Sari la conținut

dany2012

Membru
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    BMW K 1200 RT

Informații profil

  • Motociclete detinute
    suzuki gsx-r,aprilia atlantic,yamaha r1,suzuki v-strom

Vizitatori Recenți Profil

477 citiri profil

dany2012's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut Vreau sa modificam saua la motor(Suzuki Vstrom),as vrea sa fie mai moale. Imi poti spune un pret aprox?
  2. Salut Am fost anul trecut pana in Budva-Muntenegru.Poti merge si pe acolo, mai sunt 90km pana in Dubrovnik. Drumul este foarte placut, traseul a fost Bucuresti-Calafat( vama Vidin)-putin Bulgaria-Serbia-Muntenegru 1100km Am facut traseul in doua zile cu cazare in Kopaonic o statiune turistica-montana pin Serbia, am avut timp sa opresc la poze,pauze etc Ce este de retinut: -benzina se poate plati cu cardul ( eu asa am procedat) -sunt destule benzinarii deci nu o sa ai probleme -in Serbia trebuie sa ai grija la radare( sunt destule) stau ascunsi prin boscheti si mare mare atentie la trafic in orase, sunt foarte neatenti soferii -prin vami se circula foarte bine, nu am avut probleme -drumurile sunt ca si pe la noi, in mare parte sunt bune -verifica sa ai trecut in cartea verde, tarile prin care o sa treci Sfatul meu este daca poti, sa pleci cu o zi mai deveme si sa faci drumul in doua zile, este pacat sa ratezi peisajele si sa nu te bucuri de drum Oricum o sa fie sa ai grija! Si in momentul in care simti ca esti obosit,opreste, nu trage te tine! Asa cum spuneau colegii mai sus, la oboseala scade concentrarea, atentia etc Bafta!
  3. ce descriere ) am sa incerc sa evit zona respectiva,pot plati la benzinarii cu euro sau trebuie sa schimb in dinari(sau ce valuta au ei)??
  4. Multumesc inca o data tuturor,mi-ati fost de mare ajutor,acum nu ramane decat sa am vreme buna. Am sa revin cu poze si o descriere despre cum a fost.
  5. Multumesc pt informatii,mi-au fost de ajutor. Nu reusesc sa dau edit ca sa rezolv cu link-ul.poate ma lasa mai incolo.
  6. Va salut Saptamana viitoare vreau sa merg in Muntenegru,mai exact Budva. Traseul o sa fie: Romania-Bulgaria-Serbia.Muntenegru http://distanta.ro/bucuresti/43.277205,20.819092/42.283320,18.837660,asta ar fi traseul. Nu am fost nicioadata prin aceste zone si as dori sa ma ajute,cei ce au fost pe acolo,cu ceva informatii si anume: -trebuie pasaport? ( am intelesc ca daca mergi in scop turistic pt 30 zile,poti merge cu buletinul ) -se plateste vinieta? la bulgari stiu ca trebuie,nu stiu Serbia si Muntenegru. -cum este drumul? sa stiu la ce sa ma astept. -o recomandare de cazare in Serbia daca stie cineva,pt ca vrea sa fac drumul din doua bucati,cazare in serbia. Am sa merg impreuna cu sotia(pasager) si avem in dotare un Suzuki V-Strom 1000. Asa ca astept sfaturi,propuneri... Multumesc!
  7. Foarte frumos,vad ca ai avut si vreme buna,bv! Pe la ce ora ai ajuns in Bucuresti?
  8. Sunt la victoriei,ast un prieten si venim si noi,sa nu plecați fără noi
  9. Si eu am sa ma intorc,duminica trebuie sa fiu acasa,asa ca vb sambata
  10. Salut Vezi ca este o plecare pe 29(sambata),si vremea se anunta mai buna pt sambata... Daca vrei si poti muta iesirea...
  11. 1. hardknot - SV650S + 2 moto, posibil inca 2 2. marian90 - CBR600RR 3. Stefrusu-VZ800 4. Manolache Stefan Robert - ZR7 5. Marius (fara user) - Intruder 6. Sebi (fara user) - Hornet 7. Costi (fara user) - H Shadow 8. Daniel - Suzuki Vstrom 1000 )
  12. Pana la urma,m-am hotarat sa merg la service,pt ca nu vreau sa fac stricaciuni. O sa revin dupa ce rezolv problema,poate se mai loveste cineva pe viitor de de acest lucru si sa stie ce este de facut. » Post actualizat in 24 Feb 2017 15:15 Salutare, Am rezolvat problema foarte rapid si usor.Am mai strans foarte putin acel surub,si totul este ok,uraaa Astazi am venit la munca cu ea si nu a mai curs deloc. Multumesc pt raspunsuri!
  13. Multumesc pt raspunsuri si pt schita care este foarte folositoare.
×
×
  • Creează nouă...