Sari la conținut

akybo

Membru
  • Număr conținut

    228
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de akybo

  1. Salut! Care ati inlocuit parbrizul original de pe fjr (2001-2005) si nu il mai folositi,il cumpăr eu. Trimiteți mesaj! Multumesc!
  2. Neah e munca la kickstart,iar magnetou fara baterie,probleme.
  3. Sunt o persoana mai leneșă prefer cardanul . Din punctul asta de vedere, as prefera sa fie si cu răcire pe aer,cel mult un radiator de ulei.
  4. Salut! Am impresia ca la fz6-le meu,i-a fost montat un kit de coborâre,pare cam joasă iar eu nu-s cine stie ce inalt,am 1.79. Știți cum as putea verifica? In manual totusi,in schema amortizorului,nu vad nici o piesă ce ar putea sa fie înlocuită pentru a o cobori.
  5. Salut! La o Hayabusa model 2002,nu ii merge deloc șocul (levierul la maxim). În rest porneste f usor,chiar si fara șoc,sta la relanti balbait,dar e normal. E posibil sa fie si alta cauza sa nu meargă șocul,in afara de un reglaj la cablu?
  6. Salut! Era un site polonez de unde se putea comanda crash bars pentru dl1000/650,știe cineva cum se chema?
  7. Pare să fi intrat cu capul in spațiul gol dintre platforma camion și cauciuc.
  8. 2000e,preț ok pe un 919 din '93?!?la ce piață te uiți?
  9. akybo

    Suzuki Intruder

    Salut! Are cineva atașat pe intruderul de 1500 "batwing fairing" de Harley? Se potrivește fara modificări? Asa arată:
  10. Salutare! Știe cineva motocicleta asta https://www.olx.ro/oferta/suzuki-hayabusa-2007-ID636zv.html
  11. Apuca-te de box!vine iarna,oricum te plictisesti si pana-n primavara vei putea aborda altfel situatii de genul,cel putin cu incredere.
  12. ))sa deschidă fata un topic despre experiența ei pe moto,aviz amatoarelor să-și lase poveștile p-aici și să sară toate fetele cu pla,să-i strice combinația. "Niste exceptii nu dau media majoritatii. Iar majoritatea e praf, atat pe doua cat si pe patru roti, oricat de cavaleri am vrea noi sa fim." Pai,pe majoritatea nu le interesează sporturile cu motor.
  13. akybo

    BURSA LOCALA

    Casca flipup Vemar,folosita,mărime S sau XS (nu scrie). Preț 100lei.Se poate proba in Iași.
  14. Salut! Il cunoaște cineva pe Neculai Ivanov? Motociclist endurist din Piatra. A vândut o Yamaha wr acum vreun an,eu o cumpăr la rândul meu si trebuie sa dau de el că sa facem actele.
  15. Salut! Cumpăr KTM exc 2t 200/250 poate și 300 dacă e o oferta buna,după 2005, înmatriculat-oferte pe pm.
  16. Salut! Vinde cineva oglinzi sh originale (sau nu,dar sa se potriveasca) de 929 (2001) ?
  17. Inseamna ca nu ai tobe destul de zgomotoase. Dupa ce am schimbat pe marauder toba,nu m-am mai lovit de problema pietonilor neatenti.
  18. Suzuki Marauder vz800,'97,2500€ https://www.olx.ro/oferta/marauder-vz800-ID76R0Q.html
  19. akybo

    Marauder VZ250-800

    Salut! Daca nu te grabesti,te pot ajuta eu dar sa intram in iarna.Pana atunci,uitati ceva frumos
  20. akybo

    Maidanez agresiv

    Cam departe pe tastatura "P" de "B" ca sa fie un typo .Vezi ba ca scot priceagul Nu ne agitam stai linistit! nu poti omori tu cati maidanezi se nasc
  21. Iti multumesc pentru raspuns ! si pentru oferta dar nu cred ca m-ai interpretat corect,nu-mi doresc un Caponord momentan;abia ieri am aflat ca exista Am sa mai caut informatii pe forumuri specializate si daca voi avea ocazia,sa merg pe una.
  22. Salut! Va scriu in vederea unei achizitii moto in urmatorul sezon.Pana ieri eram 100% hotarat pe un Vstrom 650:testat,o minunatie de motor.Am vazut in schimb topicul asta si ce sa spun...Caponordul pare (pe foaie,ca nu am testat) o achizitie mai buna pentru mine.Am roti cu spite,suspensii mai bune,motor mai puternic,consum nu cu mult mai mare,motorul la vstrom mi s-a parut foarte "smooth" si am auzit ca cel de Capo e si mai,protectie la vant,saua pare mai confortabila si e mai frumoasa fata de vstrom. Toate par prea bune ca sa nu existe un "catch",plus numarul scazut de utilizatori,in comparatie.Am citit de problema regulatorului de tensiune si rezolvarea lui si nu mi se pare un "sfarsit de lume".Alte probleme cunoscute cu acest Caponord care retin oamenii de la a le cumpara,sau doar pentru ca "Aprilia"?
  23. akybo

    BURSA LOCALA

    Suzuki Marauder VZ800,2500E link care merge http://www.olx.ro/oferta/suzuki-marauder-vz800-ID70RIc.html
×
×
  • Creează nouă...