Sari la conținut

Florineata

INACTIV
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Florineata

  1. Indiferent ce ar fi facut motociclistul, in primul rand e om, nu animal. Apropo, politia stie ca exista legi pentru aparea animalelor? Deci, cel putin teoretic exista legi si pentru apararea oamenilor. Si as vrea sa mai spun ceva vizavi de politia romana, nu toata, dar destul de multa si care nu ne face nici un serviciu si iau bani de pomana. Cel mai mare flagel al acestei tari, nu este nici conservarul idiot care nu te vede nici motociclistul care se da pe roata, ci Politia Romana care are legi, dar nu le aplica la toata lumea, sau le aplica dupa bunul plac sau dupa contul din banca al celui care savarseste contraventii sau infractiuni. Credeti-ma, merg mult afara din tara si legile sunt respectate din cauza politiei care chiar isi face datoria, indiferent de cine e persoana vinovata. Crede-ti ca nemtii, englezii sau cine vreti voi s-au nascut civilizati? Au fost civilizati cu forta, cu ghilimelele de rigoare, prin metode financiare. Ia sa dai 2000 de lei ca te-ai dat pe o roata sa vedem te mai dai si a doua oara? Sau 5 ani la puscarie ca ai dat peste un motociclist? In olanda e groaznic sa ai ghinionul sa lovesti cu masina un motociclist, scuterist sau biciclist si toti ii respecta in trafic. Din aceasta cauza mor oameni pe capete pe soselele noastre atat de bune. Nu stiu daca o sa fiti de acord, dar eu asa consider si cunosc multi oameni care sunt de acord cu mine si chiar politisti, carora le este rusine de ce trebuie sa faca, pentru ca primesc telefoane de sus.
  2. Cel mai mare flagel al acestei tari, nu este nici conservarul idiot care nu te vede nici motociclistul care se da pe roata, ci Politia Romana care are legi, dar nu le aplica la toata lumea, sau le aplica dupa bunul plac sau dupa contul din banca al celui care savarseste contraventii sau infractiuni. Credeti-ma, merg mult afara din tara si legile sunt respectate din cauza politiei care chiar isi face datoria, indiferent de cine e persoana vinovata. Crede-ti ca nemtii, englezii sau cine vreti voi s-au nascut civilizati? Au fost civilizati cu forta, cu ghilimelele de rigoare, prin metode financiare. Ia sa dai 2000 de lei ca te-ai dat pe o roata sa vedem te mai dai si a doua oara? Din aceasta cauza mor oameni pe capete pe soselele noastre atat de bune. Nu stiu daca o sa fiti de acord, dar eu asa consider si cunosc multi oameni care sunt de acord cu mine si chiar politisti, carora le este rusine de ce trebuie sa faca, pentru ca primesc telefoane de sus.
  3. Va multumesc de ajutor, dar sper ca sa rezolvat. Erau carburatoarele infundate la greu dupa ce a stat ceva timp nepornita. Le-am dat la curatat. Inca o data va multumesc.
  4. Un mecanic care se poate deplasa si la domiciliu, zona Sura Mare-Oraselul copiilor, pentu probleme cu pornirea stie careva? Contra cost, bineinteles. Multumesc anticipat
  5. Am nevoie urgenta de un manual de reparatii pentru Kawasaki el 250 B din 93. Ma poate ajuta cineva? Multumesc
  6. Nu vei rezolva nimic. La gradul de nesimtire care zace in ei, morala ta e frectie la picior de lemn. Plus ca daca e si colorat sau mai vanjos, risti sa-ti iei in cel mai bun caz o injuratura. Parerea mea e ca vor descoperi singuri ca teribilismul moare la o varsta foarte frageda.
  7. Gandeste-te ca au fost accidente si chiar mortale din cauza scuteristilor, unele chiar cu motociclisti. S-ar putea sa nu apuci sa ii mai dai ceva daca scuteristul e dobitoc si-ti apare in fata, chiar si la 50 la ora.
  8. Degeaba spune-ti ca in poligon nu faci decat opt-uri, pentru ca au si ele rostul lor, te invata sa strunesti acceleratia si sa nu-ti scape mana in gaz accidental. In rest e adevarat ca nu inveti in poligon sa mergi in traficul din Bucuresti, dar daca in poligon inveti sa fi stapan pe motor, in trafic, daca ai minte, ai sanse de supravietuire.
  9. De intersectie nedirijata ai auzit?
  10. R.I.P. Din ce am vazut la TV si din schita accidentului facuta pe computer, scuteristul avea prioritate si a murit nevinovat. Cum poti sa-i cumperi unui copil de 19 ani asa motocicleta si sa speri ca o sa il vezi in fiecare seara acasa? Fratilor, lasati-o mai usor ca muriti degeaba.
  11. Foarte miscator, si mai ales adevarat. Multi ar trebui sa tina seama de aceste lucruri. Sunt incepator si le recomand tuturor sa citeasca si sa bage la cap.
  12. Salut...am o Aprilia Af1 Replica 1989 si cred k am probleme cu releul d tensiune.....nu pot sa o pornesc decat cu cabluri si lumina din faruri e in functie d qm o accelerezi.....
  13. Faptul ca mergi cu o motocicleta pe drum public fara sa ai carnet, chiar este o nesimtire. De ce sunt facute scolile, legile si codul rutier? Cumva sunt optionale? Si inca ceva, daca nu ai carnet si ai facut accident, ai fugit de la locul accidentului, victima moare, deja ai concurs de infractiuni si e grav. Fara suparare, dar nu ai dreptate si nu poti spune nimic in apararea prietenului tau.
  14. Am nevoie de asa ceva. Ma poate ajuta cineva?
  15. De doua zile sunt fericitul posesor al unui Kawasaki EL 250, si sunt foarte mandru de el. In curand poze.
  16. Poate nu-i o idee rea sa aiba si motociclistii statie emisie/receptie de genul camionagiilor, pe o anumita frecventa rezervata numai motociclistilor. La un necaz nu se poate sa nu fie cativa baieti prin zona.
  17. Are cineva adresa de mail a lui Mircea Badea, sa-i uram de sanatate? Acum a spus in direct ca toti motociclisii sunt pericol pe sosea pentru automobilisti. Spunea ca s-au intamplat o gramada de accidente si soferii au multe de patimit din cauza motociclistilor. De fapt e cam invers. Asa ca ii trebuie o lectie acestui (cuvant urat), care isi da cu parerea fara sa aiba habar cu ce se mananca motocicleta si nu stie nimic despre fenomenul moto.
×
×
  • Creează nouă...