Sari la conținut

cosmin.anton

Membru
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cosmin.anton

  1. ceva degenul cred.. http://www.bashanmotor.ro/piese-atv/careneseaoglinzi/oglinzi-atv/suport-oglinda-filet-m102315-a
  2. Salut, Stie cineva de cat este becul de pozitie de la Honda Hornet PC34? Multumesc!
  3. Domnule, ma inclin in fata dvs.
  4. Vb lui Roni. Daca nu e cu chip se face usor copie dupa butuc. Eu imi rupsesem singura cheie si mi-a facut un nene de pe Codrii Cosminului cheie dupa butuc. E un magazin pe stanga, la vreo 50-100 de metri de intersectie. Cheia de aur se numeste parca.
  5. Aaa.. Ba da.. De ce, ce are daca sunt eu? )
  6. Salut! Recent am devenit mandrul posesor al unui viespoi din 2000 si voiam sa intreb ce presiune recomandati in cauciucuri? Merg in mare parte cu pasager.
  7. Salut. Cine are un m900 pe carburatie ca sa ma ajute cu niste informatii legate de motor? Multumesc.
  8. Salutare. Cine-mi zice si mie o parere legata de http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ducati-monster%20dark%20black-din-2000-554244.html ? Multumesc
  9. http://mercador.ro/oferta/vand-ducati-750-sport-2002-ID1fsGj.html?action=show&id=18461511
  10. Salut, Daca vrei neaparat un motor v2 uita-te si aici /index.php?/topic/705974-vand-ducati-750-sport-2002/
  11. Se vinde jucaria: /index.php?/topic/705974-vand-ducati-750-sport-2002/
  12. Salutare. Zair, Buggy, Angel, bine sanatosi? Nu stiu cum reusesc, dar cand zice cineva Ducati ma gandesc la voi trei ) In fine.. Voiam sa intreb daca avem pe aici consumatori de muzica Ska. Daca da, puteti sa ne ajutati cu un like/share pe https://www.facebook.com/Nivelu4. Ne-ar ajuta mult la promovare. Sanatate si o viitoare intrunire macar la fel de reusita ca precedenta.
  13. Pff.. Daca "aproape" de fiecare data e vina "motociclistilor betivi, drogati, tatuati, teribilisti si vb unui prieten..violatori de babe" sunt curios acum cum iese. Poate face si politia ceva, doar e si de-al nostru, si de-al lor . Cat mai multe permise luate conservarilor
  14. Bai, noi ne-am distrat. A fost o experienta placuta. Evident ca Zair, Bughy si Angel si-au facut rolul bine ) Telefonul e ok, l-am resuscitat, doar ca are o mica pata transparenta pe ecran (asa cat sa nu uit ca a facut baie) ). La cat mai multe iesiri. Noroace si asfalt uscat!
  15. Mai vine si Ionut cu Hornetul albastru. Deci suntem pana acum 9 motoare, 12 persoane. Mai multe detalii cred ca vom stabili la un telefon. Ma uitam cu Ionut pe harta unde sa ne intalnim. Sa spuneti cei care veniti din Bucuresti daca vreti sa va asteptam la intrare in Brasov sau la iesirea spre Tg. Mures. Daca e sa ne intalnim la intrare in Brasov ideal ar fi sa ne vedem la 45.604269,25.650557 sau la iesire din Brasov la 45.695174,25.583443. O zi faina! Luati un pat matrimonial. Din experienta va spun ca incap 4 persoane inghesuite, 3 lejer
  16. Tine foarte mult de tine si de cat de temperat esti. Au mai fost multe topicuri pe aceasta tema. Eu am 23 de ani, 1.74 si 65 de kg. Mi-am luat din prima Ducati 750 SS. Multumesc lui D-zeu, insa nu am avut evenimente neplacute. Primul drum mai "serios" l-am facut in mai, cand aveam doar 500 de km facuti. Am plecat din Brasov spre Vama Veche. Aproape 1000 km dus-intors. Lamaia pusa sub numar si ochii beliti . Daca-ti iei un motor prea mic (atat ca putere cat si ca statura) ai sa te saturi de el dupa o luna de zile. Nu e practic sa il schimbi din 2 in 2 luni. Eu zic ca un motor de 600 de cm e mai mult decat ok. Vb colegului de mai sus. Uita-te dupa un Hornet daca vrei ceva naked. Daca vrei drum lung, un Hornet S e super pentru ca are si semicarena si te ascunzi dupa parbriz (la drum lung te omoara vantul daca nu ai dupa ce sa te feresti).
  17. "Normele mai arată că, în cazul intervenției instructorului pentru evitarea unui pericol în timpul examinării, candidatul va fi respins." sunt curios cum poate evita instructorul un "posibil" accident. ai nostri deputati bubuie de prostie. exceleaza totusi, am vazut, la capitolul scobit in nas.. cat despre dubla comanda, sunt curios ce se va intampla cand va frana instructorul fara ca cel examinat sa se astepte..
  18. Mda, Munca de birou la o multinationala Ai dreptate in legatura cu obligatiile morale, insa imediat dupa intersectia asta urma o alta cu sens giratoriu. O fi vrut omul sa faca dreapta si s-a incadrat din timp. In fine, ideea este ca trebuie sa cascam bine ochii ca nu se stie ce intervine. Eu am inceput sa merg pe moto sezonul asta si deja am avut cateva situatii in care daca nu cascam eu ochii ma tavaleau altii. Iesiri din parcare cu spatele, intors in fata ta, schimbat benzi de-a moaca. Ieri voia unu cu o remorca sa ma calareasca doar pentru a schimba banda. Cum mi-a spus instructorul (cu ocazia asta il laud putin pentru http://fierarialuicretu.blogspot.com/ ) "mergi pe motor ca si cum esti invizibil."
  19. Mda, munca de birou la o multinationala. Ai dreptate in legatura cu obligatiile morale, insa imediat dupa intersectia asta urma o alta cu sens giratoriu. O fi vrut omul sa faca dreapta si s-a incadrat din timp. In fine, ideea este ca trebuie sa cascam bine ochii ca nu se stie ce intervine. Eu am inceput sa merg pe moto sezonul asta si deja am avut cateva situatii in care daca nu cascam eu ochii ma tavaleau altii. Iesiri din parcare cu spatele, intors in fata ta, schimbat benzi de-a moaca. Ieri voia unu cu o remorca sa ma calareasca doar pentru a schimba banda. Cum mi-a spus instructorul (cu ocazia asta il laud putin pentru http://fierarialuicretu.blogspot.com/ ) "mergi pe motor ca si cum esti invizibil."
  20. Prea tarziu pentru cel din spate. Si intersectia aia e si foarte aerisita. Vezi daca vine ceva cu 100 de metri inainte de intersectie, dar na.. un moment de neatentie din partea noastra sau a altora si ne prapadim.
  21. Salut. Am fost dimineata martor la inca o dovada de prostie din partea unui conservar. Cine e din Brasov, stie intersectia din fata de la Sergiana. Cine nu o stie, aceasta arata cam asa: Legenda M - Motociclist C1 - Conservar 1 C2 - Conservar 2 Poveste e urmatoarea: C1 (care conducea o platforma) avea cedeaza, insa de sa sa caste el ochii in stanga ca doar Guta ii spune in fiecare zi cum ca "dusmanii n-are valoarea mea". Vine ca melteanul spre intersectie (cu toate ca era si trecere de pietoni acolo si era si ud pe jos) il "vede" pe motociclist in ultimul moment, pisca frana, moment in care e pupat in fund de C2 (de ce sa pastram distanta intre masini, ca doar nu e obligatoriu..). Astia de pe moto au incremenit saracii. Accident a fost, doar ca din fericire (daca pot spune asa) nu a fost motociclistul cel tamponat. In concluzie, pentru a enspea mia oara, suntem invizibili.
  22. Condoleante apropiatilor. Sa-i fie tarana usoara!
×
×
  • Creează nouă...