Sari la conținut

Jack in the Green

Super Membru
  • Număr conținut

    889
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    ionradoi

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucureşti
  • Motocicleta
    Aprilia Mana 850
  • Numar Moto
    cam murdar
  • Club
    Bazi Crew™

Vizitatori Recenți Profil

842 citiri profil

Jack in the Green's Achievements

  1. Eu mi-am luat furcă rigidă de aluminiu pe AliExpress (pentru bicicletă). A fost super ok. Am făcut Munții Căpățânii în lung și în lat cu ea, făceau MTB-iștii ochii mari la ea. Pe de altă parte, am un prieten cu GSXR K7 ridicat p-o roată și căzut pe spate. Și-a luat cadrul de bord, o carenă și ambele oglinzi de pe Ali. Oglinzile - super ok la banii dați. Carenele ok...ish, iar cadrul de bord, pilaf. Din cauza lui nu se mai alinia nimic ca lumea pe mobra aia. Pe scurt... Și Ali are o limită. Nu e bine să-ți iei chiar orice de acolo.
  2. Mă, io-l vreau, da' iar s-au aşezat stelele nefavorabil... Am venit din concediu cu punga goala şi acu am de plătit afterschool-uri şi grădiniţe... Vorbim joi dacă o fi să ne vedem.
  3. Hypersport, pe Nae Caramfil (Alex) şi Kerobike, pe Ion Mihalache (Lehel)
  4. N-o să fie cazu să întrebi... O să ne vezi, suntem vreo 15 burtoşi tatuaţi, 2 pe 2, cu lanţuri şi macete şi cu cizmele cam murdare de sânge. Săptămâna trecută ne-a supărat barmanu. Să vedem cum o fi ăsta nou...
  5. Se ţine. Cu prezenţă variabilă, dar se ţine. Joi în jur de 9 la Jar https://www.google.ro/maps/place/La+Jar+Baneasa/@44.4951319,26.0779424,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x848092b17b936701?sa=X&ved=0ahUKEwiRnpn306DOAhWCbxQKHf1uBD0Q_BIIdDAL
  6. Nu neapărat... Am doi prieteni din VL cu care am făcut ture alpine de peste 100 km / zi prin Lotru, Latoritei și Căpățânii. Unul merge cu o ruptură de șa First Bike cu husă cu gel peste, lată de două palme, iar ălălalt cu o şa de piele cu arcuri, stil Brooks (dar nu Brooks). Am făcut schimb de bicle în ture și amândoi mi-au zis că Selle Royal-ul meu Viper le intră in c.ur şi că nu pricep cum pot să merg pe aşa ceva... că probabil am io plăceri ascunse.
  7. Din experienta proprie, pot sa iti spun ca pierdutul 4 kg intr-o luna cu obiective strict estetice (adică intrat în costum) ţine mai puţin de sport şi mai mult de regim. E suficient să reduci pâinea la nivel de două felii dimineaţa, una la pranz şi niciuna seara, să scoţi complet dulciurile, cartofii şi pastele, să dai o tură de herastrau (mearsă, nu alergată) în fiecare seară, să nu mănânci după ora 19:00 şi o să le dai jos fără probleme. Poţi să bagi câtă bere vrei în rest, cu condiţiile de mai sus şi cele 3-4 kile în minus sunt garantate. » Post actualizat in 17 Jul 2016 15:56 După părerea mea (ca să nu-mi sară lumea în cap), la 27 de ani și parametrii ăștia încă mai ai un metabolism suficient de bun încât să te poți baza doar pe alimentație naturală și antrenament. Sugestiile mele ar fi următoarele: 1. Nu viza creșterea masei musculare (și inerent, a greutății) pentru că va trebui să cari greutatea aia și nu e atât de ușor și de plăcut precum pare. 20 de tracțiuni la 70 de kile nu au nicio legătură cu 20 de tracțiuni la 82 de kile. Treaba e valabilă și pentru o alergare de 40 min sau un traseu montan de 6 ore. 2. Nu există minuni. Bagă antrenament mixt 1 oră pe zi (sală & cardio, 4-5 zile din 7) și o să ai o dezvoltare armonioasă în timp. Dacă vrei rezultate spectaculoase în 6 luni, nu sunt eu ăla care să îți dea sfaturi. 2. Eu zic că la 70 kile la 1,76 ești numai bine. Eu la înălțimea asta am 82 kg de masă lucrată în vreo 7 ani și mi se par prea multe. Aș vrea să ajung la 78. Dacă totuși te consideri slab și vrei să mai pui niște masă, fă-ți un antrenament bazat doar pe grupele deficitare și corelează-l cu o alimentație naturală hiperproteică (carne, fasole, mazăre) și ocazional carbohidrați cu eliberare lentă, gen paste, atunci când ai eforturi intense. Antrenamentele pe grupe ți le poate detalia orice antenor de sală. » Post actualizat in 17 Jul 2016 16:00 Ca să avem un punct de referință comun... Pentru mine, corpul perfect e ăsta:
  8. Salut. Referitor la cauciucuri... părerea mea e că intratul în linia de tramvai are doua cauze (pe lângă tăiatul liniei în unghi prea mic): slick-ul şi lăţimea de 1,5. Încearcă un Schwalbe Road Cruiser sau mai bine, un Schwalbe Land Cruiser de 1,75 şi n-o să mai ai problema asta. Ambele au preţuri super ok - în jur de 50 RON buc. Road Cruiser e un semislick numai bun pentru oraş, iar Land Cruiser e un cauciuc mixt cu profil central continuu care atunci când e bine umflat îţi permite să rulezi pe asfalt aproape ca un slick. În acelaşi timp, are crampoane laterale care pe forestier dau aderenţă, iar in linia de tramvai nu te lasă să intri în şanţ. Marathoanele (toate variantele) sunt excesiv de scumpe şi, după părerea mea, nu se justifică decât pentru ture ff lungi. Referitor la şa, am observat că şi eu am problema asta pe şaua tip fotoliu de la bicla nevesti-mii. Într-un mod ciudat (nu zic că e aplicabil la toată lumea), pentru mine o şa mai îngustă oferă mai mult confort, aderenţă mai bună şi o poziţie mult mai fixă. Încearcă o şa mai îngustă - de ex. Selle Royal Viper sau Bontrager Sport - ambele in jur de 150 RON. Poate ai deja una îngustă - în cazul ăsta cred că ţine de unghiul şeii şi mai puţin de unghiul pipei.
  9. Cu ocazia asta am constatat şi eu că merg în bezna minţii fără ITP din ianuarie...
  10. Si când te gândești ca de dimineata nu promitea nimic topicu asta... Acu zgudui patu de ras si ma injura nevasta care vrea sa doarma. Ala cu clonele e pipi diluat pe lângă ăsta !!!
  11. Toată stima dacă îți iese... Eu personal n-aș risca să-l fac bucăți, după ce m-am confruntat cu probleme mari la remontatul unui butuc mult mai simplu, cu torpedo, de la bicla lui fi-miu. Nu am reușit să pun melcul ăla la loc de nicio culoare. Adică reușeam să-l pun, dar nu mi se mai inchidea cum trebuie la loc. După vreo săptămână de frecat fierul ca pe cubul lui Rubik mi-a ieșit absolut întâmplător și desigur, merge mai prost ca înainte (are un joc de care nu am mai putut să scap). E ceasornicărie să faci un Alfine la loc. De-aia se și practică treaba cu scufundatul în ulei.
  12. Sună la Hypersport 0727.477.678 și vezi dacă se bagă Alex. Acum vreo 5 ani, fix când eu ieșeam, intrase cineva cu un Alfine și încerca să-l convingă să îl desfacă...
×
×
  • Creează nouă...