Sari la conținut

Dominus

Membru
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Tg Mures
  • Motocicleta
    bmw
  • Numar Moto
    ooo
  • Club
    cred ca

Informații profil

  • Motociclete detinute
    mai cateva

Dominus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da, dar Simoncelli sigur avea casca mai mare, avand in vedere parul lui. Condoleante familiei!
  2. Salut,as vrea sa cumpar un cruise control Kaoko si nu stiu ce mag. comercializeaza asa ceva. un ajutor ar fi de mare folos sau poate are cineva de vanzare.!!!!
  3. Salut, eu am montat un venilator de moto(nu stiu de pe ce model,ceva de viteza) pe al meu r1100 si de 2 ani il folosesc,am pus si o barbita pt ca este mai mare in diametru decat radiatorul de ulei are mai buna tragere si este imbracat. Este pe buton direct, in momentul in care ma opresc sau sunt nevoit sa astept in coloana si mai ales in oras il pornesc si stau mult mai linistit fara sa mai trag cu ochiul mai mereu pe indicatorul de temperatura.
  4. Sa-i fie tarana usoara! Condoleante familiei!
  5. Salut, vreau sa va anunt ca de aseara (11:15)sunt fericitul posesor al unui r1100rs nou din1993 ,dar numai cu ajutorul lui Dan Cata.Am ajuns la Cluj la 4:45 cu al meu rs pe care~l stiu de ceva vreme l~am bagat in garaj la Dan si dupa ce i-a schimbat rotile dintate de la axele cu came cu altele de-a lui Lennie australianul , i-a mai reglat si alte acareturi pe acolo , un cablu de acceleratie si l-a certat nitel, a-nceput sa se schimbe(nu am bagat de seama chiar atunci).Au trecut orele si caldura, apoi la ora anuntata mai sus, am pornit spre Mures.Ce sa va spun.......? Dan mi-a schimbat rs-ul .A inceput sa nu-i mai trebuiasca acceleratie,mergea singur,la relanti mergea mult mai rotund si parca de undeva mai adunase vre-o 10 cai pe care-i baga in herghelie iar cand imi mai aduceam aminte de acceleratie foloseam doar sfert sau jumatate, acolo unde as fi folosit mult mai mult alta data,asa ca m-am dat jos, l-am admirat si mi-am dat seama ca intinerise cel putin cu vreo 10 ani.Astazi am continuat sa ma acomodez cu noul meu <rs nine t>prin oras, la treburile zilnice,treburi care obisnuiam sa le fac cu cel de ieri si am ramas placut surprins sa observ ca trebuie sa schimb si mai rar fata de cat o faceam inainte,total alta viata.Urmeaza sa-i fac consumul si,..... atat. Multmesc inca o data lui Dan pt rabdarea pe care o are si pentru profesionalismul de care da dovada de fiecare data cand ne vedem si sper sa ne vedem si la o bere nu numai la treburi si reparatii.Asa ca baieti cu bemewe-uri pana mai face Lennie asta rotite de astea nu stati pe ganduri si sunati-l pe Dan ca nu faceti investitie proasta.
  6. Cred ca pt inceput il las asa cum este ,daca se schimba ceva dupa reparatie am sa incerc si bixenonul.
  7. Multumesc am gasit in Tg,Mures pe cineva care inlocuieste sticla tot cu plexic ,
  8. Salutare tuturor, am avut un mic incident si mi-am spart sticla de la far, la un BMW R 1100 RS. As fi recunoscator daca m-ati putea ajuta sau indruma spre cineva cine are. Poate stiti pe cineva cine dezmembreaza?
  9. Salut, stie careva de unde pot sa cumpar un kit de reparatie pt o pompa de apa pt un Deauville sau un NTV? poate a-ti mai schimbat careva si ma pute-ti ajuta
  10. Fain motorul,pacat ca nu l-ai filmat pe loc sa-l vedem mai bine.
  11. Ar fi fain sa treaca cate o zi din asta..... cat mai des
  12. Salut. da, se stie de Dan Cata dar sa-l deranjezi pt fiecare intamplare parca este prea mult ,asa mai te uiti pe youtube mai repari un cablu ceva si le si vezi desfacute si facute la loc cu explicati(asta daca va place surubareala).
×
×
  • Creează nouă...