Sari la conținut

akybo

Membru
  • Număr conținut

    228
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de akybo

  1. Salut! Am impresia ca la fz6-le meu,i-a fost montat un kit de coborâre,pare cam joasă iar eu nu-s cine stie ce inalt,am 1.79.

    Știți cum as putea verifica? In manual totusi,in schema amortizorului,nu vad nici o piesă ce ar putea sa fie înlocuită pentru a o cobori.

     

    20190525_104937.jpg

  2. :)))sa deschidă fata un topic despre experiența ei pe moto,aviz amatoarelor să-și lase poveștile p-aici și să sară toate fetele cu pla,să-i strice combinația.

    "Niste exceptii nu dau media majoritatii. Iar majoritatea e praf, atat pe doua cat si pe patru roti, oricat de cavaleri am vrea noi sa fim."

    Pai,pe majoritatea nu le interesează sporturile cu motor.

  3.  

    Ma apropii de o trecere de pietoni si apuc sa vad intentia a doua persoane de a traversa. Ezit (incep sa ma intreb daca se baga sau nu), accelerez iar si exact atunci se avanta pe trecere

    Inseamna ca nu ai tobe destul de zgomotoase. Dupa ce am schimbat pe marauder toba,nu m-am mai lovit de problema pietonilor neatenti.

  4. » Post actualizat in 30 Sep 2016 11:23Salut, are cineva o aripa spate in plus?

    Salut! Daca nu te grabesti,te pot ajuta eu dar sa intram in iarna.

    Pana atunci,uitati ceva frumos

  5. Salut!

    Va scriu in vederea unei achizitii moto in urmatorul sezon.Pana ieri eram 100% hotarat pe un Vstrom 650:testat,o minunatie de motor.Am vazut in schimb topicul asta si ce sa spun...Caponordul pare (pe foaie,ca nu am testat) o achizitie mai buna pentru mine.Am roti cu spite,suspensii mai bune,motor mai puternic,consum nu cu mult mai mare,motorul la vstrom mi s-a parut foarte "smooth" si am auzit ca cel de Capo e si mai,protectie la vant,saua pare mai confortabila si e mai frumoasa fata de vstrom.

    Toate par prea bune ca sa nu existe un "catch",plus numarul scazut de utilizatori,in comparatie.Am citit de problema regulatorului de tensiune si rezolvarea lui si nu mi se pare un "sfarsit de lume".Alte probleme cunoscute cu acest Caponord care retin oamenii de la a le cumpara,sau doar pentru ca "Aprilia"?

×
×
  • Creează nouă...