe, pt macro si wild. Sa le gasesc sub brad in geanta impermeabila cu acumulatori de rezerva si cu 2 carduri de 36 de giga. Daca nu le gasesc iti trag cu sniperul una in cap dupa ce iti dau foc la sanie si iti prajesc renii pe jarul de la sanie.Din Rudolf fac sos vanatoresc.
  7. Cum se manifesta ? cu dureri de sale in zona rinichilor si la miscari bruste parca te fulgera pina in talpa sau la genunchi?cu blocaje de spate ? e diferit de lombosciatica ? se poate confunda hernia de disc cu lombosciatica? ma refer la simptome .
  8. Peter Alexandru

    Sa mai si radem.

    S-a stricat motociclism.ro de cap ,nu mai gasesc butonul de logare , doar cel de logat de pe feisbuc, pe cand se obisnuieste lumea cu un stil repede schimbati tot pe aici sa ai zapaciti pe oameni de cap. Eu cred ca asta nu e avansare tehnologica ...e problema la mansarda, hard, cap . De craciun puneti bumbul de la haina de la Santa sa ne putem loga . Login - tragi renul de coada-i se beleste xxxx - control C ctrl V si clik pe bumb de la mos . no ase sa ne logam de amu inainte ! Esti ecologist 100% . Daca ai dadeai o ciocolata mare ....arunca sub masina un ambalaj mare ! )
  9. vezi ce scri...pe aici ... imediat vei fi acuzat de vrajitorie ...drakulism si vampirism ...e grav !
  10. Peter Alexandru

    Sa mai si radem.

    Formatarea ar trebui sa o lasam in grija naturii, ....nu sa ne batem noi capul cu ea sa ne stricam timpul, formatarea o face natura NU are rost sa fortam FORMATAREA ca oricum nu depinde de noi . http://www.youtube.com/watch?v=6Jv3lL6imzU sa mai si radem
  11. Peter Alexandru

    Sa mai si radem.

    Rasa umana repede gaseste orice sa inlature specii,de oameni din diferite motive , animale, pasari, copaci ...etc inlatura natura da nu isi da seama ca defapt binele de moment e doar distrugera lui .
  12. Peter Alexandru

    Sa mai si radem.

    Dai sa sune ! e specific rasei umane sa gaseasca vina pe orce si sa ai inlature ! dai inainte rasa umana mizerabila !
×
×
  • Creează nouă...