Sari la conținut

severin31

Membru
  • Număr conținut

    436
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Dr. Tr. Severin
  • Motocicleta
    Kawasaki Xanthus

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki Xanthus, Bmw F650 CS
  • Interests
    Un viitor Dakar sau Tenere

Vizitatori Recenți Profil

749 citiri profil

severin31's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Calea cea mai scurtă era să recomanzi pe X sau Y. Că scrii că dacă aș fi postat poze cu dauna agregatului, pe care tu le-ai fi înaintat respectivului, e cam (din păcate), egal cu zero +1 (pentru efort). În concluzie, de pe acest topic de desprinde ideea că cititorii ori n-au avut astfel de dileme ori nu se obosesc să împărtășească din înțelepciunea lor. Mâine la prânz, urmează să văd seriozitatea unui drăgășean, în problematica sudurii în plastic.
  2. Găsisem un nene în Craiova, dar zicea să-l sun miercuri și e cam mult de așteptat, mai ales că zicea că durează 3 zile reparația. Pentru week-end am o altă promisiune în Drăgășani. Acesta se laudă că termină în 2 -2 ore și jumătate. Poate, poate știe cineva un meșter pentru a suda în plastic o bară, suporți la un far și proiector.
  3. 1. Dacă ați apelat personal, în Craiova, la un astfel se specialist și l-ați putea recomanda. 2. Unde aș putea efectua un schimb de ulei și filtre moto și rezolva o problemă cu o semnalizare?
  4. http://cetin.ro/pancarte-folosit-proteste/
  5. Da, de ce nu te duci tu, moralistu lu pește, că ai văzut poza și știi unde îl găsești. Iei și un popă să-i faci o slujbă, că e și el cre-ș-tin ca și tine!
  6. Ție nu îți dăduseră ban pentru ”contribuția” adusă de pe un alt cont? Ce mai cauți să poluezi aiurea pe aici? Ești un fel de Robert Kiran. Nu ai niște câini de pupat în bot sau ...?
  7. Voi, iubitorii, în mod absurd, câinilor, sunteți cu capul!! Nu mai lătrați pe forum-uri, luați-i acasă, să vă mănânce pe voi!!!
  8. severin31

    Altul mortal

    Pariu că mai mult de jumătate din accidentele grave de motociclete sunt cauzate de infractori neposesori de permis!!
  9. severin31

    Altul mortal

    Mulțumesc pentru susținere: ”...lăsați aerele ...nu vă convine, părăsiți...” Ești chiar mai autoritar, în discurs, tovarășe! Nu am zis să nu mai scrie sau să părăsească forumul cei care nu sunt informativi, educativi. Cum toți au dreptul să se exprime, conform spuselor tale, de ce nu și eu? De ce nu pot să fiu în dezacord cu inițiatorul subiectului sau cu oricine? Socialismul nu asta presupune, o singură părere (cea oficială), uniformitate??
  10. severin31

    Altul mortal

    Ce mi-ai demontat susținerile! Cele de mai sus nu erau țintite, în special, către irecuperabili, cei veșnic cu minte odihnită, ci către cei care ar fi tentați pe viitor, întrucât ar considera că este normal, forum-ește acceptat, să deschidă subiecte cu valoare sub zero, doar pentru că au mai procedat la fel și alții înaintea lor. Cam la fel și cu topic-urile cu diverse numere de înmatriculare, că X sau Y a făcut nu știu ce în trafic și inițiatorul își revarsă deznădejdea, inutilitatea în sloave pseudo-moraliste.
  11. severin31

    accident mortal

    Nenea, ce treabă ai tu cu ce se întâmplă în Republică Moldova? Ești pe motociclism.md? De ce nu pui link-uri și cu accidente din S.U.A. sau Vietnam dacă tot vrei să te remarci? » Post actualizat in 26 Aug 2016 19:57 Prea mult Pro tv! Asta e sigur! Numai mizerii în loc de știri utile! Nu te mai uita la știri, ajungi și mai rău de atât! N-o să mai mergi nici cu mașina, nici cu auto, poate nici nu mai ieși din casă.
  12. severin31

    Altul mortal

    La cât de mult gândești, ar trebui să-ți fie frică să și respiri. Nu are niciun rost să poluați forum-ul cu tot felul de topic-uri și link-uri cu specimene care se cocoțează pe motoare și ...mor! E ca și cum pe diverse forum-uri dedicate unor mărci de mașini s-ar minuna și înfricoșa membrii de faptul că indivizi fără cunoștințe, permis, fără dreptul de a conduce pe drumurile publice, deci niște infractori, au murit săvârșind, în mod inconștient, infracțiuni (căci a conduce un autovehicul fără a poseda permis pentru categoria respectivă, este o infracțiune). Terminați cu tabloidizarea asta imbecilă!!! » Post actualizat in 26 Aug 2016 20:10 Da, geniule! Crezi că unul ca el era în stare să treacă de sală? Orice examene, indiferent cât de bune/rele, mai triază din proști, le permite să mai trăiască, să mai învețe, să fie mai puțin proști, să se deștepte, să realizeze dacă e de ei sau nu să conducă ceva cu roți. Cei mai mulți conducători auto/moto, în viață, au permise de conducere corespunzătoare categoriei. ”Șmecherii”, care la prima urcare în mașină/pe moto, ies pe drumuri publice și o mierlesc, doar întăresc regula: „PROSTIA SE PLĂTEȘTE ÎNTOTDEAUNA!!!”.
  13. Ba nu Zbadea, karatistul de pe peluză și vă provoacă să nu participați!
  14. Căștile erau cam mari să fie furate, deci să fi fost obiecte mici (mănuși, ș.a.) care să fi avut un preț mediu de 300 lei. Asta înseamnă că cel puțin 30 de hoți și-ar fi desfășurat degetele pe la salon. Cam mare gogoroața! Că au declarat comercianții niște lipsuri (pentru a fi mai puțin de impozitat) e altă treabă.
×
×
  • Creează nouă...