Sari la conținut

Calfi

Membru
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Motocicleta
    In Garaj
  • Numar Moto
    Ascuns

Informații profil

  • Interests
    Jorge Lorenzo & Valentino Rossi

Vizitatori Recenți Profil

662 citiri profil

Calfi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu stiu daca sunt posesori de Ninja 300 , e destul de scumpa si SH , am vrut eu sa imi iau din italia anul trecut si ce gasisem eu era undeva la 5.200 e , din cate m-am interesat si eu atunci e o motocicleta foarte buna , pozitia la mers e ok , consum ok , cu piesele nu stiu , dar am inteles ca la Kawasaki piesele le gasesti cam greu...si vin tocmai din Japonia (unele) , daca te ajuta cu ceva mai este si CBR 250R tot model nou concurent cu Ninja 300 Succes !
  2. Deci sa inteleg ca orice model de 600cc dupa 2006 ar fi perfect pentru statura mea ? Singura problema ar fi bugetul...in rest nu am nimic de obiectat la modele descrise de voi Sau cel mai bine 1000cc , gen R1 2003-2004 ar fi ok ? Bugetul fiind cam de 2500 nu gasesc modelele de mai sus 2006+ exclus
  3. Salutare , stiu ca nu sunt in topic cu discutiile de mai sus dar am o intrebare , as vrea sa imi cumpar un 600RR 2004 sau 2005 si vreau sa stiu daca la inaltimea care o am va fi o problema pentru aceasta mobra 1.88cm
  4. Pai de verificat o voi face foarte bine , voi merge cu un mecanic cand ma voi duce sa o iau . Intreb sa stiu la ce ma astept
  5. Salutare , doresc sa imi cumpar un gixer 600 k4 si as dori sa stiu mai multe despre aceasta motocicleta , plusuri , minusuri , piese , intretinere etc . Astept parerile voastre . Va multumesc !
  6. Mai sportiv gen 600 si as vrea supersport , acum stiu ca in general am de ales intre RR , R6 , GSXR , ZX6R cam astea ar fi . Acum m-ar tenta si ceva naked Hornet , Z750 sau un GSR .
  7. Salutare la toti ! Incep acest topic pentru ca nu stiu ce motocicleta sa imi cumpar , am avut mai demult un SV650 , l-am dat am stat cam 2 ani fara motocicleta si acum am ceva banuti mai exact un buget de 2500 euro si as vrea ceva mai sportiv . Am citit pe forum ceva pareri dar nu prea m-am lamurit astept raspunsurile voastre care sper sa ma "lumineze" Numai bine !
  8. Am inteles , si acum o alta nelamurire daca ai spus ca e spatiu pentru doua , pot pune una gen RR doar una singura sub fund ?
  9. Da , scoaterea celor stock de sub "fund" si inlocuirea lor cu una pe partea dreapta ca la majoritatea motocicletelor .
  10. Salutare tuturor , am o intrebare legata de o toba pentru un FZ6 . Se poate pune toba normala pe o parte sa le scot pe cele stock si sa pun ceva aftermarket intr-o parte ? Ride safe !
  11. Acum m-ati bagat in ceata rau...ma mai interesasem odata de limitare pentru un FZ6N cu ceva kit ... dar am sunat la RAR si cei de acolo mi-au spus ca ei nu au auzit niciodata de asa ceva..."limitare la moto" . Se poate pana la urma ? Cum ?
  12. Mda..cred ca raman la GS500F pare cam cea mai "aratoasa" dintre toate multumesc mult ! Asfalt uscat !
  13. Din italia mai mult ca sigur mi-o voi aduce , numai ca acum nu stiu daca voi gasi limitate ...
×
×
  • Creează nouă...