Sari la conținut

71g3r

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Yamaha TzR

71g3r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu nu vreau sa cumpar motoreta acum, mai intai sa ma vad cu permisul in mana si dupa. Si pana atunci am timp sa gasesc ceva care sa-mi placa. La Gs nu-mi prea place aspectul este prea "clasic" eu vrea ceva gen streetfighter sau o sportiva.
  2. Eu ma gandeam sa imi iau una sport sau naked sau un supermoto... si motoreta o sa fie mai mult de weekend. Ca modele preferate as acea: Yamaha MT-03, Kawasaki ninja 250r, KTM (cross sau duke), Hyosung Gt250r si Suzuki Gs 500f F sau E. Acum ca model preferat ar fi cel de la yamaha dar multe lucruri nu stiu despre el... Newbbie: Din cate am citit ambele sunt bune pentru A2, adica au undeva la 45-47 cp.
  3. Salutare! Din primavara as vrea sa dau de A2.. si nu stiu ce "mobra" sa imi iau. Am gasit cateva modele gen: Yamaha MT-03, Suzuki gs500 si cele de 250cc (honda,kawa,hyosung). Voi ce parere aveti? Ce ar trebuie sa imi iau? Si ce alte modele mai sunt care sa nu depaseasca 35 de Kw? Scuze daca nu am postat unde trebuie... Asfalt uscat!
  4. Salut! Am si eu o nedumerire... Trebuie neaparat sa schimb cauciucul spate de pe o Honda Cbr 125r si nu stiu daca merge sa pun un cauciuc cu o marime mai mare ( cel initial este de 100/80), as dori sa stiu daca pot pune unul pe 110 sau 120... Asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...