Sari la conținut

barbaro

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de barbaro

  1. barbaro

    chopper V8

    Dihaniile de care vorbesti nu au CV ca la masini si nici prea multe trepte. Exista cutii destinate acestui tip de motociclete. Daca te tine portofelul e floare la ureche.O simpla cautare"hoss boss gearbox" te va lamuri.http://www.mybikeforums.com/forums/showthread.php?t=9944
  2. 13.000??? = 1000 km/an Daca vei gasi un motor second cu 50.000 reali sa zici multumesc.
  3. Incearca alt releu de incarcare. Generatorul produce AC, consumatorii necesita DC. In ture mari e nevoie de mai mult decat poate un acumulator de cativa amperi. In primele minute releul poate functiona ok,dar dupa ce se incalzeste bine e posibil sa faca surprize. Cumulat cu ceva probleme de acumulator "batranel"............ . Curentul consumat la pornirea motorului nu se recupereaza instant. Ia un multimetru si masoara. Dureaza 10 minute.
  4. Acum ceva timp am fost respins din cauza unui indice de viteza mai mic la anvelopa spate la o Africa. Inaintea mea niste caraciumbe vopsite la spray ale unui cunoscut dealer de second hand-uri trecusera cu brio. ITP si autenticitate. Bineinteles la Voluntari. Discutiile pe tema asta sunt inutile. RAR=stat in stat/fabrica de bani. Daca ai "intrare " se rezolva si daca nu ai frane. Fac aia ce vor cand vor pe acolo.
  5. PAIR VALVE. Acum auzi cum lucreaza din cauza ca nu mai ai zgomot in distributie. Poti sa o blochezi.
×
×
  • Creează nouă...