Sari la conținut

Calfi

Membru
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Calfi

  1. Nu stiu daca sunt posesori de Ninja 300 , e destul de scumpa si SH , am vrut eu sa imi iau din italia anul trecut si ce gasisem eu era undeva la 5.200 e , din cate m-am interesat si eu atunci e o motocicleta foarte buna , pozitia la mers e ok , consum ok , cu piesele nu stiu , dar am inteles ca la Kawasaki piesele le gasesti cam greu...si vin tocmai din Japonia (unele) , daca te ajuta cu ceva mai este si CBR 250R tot model nou concurent cu Ninja 300 Succes !
  2. Deci sa inteleg ca orice model de 600cc dupa 2006 ar fi perfect pentru statura mea ? Singura problema ar fi bugetul...in rest nu am nimic de obiectat la modele descrise de voi Sau cel mai bine 1000cc , gen R1 2003-2004 ar fi ok ? Bugetul fiind cam de 2500 nu gasesc modelele de mai sus 2006+ exclus
  3. Salutare , stiu ca nu sunt in topic cu discutiile de mai sus dar am o intrebare , as vrea sa imi cumpar un 600RR 2004 sau 2005 si vreau sa stiu daca la inaltimea care o am va fi o problema pentru aceasta mobra 1.88cm
  4. Pai de verificat o voi face foarte bine , voi merge cu un mecanic cand ma voi duce sa o iau . Intreb sa stiu la ce ma astept
  5. Salutare , doresc sa imi cumpar un gixer 600 k4 si as dori sa stiu mai multe despre aceasta motocicleta , plusuri , minusuri , piese , intretinere etc . Astept parerile voastre . Va multumesc !
  6. Mai sportiv gen 600 si as vrea supersport , acum stiu ca in general am de ales intre RR , R6 , GSXR , ZX6R cam astea ar fi . Acum m-ar tenta si ceva naked Hornet , Z750 sau un GSR .
  7. Salutare la toti ! Incep acest topic pentru ca nu stiu ce motocicleta sa imi cumpar , am avut mai demult un SV650 , l-am dat am stat cam 2 ani fara motocicleta si acum am ceva banuti mai exact un buget de 2500 euro si as vrea ceva mai sportiv . Am citit pe forum ceva pareri dar nu prea m-am lamurit astept raspunsurile voastre care sper sa ma "lumineze" Numai bine !
  8. Am inteles , si acum o alta nelamurire daca ai spus ca e spatiu pentru doua , pot pune una gen RR doar una singura sub fund ?
  9. Da , scoaterea celor stock de sub "fund" si inlocuirea lor cu una pe partea dreapta ca la majoritatea motocicletelor .
  10. Salutare tuturor , am o intrebare legata de o toba pentru un FZ6 . Se poate pune toba normala pe o parte sa le scot pe cele stock si sa pun ceva aftermarket intr-o parte ? Ride safe !
  11. Acum m-ati bagat in ceata rau...ma mai interesasem odata de limitare pentru un FZ6N cu ceva kit ... dar am sunat la RAR si cei de acolo mi-au spus ca ei nu au auzit niciodata de asa ceva..."limitare la moto" . Se poate pana la urma ? Cum ?
  12. Mda..cred ca raman la GS500F pare cam cea mai "aratoasa" dintre toate multumesc mult ! Asfalt uscat !
  13. Din italia mai mult ca sigur mi-o voi aduce , numai ca acum nu stiu daca voi gasi limitate ...
  14. Mda...sincer nu ma atrag deloc modelele acelea , nu contest calitatea si practicabilitatea dar...pentru mine nu au acel ceva la urma urmei daca dau un ban sa imi placa si estetica
  15. Salutare ! Vreau sa stiu si eu daca pot conduce un Kawasaki ZX400R cu categoria A2 . Ce stiti si voi ... se poate ? Iar daca nu ceva motociclete pentru A2 si nu lista aceea ca le-am vazut pe toate si in afara de Ninja 250r si Yamaha MT-03 nu prea ma incanta nimic...app am 1.88 si 104 kg Astept pareri ! Multam !
  16. Salutare tuturor ! Vin cu o intrebare , stie cineva ce se mai aude de circuitul de la Tg.Mures...ziceau ca e gata anul acesta in toamna...nu cred ca e functional . Astept raspunsuri . Numai bine !
  17. Parca e Bruce Willis in Die Hard ) yupicaiei motha'fucka'... Pacat ca iar pateaza numele motociclistilor care au carnet si nu fac parte dintr-un film de aventura in care totul e posibil...
  18. Nu vreau sa par rau intentionat sau altfel , dar eu zic ca nu va mai face nimeni scoala A1 , A2 si A este o bataie de cap mult prea cum de altfel o spun multi dintre voi , iar costurile vor fi colosale , in Cluj te costa 50 lei sedinta in plus , ma gandesc acum cat va costa motorina folosita de politist , benzina mea in trafic benzina mea in poligon la inceput plus ca am si instructorul in spate care mi se pare o idiotenie , dupa ce ca la inceput de-bia ma tin eu pe motor trebuie sa am grija si de instructor....stiu ca asa era pe vremea lui Nea Nicu' tata mi-a spus ca mergea-i cu militianul in spate pe motor acum nu stiu ce i-a apucat...Era ok sa fie politistul in masina sa te vada cum te misti in trafic , dar fara instructor , multi cred ca aveti carnetul moto de ceva ani si nu va riscati sa luati pe cineva in spate...sa nu le puneti viata in pericol si ei ma pun sa il iau pe frana asta in spate?! Ma gandesc ca mai bine numai dau de carnet , cu toata pasiunea mea de cand vad pe strada un motor mi se face pielea gaina...daca e asa eu nu cred ca voi mai face scoala . Poate ma criticati unii , dar e parerea mea . Bafta numai bine ! Asfalt uscat !
  19. Moarte conservarilor ! Sanatate si numai bine motoristului !
×
×
  • Creează nouă...