Sari la conținut

valy777

Membru
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de valy777

  1. razvan...sper ca esti multumit de motocicleta!!!... sa stii ca mi-e dor de ea.....)))))
  2. valy777

    Accident in Covasna

    tocmai am vazut la tv imagini de la locul tragediei. respectele mele tuturor colegilor care au mers acolo. asa ar trebui sa ne strangem de fiecare data cand unul dintre noi are necazuri. trebuie data o lectie celor care procedeaza in asa hal. nu au rost atatea discutii, nu ai cu cine, astia sunt animale, nu oameni!
  3. ai vazut pozele, da? unde erau ambele autovehicule? nu cumva impactul s-a produs in totalitate pe sensul motociclistului? referitor la viteza- sincer si mie imi pare un impact puternic. crede-ma ca am vazut sigur mai multe accidente decat marea majoritate de pe forum insa nu putem stabili viteza decat in urma unei expertize tehnice. pana atunci...discutii se pot tine multe. acum cateva zile am mers un pic cu motorul lui marian. am stat de vorba si am observat ca avea silencer la toba. l-am intrebat de ce nu merge fara, fiindca se aude mai bine in trafic. stiti ce mi-a raspuns? ca asa e, dar il cunoaste foarte multa lume in gaesti si nu-si poate permite sa mearga cu o toba care sa faca zgomot, fiindca s-ar gasi o gramada care sa zica: uite militianu, ce urla cu motorul pe strada!!! de viteza nu l-am intrebat cum se da, dar tinand cont de ce-mi spunea, ma gandesc ca nu exagera, cel putin nu in zona gaesti.
  4. marian are nevoie de sange. daca puteti si doriti sa-l ajutati, puteti veni la Spitalul Municipal Targoviste- cel de la Dealu Mare- pt cei care cunosc Targovistea. nu cunosc insa ce grupa, dar sper sa aflu si am sa va anunt! cred ca ar fi mult mai bine sa-l ajutam asa, decat sa palavragim aiurea despre cine stie ce idiot transformat in expert sau radar ad-hoc!
  5. mihai iordache langa peco claudia. e foarte bun. cred ca il cunosc mai toti motociclistii din targoviste
  6. odihneasca-se in pace!!! Doamne-fereste!
  7. va salut! ma poate indruma(arata) cineva pentru a confectiona niste suporti pentru bagaje laterale si/sau topcase? am un prieten cu o firma de confectii metalice care este dispus sa ma ajute! mersi! ah...pentru Honda cbr f4i s...;-)
  8. ce rau imi pare ca nu am stiut de excursia voastra! sunt din bucsani si va pot ajuta cu informatii din zona....sau daca e nevoie....va cazez la mine..:-). va astept daca mai veniti!!!
  9. frate, eu am comandat de la vick-exhaust. homemade...vreau sa zic k e ff tare. am o honda cbr f4i sport 2001. iti recomand cu caldura. si un pret f bun zic eu
  10. astazi sotia mea a cam dat un pic sv-ul ei pe jos. astfel, carena stanga crapata si zgariata, rezervorul zgariat si usor infundat, pintenul, zgariat si un pic crapat. va rog sa ma ajutati in a gasi un service pt a repara si revopsi, cat mai aproape de mine-targoviste- si care sa faca treaba buna. va multumesc!
  11. valy777

    cbr f4i s

    eu am avut inainte un bandit de 600 -1995 si apoi un gixxer 1000 k3. in plus ..lucrez pe un bmw...mai vechi... parerea mea e ca fiecare are frumusetea ei, insa...sincer nu ma asteptam ca cbr-ul de fata sa imi ofere atatea satisfactii. nu mi se pare deloc incomod de condus..ba din contra as zice! dar...va respect parerile!
  12. sa-l stapanesti sanatos! impresionant...intr-adevar!
  13. valy777

    cbr f4i s

    va salut! am decis sa nu mai stau in umbra si sa va prezint si eu jucaria mea...honda cbr f4i
×
×
  • Creează nouă...