Sari la conținut

Doua Roti

Super Membru
  • Număr conținut

    659
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Doua Roti

  1. Salut, cricul de la 2003 in sus este o idee mai scurt, pc34 respectiv 1998-2002 are cricul mai lung. am disponibil pentru orice model de Hornet, 50 lei ese pretul pe bucata pana in 2006, dupa 2007 inclusiv este 100 lei. 0721.340.445.
  2. Imi dau seama acum ce numar de mesaje pe langa subiect cu caterinca seaca lasi pe aici daca nici tu nu mai sti... Cum zice "mariuss" care probabil acceseaza mai des forumul decat mine si a observat cine este defapt carcotasul pe aici. Degeaba ani...daca minte nu. » Post actualizat in 11 Jan 2018 11:04 Culmea, ca despre asta am inceput discutia, chiar initiatorul e artist in asa ceva, a dat startul pentru carcotasi unde comentariile nu mai aveau nici o treaba cu agregatul pus in vanzare, la rugamintea mea in privat sa stearga topicul definitiv am primit un "has left the conversation" mare om! Sa fiu ontopic: 0763.094.131 Recomand!
  3. Pare cunoscuta situatia din ce imi amintesc, tot singur radeai Ce tie nu-ti place nici altuia nu-i face!
  4. Salutare, intra aici pe postarea mea, piesele pe care le cauti sunt disponibile, acele carene provin de la firma barracuda iar eu am setul pe original cu tot cu prinderi. https://www.facebook.com/doua.roti90/posts/1862668207295607
  5. Bugspoiler de la mine Inca mai am pt doritori, 3 modele. Ss o stapanesti sanatos!
  6. ) mesajul acela e mizilic pe langa ce alte mesaje a mai dat....heroglife aproape Cat despre chemat la Bucuresti....nu e cazul, totul se regleaza de la sine in viata.
  7. you just make my day! ) Da, are si numere de telefon mai multe....si anume: 0787 862 157. Eu am contract cu cei de la Fan, iar tariful standard este de 20 lei pe primul kg, pachetul este o codita completa, tot spatele complet de R6 2002, deci se adauga si greutatea 1leu pe kg, iar taxa de retur este inca odata cu cea de livrare, deci dublu, paguba este undeva la 60-70 lei... iar aici nu ar fi vorba de bani cat de caracterul omului si cuvantul de nimic de care a dat dovada...cum sa cauti piese in continuare cand deja ai facut comanda undeva iar pachetul te asteapta la sediu...? sa nu mai pun faptul ca intre timp am fost sunat de alte persoane care au intrebat de piesele respective.... Nu pot cere transport in avans pentru ca nu are toata lumea un card, plus ca multi nu au incredere...de parca m-as bucura eu la 20-30 lei. Nici magazinele online nu cer transport in avans, probabil sunt de neevitat astfel de situatii... Totul porneste de la a fii Om si a avea simt de raspundere...sunt convins ca si in viata de zi cu zi are acelas caracter...
  8. Nu am gasit topicul respectiv cand am postat...am cautat dar nu am dat de el, stiam ca exista ceva de genu... rog un moderator amabil sa mute postarea in acel topic.
  9. !!! EVITATI sa vindeti acestei persoane ceva, face comanda si nu ridica coletul !!! Marius TEL: 0753 535 501 Loc. Icoana, Olt. voicu_alin_bm@yahoo.com Aici gasiti anunturile lui pe OLX: http://olx.ro/oferte/user/91Fy/ Intru si in detalii daca este nevoie, dar pe scurt, coletul a stat 10 zile la sediu dupa care a revenit cu mesaj precum ca a gasit mai ieftin (un pret nejustificat de mic) iar in final cu urmatorul mesaj din partea lui: "sti cv ia iati tu codita inapoi si gata si nu iti achit nmk poti sa suni unde vrei" Inainte de acel mesaj i-am propus sa iau legatura cu cei de la Fan pt modificarea valorii coletului,nu a acceptat, cu toate ca suma propusa ar fi fost aproape aceeasi cu cat spune ca a gasit. Considerand ca are un motiv, probabil, foarte intemeiat sa refuze ridicarea coletului asa fara nici o discutie, l-am rugat sa achite doar valoarea transportului si ramanem ok, bineinteles ca a refuzat... Cumparatorul care in acelas timp este si Vanzator, refuza orice intelegere amiabila, EVITATI sa vindeti ceva acestei persoane, sper sa fiu ultimul care o pateste cu el, sper sa ajute pe cineva postarea mea.
  10. Nici nu ma asteptam sa aibe cineva respect.... din cele spuse se sustrage ca idee principala exact punctul sensibil..."vrajeala" ?... Asfalt uscat baieti, fie ca voi sa fiti feriti de idioti in trafic, sa nu mai ajunga nimeni subiect de discutie pe aici. Iar experienta voastra sa isi spuna cuvantul in cele mai constranse situatii.
  11. Majoritatea vorbesc in necunostinta de cauza. E trist cand moare cineva drag iar cei din exterior incep sa comenteze fara sa aibe habar de cum conducea el motocicleta sau de cate mii de ori a parcurs el drumul acela sau ce anume i.a luat gandul de la drum si in ce circumstante s.a intamplat tragedia....cu atat mai putin se stie ce fel de om era si ce prieten adevarat putea fi oricui.... Cei din exterior privesc pe cel cazut ca pe un nepriceput, neexperimentat..iar ei cred ca au experienta fiindca sunt inca teferi si in viata... din ce trec anii si apar generatii noi pe doua roti, discare incet si solidaritatea motociclistilor. Baiatul avea 19 ani, Edi...cum il stiam toti, accidentul s.a intamplat in Podisoru intr.o curba la stanga (imediat dupa acea curba urma una stransa la dreapta), nu stie nimeni cum s.a intamplat exact pt ca nu exista martori, decat cei din duba... se pare ca soferul dubei s.a jucat cu viata lui Edi..asa cum si in sezonul trecut cand s.au mai intalnit in trafic, se baga in fata lui cand incerca sa il depaseasca,sau alte idiotenii de genul (multi dintr.e voi probabil cunoasteti genul de soferi in trafic). Duba fiind defapt de la o firma de transport marfa ce aproviziona magazinele din zona, soferul este acelas din sezonul trecut. Nu au sens detalii in plus...nimic nu il va mai aduce inapoi... Din respect pentru familia lui, va rog sa va abtineti de la comentarii cei care nu au habar despre ce a fost vorba....
  12. Foarte tare! Felicitari! Pana in primavara va fi si Hornetul meu gata
  13. Salut, Toate carenele de mai sus - 400 lei Toate piesele din poze - 300 lei Am si CDI pt Suzuki TL1000S - 100 lei Electromotorul separat il dau cu 100 lei. Multumesc!
  14. Salutare! Daca are cineva nevoie de carene, codita, bloc comenzi, electromotor, claxon, aripa spate si amortizor voblaj, am eu disponibile de la un Suzuki TL1000S. 0721.340.445 0740.899.579 doua.roti90@yahoo.com sau PM. » Post actualizat in 10 Jan 2015 17:06 » Post actualizat in 10 Jan 2015 17:07
  15. Nu ai reusit sa o adaptezi pe bascula aceea?
  16. Multumesc! Uite aici mai multe accesorii confectionate de mine, sunt acolo si niste carene laterale, pt doritori (sunt create de mine de la 0, incepand de la lut modelaj...etc) http://olx.ro/oferte/user/exWD/
  17. Ai pm. multumesc. » Post actualizat in 16 Oct 2014 18:27 Man... pana acum s.au vandut cu 250 lei bucata. Cea originala Ermax, in magazin este 250-300 euro si este dintr.un abs foarte subtire si fragil. Aceasta confectionata de mine are o grosime ideala + un strat de gelcoat special de suprafete finisabile, probabil stii despre ce e vorba Seara buna!
  18. Salut, am revenit cu pozele despre care am vorbit la tel. pt. aripa spate Ermax.
  19. Ma uit maine si revin cu mesaj privat. Merci!
  20. Multumesc! Da, asta incerc... sezonul urmator sper sa am si un site cu toate piesele expuse, iar gama motocicletelor sa fie cat mai larga. O seara placuta iti doresc!
  21. Salut, am la dezmembrat in jur de 20 bucati Honda Hornet, din 1998 pana in 2006. Si voi mai aduce. Bafta! 0721.340.445 0740.899.579
  22. Am eu piesele respective, ai pm.
×
×
  • Creează nouă...