Sari la conținut

transalpina_

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    bogdan.telegariu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    HONDA TRANSALP 650

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HONDA TRANSALP

transalpina_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. transalpina_

    Bursa Locala

    Salut, Ai dreptate. Am uitat sa specific nr de tel si locatia. Nu din rea vointa ci din graba. Oricum cei interesati puteau scrie aici. Intre timp am gasit cumparator pt vacuta mea.
  2. transalpina_

    Bursa Locala

    Vand Honda Transalp 650, RD10, an fabricatie 2001, inmatriculata. Are 55ooo km. Motocicleta este in stare buna de functionare, I.T.P. pana in martie 2017 si are consumabilele in urmatoarea stare: - discuri frana fata si placute fata schimbate in 2014 ( uzura placute fata 35%) - cauciucuri Heidenau K60 Scout noi si camere noi montate in 2015 la 47200 km. -lichid frana inlocuit in noiembrie 2015 -placute frana spate inlocuite in noiembrie 2015 - antigel schimbat in noiembrie 2015 - filtru aer schimbat in noiembrie 2015 - membrane carburatoare schimbate in noiembrie 2015 - sincronizare carburatoare in noiembrie 2015 - kit lant inlocuit in noiembrie 2015 -baterie schimbata in 2014 Cele mentionate mai sus se pot confirma. Uleiul si filtrul de ulei nu sunt schimbate inca pt sezonul 2017. Probleme: - trebuie servisata furca ( unul din simeringuri e uzat si a inceput sa se vada ulei pe jamba) - e posibil ca arcurile de la ambreiaj sa fie slabite (am deja un chit intreg de ambreiaj,nou pt servisare). - 2 chei de pornire ( am achizitionat motocicleta doar cu 1 cheie cu cip, ulterior am cumparat o cheie blank de la Honda, dar nu e programata inca. Dotari: - crashbar Givi - suporti side case si top case Givi - top case ( nu stiu volumul dar incap 2 casti) si side case-uri Givi. Top case-ul e modificat astfel incat are lumina de pozitie, frana, semnalizare/avarie si 2 prize de 12v si un port USB in interior - priza 12 v pe ghidon - proiectoare Led - cric central - parbriz inalt - voltmetru in bord pentru monitorizatea tensiunii de pe baterie. Motocicleta a fost tinuta in garaj si nu e lovita/ trantita. Nu a fost rulata off road ci doar drumuri de asfalt si foarte putin forestier. O vand pentru a trece la ceva mai mare. Pret 2700 euro USOR NEGOCIABIL( daca se doreste chitul de ambreiaj, il vand pt inca 95 euro - pretul la care l am achizitionat). » Post actualizat in 04 Feb 2017 14:48 PRET NOU 2650 EURO
  3. Vand casca scorpion exo 1000. Detalii aici: /index.php?/topic/722891-vand-casca-scorpion-exo-1000/
  4. transalpina_

    Accidente Sibiu

    Astăzi a avut loc un accident in jurul orei 15:30 pe câmpul de lângă strada Salzburg pe lângă clădirea ce se construiește acum. Un motociclist cu matocicleta usoara de enduro a mers cu viteza foarte mare pe câmp evitând de câteva ori cazatura însă la un moment dat motocicleta s-a înfipt in ceva si s-a dat peste cap. Cred ca motociclistul traieste pentru ca a fost luat dupa aproximativ jumătate de ora de un echipaj smurd pe targa. Din păcate nu am putut interveni cu nimic desi am văzut accidentul, fiind la departare de el. Din fericire cativa oameni dde la santier au vazut accidentul si au ajuns repede acolo. Nu stiu cum s-a putut intampla asta dar cert e ca motocicleta era foarte turata iar dupa cazatura a iesit mult fum motorul mergând încă la aceeadi turatie pana s-a oprit. Sper ca enduristul sa fi avut echipament si sa scape cat mai usor.
  5. Salut Adi, Si eu ma cam pregatesc de ITP dar din pacate nu stiu unde sa merg la ITP pt ca e prima data cand merg cu vaca. La RAR m-as duce dar cred ca trebuie sa scap intai de proiectoare si de stopul aditional ca altfel nu cred ca iau inspectia. Crezi ca la Adi Service am sanse sa trec de ITP cu chestiile astea montate? Ai mai facut ITP la el? In concluzie eu ma bag la ITP daca deschide nenea. O zi faina.
×
×
  • Creează nouă...