Sari la conținut

Vpacuraru

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vpacuraru

  1. Vpacuraru

    Vreau SM

    /index.php?/topic/743717-bmw-g-650-xmotosupermoto/ este posibil chiar asa ceva sa cauti....
  2. Pot fi impartial deoarece tin la sfaturile pe care le-am gasit pe acest forum pe vremea cand imi curgea un muc din nara, si consider ca precum bardak mi-a oferit "placerea" pe care o cautam legat de motociclism am gasit aceeasi placere si printre randurile scrise de compatriotii motociclisti. Stima!
  3. Fiind impartial.....Un service atat de "oribil", pe cat se spune ca e, nu cred ca isi batea capu sa raspunda la aceste acuzatii probabil fondate, probabil nu, ba mai mult unele formulate cu un limbaj neadecvat pentru o persoana decenta. Eu o stiu pe a mea....suntem 4 prieteni care atunci cand sunam de la Constanta, cei de la Bardak fac tot posibilul si imposibilul din lume sa ne rezolve atunci cand avem nevoie (si suntem foarte exigenti in privinta suruburilor zgariate in momentul desfacerii lor, motocicletele noastre sunt ca din tipla, deci sa nu mai vorbim despre zgarieturi pe carene(mai putin la mine care am trecut pe supermoto si am alunecat o data:)) ) sau orice altceva) suntem serviti si sunt sigur ca nu o fac pentru bani ca sunt ei disperati...au chiar multe motorete, probabil multe contracte si multe daune rca. Asta a fost concluzia mea si chiar de ar gresi vreodata in privinta unei lucrari nu as avea ce sa le reprosez si cu siguranta o vor remedia fara nici un cost suplimentar. Dar este un service moto care lucreaza cu oameni....oamenii sunt greu de multumit si sunt dificili si cateodata comunicarea proasta lasa loc de nemultumiri. Respect si mentionez ca nu primesc reduceri la Bardak dupa acest post ).....sunt un client multumit si consider ca meritau sa imi exprim experientele petrecute la ei.
  4. Salutare. Nu acuz oamenii ca ar minti.....eu atat am de spus: Sunt din Constanta, am cumparat acum 4 ani un gsx-r 2005 de la un baiat din Bucuresti si am mers la bardak pt revizie furca si rulmenti jug.....de atunci pentru orice interventie service bat niste km pentru a efectua operatiunile de service la ei datorita faptului ca mi-au lasat o foarte buna impresie( umbla atent cu piesele motocicletei, sunt supravegheati de catre seful de service, si multe altele) . Contra: sunt o idee lenti cand suni si ceri o oferta pentru accesorii sau whatever( 3-4 ore) dar ii aleg si nu ii schimb pentru nimic! Respect si as recomanda celor ce au patit "nasoale" la bardak sa nu-si mai lase motocicletele si sa plece...sa stea acolo indiferent de service.
  5. Vpacuraru

    S-a speriat?

    in primul rand EL(omuletul din film) nu avea ce sa culce....ca nu era in stare.....degeaba spune cineva ce e de facut pe cand cel ce trebuie sa faca nu are cunostintele necesare...
  6. Vpacuraru

    S-a speriat?

    NU pot raspunde cu da....daca stiai ca poti sa franezi in curba inseamna ca stiai si punct:)....asa ca daca iti spun ca se poate frana pe curba te faci praf.....Mergi la scoala (indiferent care) si o sa afli pe pielea ta in CONDITII DE SIGURANTA!. » Post actualizat in 27 Jun 2015 18:34 Si despre frana spate in curbe nu pot sa zic decat ca sunteti nebuni!.....sau sunt eu prostanac ca nu stiu ce e aia:)) dar din experienta mea! in afara de supermoto si de sporitva(skill MARE), si asa folosita cu simt de raspundere + frana de motor fara sa blochezi roata spate ci doar sa o intarzii sa "prinda aderenta" asfaltului si asta doar pe circuit ...FRANA SPATE NU IN CURBA!!!!!!!! NEVER!!(stiu ca probabil sunteti multi care o folositi si nu a-ti patit nimic inca....ce sa zic....Doamne ajuta sa ramana asa)
  7. Vpacuraru

    S-a speriat?

    pentru un incepator/motociclist cu vechime 40-55 mile/h cand nu stie sa faca counter-steering, cand nu stie ca atunci cand franezi motocicleta nu se mai poate culca sa iei virajul la fel cum se culca fara frana, cand nu stie ca atunci cand actionezi frana ferm motocicleta are tendinta sa se indrepte, cand nu stie ca daca rateaza trasa trebuie sa incline motocicleta mult mai mult si multe multe altele care nu pot fi cuprinse intr-o conversatie de genul acesta, poate deveni o viteza fatala. Solutia mea pentru mine la vremea respectiva a fost sa nu ma dau zmeu ca stiu sa merg pe curbe si doua saptamani sa ma inchid intr-o curte sau pe un segment de drum prestabilit sa ma dau intr-o roata ca asa e jmecherie, ci sa las capu jos si urechile ciulite la cursurile de "pilotaj"(teorie si practica) si multe nopti de adormit pe Twist of the wrist, care pentru mine au insemnat si inseamna foarte mult! Asa ca nu imi ramane decat sa multumesc SLH Constanta ca mi-a anulat sau diminuat sansa sa fiu cel din video!
  8. Vpacuraru

    S-a speriat?

    exceptand faptul ca probabil nu stie sa mearga pe moto adecvat stilului pe care si-l doreste si exceptand prostie etc etc......mana dreapta ramane in gaz in timp ce calca frana fata (de unde si "voblajul"), combinat cu pozitie proasta, trasa proasta si "sperietura". Stima!
  9. Salutare Am nevoie de un sfat de la cei experimentati in privinta alegerii unei motorete de 4 timpi care se poate "upgrada" si in supermoto(din cate am inteles trebuiesc roti+discuri). Ma gandesc ca ar trebui sa aibe pana in 1000-3000km din niste calcule facute de mine la 8000-9000 km respectiv 150-200 ore se face motoru. Dispun de max 4000 euro si doresc sa se poata inmatricula. Ce model trebuie sa caut si ce an ar fi de preferat sa fie. Multumesc anticipat.
  10. perfect trecei pe declaratia de la politie cei 2 tipi la martori si declara in tocmai cum s-a intamplat si e gata.
  11. DA:) sigur 100%.....declari ca ti-a iesit in fata ai incercat sa franezi si ai cazut urmand impactu!
  12. pai si ce mai e de discutat??? e vinovat ia si un martor de pe strada sa te ajute la rca sa iei banii mai repede sa nu existe riscu sa stai 3 luni dupa ei si gata
  13. naspa stituatia ....trebuie sa ai martori "de pe strada" la momentul impactului pe care "nu-i cunosti" dupa parerea mea ca aia ti-au taiat fata si nu ca ai venit tu tare si nu ai pastrat distanta.....e grea situatia dar trebuie sa te zbati un pic si sa te ti tare la politie (asta in cazul in care nu ai declarat deja si nu ai ce sa mai faci). Succes
  14. Buna ziua, Am un gsxr 600 k4 2005 20 years limited edition si doresc sa stiu daca la amortizorul de ghidon(care banuiesc ca este din fabrica) se face intretinere si daca da in ce consta. Stima
×
×
  • Creează nouă...