Sari la conținut

Tizzle

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj & Iasi
  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    Kawasaki ER6F

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki ER6F

Tizzle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tizzle

    Anunturi GARAJE !

    Salut! Caut loc in garaj pentru motor in zona pod Calvaria sau prin apropiere.
  2. Este si livestream sau o sa fie filmat si dat catre public?
  3. De unde vrei sa o aduci si in ce perioada? Detalii pe pm te rog daca nu le poti face publice. as fi interesat sa ne combinam la transport
  4. Tizzle

    Muntenegru

    Frumos plan. Asfalt uscat si asteptam poze
  5. Frumoasa jucarie! Sa ai grija de ea, asfalt uscat
  6. mi-a zis proprietarul de consumul de ulei. oricum, m-am orientat catre un cb500
  7. Se poate face upgrade la far in cazul unui naked?sa arate ca cb500f ? daca da, cat costa? A incercat cineva?
  8. Se poate face upgrade la far la un naked? ( sa arate ca cb500f)
  9. @mexycanu - ms pt raspuns. Ce anume nu e normal? consumul de ulei e prea mare? Imi place foarte mult modelul si nu stiu daca sa o iau sau nu. Ce cauze ar putea fi, cat ar trebui sa investesc in ea ca sa mearga normal?se merita?
  10. Salutari! Vreau sa cumpar un dominator din 95 si am observat niste lucruri: 1. consuma 400g ulei/ 1000 km. 2. trebuie reglat "un surub" din dreapta de sub rezervor care mareste/micsoreaza relanti'ul( cand o pornesti si e rece trebuie marit pe la 2k iar cand se incalzeste trebuie reducs la 1500) 3. cand am vazut'o prima oara a murit de vreo 5 cand statea la relanti (asta dupa ce a dat o tura cu ea) pe motivul ca avea putina benzina.Ce'i drept pornea din prima de fiecare data dar murea dupa 2-3 sec E normal sa fie asa? azi am dat o tura iar cu proprietarul si impreuna avem cam 170 kg. mergea foarte ok dupa parerea mea cu 120 la 5k ture. asta e de bine cred a luat mainile de pe ghidon la o viteza mai mica si ghidonul nu s'a miscat, asta insemnand ca nu a fost accidentata grav I'a fost refacut motorul integral si zilele astea i'au fost reglati stachetii. (dupa 1300 km de la refacere) mentionez ca nu am mai avut moticicleta pana acum si nu stiu cum sa procedez. pret 1300e Ce parere aveti? se merita?
  11. posibil sa fie tampiti.Eu am fost la lidl ieri cu tata si nevazand nimic legat de moto am intrebat un angajat care mi'a zis sa ma uit in oferta, la data. In timp ce vorbeam , tata mi'a aratat o casca de bicicleta (de aia decupata) iar angajatul mi'a zis ceva de genu >ia uitati'le acolo<.
×
×
  • Creează nouă...