Jump to content

severin31

Membru
 • Content Count

  436
 • Joined

 • Last visited

About severin31

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Dr. Tr. Severin
 • Motocicleta
  Kawasaki Xanthus

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Kawasaki Xanthus, Bmw F650 CS
 • Interests
  Un viitor Dakar sau Tenere
 1. Calea cea mai scurtă era să recomanzi pe X sau Y. Că scrii că dacă aș fi postat poze cu dauna agregatului, pe care tu le-ai fi înaintat respectivului, e cam (din păcate), egal cu zero +1 (pentru efort). În concluzie, de pe acest topic de desprinde ideea că cititorii ori n-au avut astfel de dileme ori nu se obosesc să împărtășească din înțelepciunea lor. Mâine la prânz, urmează să văd seriozitatea unui drăgășean, în problematica sudurii în plastic.
 2. Găsisem un nene în Craiova, dar zicea să-l sun miercuri și e cam mult de așteptat, mai ales că zicea că durează 3 zile reparația. Pentru week-end am o altă promisiune în Drăgășani. Acesta se laudă că termină în 2 -2 ore și jumătate. Poate, poate știe cineva un meșter pentru a suda în plastic o bară, suporți la un far și proiector.
 3. 1. Dacă ați apelat personal, în Craiova, la un astfel se specialist și l-ați putea recomanda. 2. Unde aș putea efectua un schimb de ulei și filtre moto și rezolva o problemă cu o semnalizare?
 4. Ce cauciucuri ai tu la troacă? La suma respectivă am echipat E90-ul cu așa ceva: Au fost noi, DOT recent, la vremea aceea! » Post actualizat in 24 Jan 2017 11:15 Poate că ai plătit 6000 lei pentru că: 1. ai alt model (parcă ai menționat că ai deține un seria 7). Nu se compară seria 7 cu seria 3. 2. nu ai căutat/găsit o ofertă mai avantajoasă. Domnu corector, care este varianta corectă confort sau comfort?? Mai citiți și, apoi, făceți-vă de râs! https://dexonline.ro/definitie/confort https://adamaica.wordpress.com/2010/01/18/cum-e-corect-5-comfort-confort-sa-aibe-sa-aiba/ http
 5. I-oite un deţinător de E90 184 Cp cu N47 la 182.0000 km reali care nu zornăie şi nu tremură de frica unei distribuţii. Am dat 1.360 lei pe cauciucuri de iarnă acum 2 ani, iar mulţi dintre voi se cutremură la ideea de a schimba o distribuţie de 3000 lei. Unii vorbesc numai din poveşti de N47, în timp ce ei nici nu au deţinut/nici măcar visat o astfel de maşină. Bmw E90,cu N47 e o super maşină din următoarele motive: consum mixt de 6,1 sau 6,2 (asta pentru bugeto-aricioși), la cei184 Cp, ţinută de drum, confort, dotări, aspect, depăşiri efectuate cu lejeritate. Am condus pe autostrăzi, nu la noi
 6. Majoritatea părerilor sunt în totală necunoaștere a legii și chiar a bunului simț. 1. Ai încheiat un contract de vânzare-cumpărare auto, ai luat banii, ai predat bunul, l-ai scos de la primărie, deci nu mai este al tău. Nu te privește dacă a înmatriculat mașina, dacă a săvârșit infracțiuni. Din momentul încheierii contractului, predării autovehiculului și scoaterii de pe rol, pe viitor răspunde puștiul cumpărător, chiar și pentru roviniete. 2. Pentru a-l redobândi cum procedezi? Ai ghicit, închei un contract de vânzare-cumpărare cu vânzătorul actual (dacă are actele legale pentru a putea v
 7. Poza de la profil e neclară, dar s-ar putea să fii pe aproape cu cerințele pentru postul oferit. Doar candidezi, nu te lauzi, nu?
 8. Da, de ce nu te duci tu, moralistu lu pește, că ai văzut poza și știi unde îl găsești. Iei și un popă să-i faci o slujbă, că e și el cre-ș-tin ca și tine!
 9. Ție nu îți dăduseră ban pentru ”contribuția” adusă de pe un alt cont? Ce mai cauți să poluezi aiurea pe aici? Ești un fel de Robert Kiran. Nu ai niște câini de pupat în bot sau ...?
 10. Voi, iubitorii, în mod absurd, câinilor, sunteți cu capul!! Nu mai lătrați pe forum-uri, luați-i acasă, să vă mănânce pe voi!!!
 11. Pariu că mai mult de jumătate din accidentele grave de motociclete sunt cauzate de infractori neposesori de permis!!
×
×
 • Create New...