Sari la conținut

Drk

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Drk

  1. Salut, si pe Kawasaki zx636r din 2005 am avut aceeasi problema, am gasit o pompa brembo SH de pe un 2007 si nu mai am probleme.
  2. Drk

    BURSA LOCALA

    De vanzare piese Kawasaki zx6r - 1998 Salut, am in magazie niste piese de vanzare pentru modelul mentionat mai sus. Motocicleta a avut accident. Se pot vedea in iasi pentru orice nelamurire. Piese disponibile: Sa pilot (piele) - 80 lei Sa pasager (materia textil) - 40 lei Rezervor (mici indoituri dar nu este spart) - 250 lei Codita (zgariata cum se vede in poze) - 150 Cadru codita + scarite pasager - 500 lei Cadru plastic codita - 100 lei Bascula spate - 120 lei Stop - 20 lei Aripa fata (prezinta zgarieturi partea din fata) - 50 lei Aripa spate (prezinta o crapatura ca in poza) - 50 lei Furca fata + etrieri (ar trebui verificata la fata locului, impactul a fost pe lateral fata) - de discutat Bord (functionabil, motocicleta avea in jur de 70.000 de km) - 70 lei Cadru bord - 50 lei Amortizor spate - 100 lei Cadru provenit din germania (trebuie doar sa gasesc factura) - 400 euro - stare foarte buna, atat a costat achizitia Codita Kawasaki zx636r 2005 (urechile de la stop rupte) - 50 lei Parbriz original Kawasaki zx636r 2005 - 100 lei Cei interesati va rog sa ma contactati pe privat
  3. Salutare, am avut aceeasi problema la zx636r 2005 dar la mine dupa ce am urmarit videoul cum sa verific ce eroare e a iesit 63, am fost la mecanic si pur si simplu era prea mult praf la mufa, scoasa, curatata si nici o problema dupa. Daca ai toba aftermarket trebuie sa anulezi acel buterfly valve.
  4. Petrecut azi dimineata, am preluat informatia din ziar: http://www.bzi.ro/exclusiv-accident-cu-o-victima-pe-nicolae-iorga-un-motociclist-a-ajuns-la-spital-foto-428682 Se pare ca iar o neacordare de prioritate, Daca are cineva mai multe informatii, keep us posted. Sanatate riderului.
  5. Drk

    Accident 28.09.2013

    Daca ai invatat o lectie din asta este bine Multa sanatate si recuperare rapida !!!
  6. Asfalt uscat!! Frumusica foc cbr-ica
  7. RIP si condoleante familiei..
  8. Drk

    BURSA LOCALA

    Vand casca AIROH marimea L (59-60) am primit-o la achizitionarea motocicletei si nu am ce face cu ea. Pret 250 ron negociabil.
  9. Sincer eu nu inteleg care e treaba cu combinezonu sau echipamentu, fiecare merge cu ce are, sau cu ce il duce capu ca ii este bun in caz de accident, pe multi slapii si tricourile ii fac invincibili, eu zic ca problema ar trebui sa fie cum un idiot fara permis aproape omoara o nevinovata care nu o ajuta capu... daca vreau sa merg in tricou sau combinezon e pielea mea nu a altora in joc...jnj si sincer toti forumistii astia noi au aparut probabil odata cu descoperirea siteului sau a hobby-ului sau pasiunii de moto... daca nu stiu sa scrie este o problema dar simt din exprimarea ta ca ai ceva cu cei noi... si nu mi se pare ok...
  10. Bine ca riderul mai traieste.. pacat de mobra.. Sanatate si speram ca se face bine, si el si mobra.
  11. Ziceam ca diferenta de varsta faptul ca are de 2 ori varsta fetei As spune ca e destul sa fie considerata o diferenta
  12. Poate se refera probabil la diferenta de varsta a "tanarului de 36 de ani" mai putin tanar ca "tanara de 17 ani"?
  13. SI partea si mai frumoasa este ca tanara de 17 ani este "iubita motociclistului" ("tanarul de 36 de ani").
  14. Acuma stiu, insa am aflat pe calea cea grea. Am presuspus gresit ca la 15 secunde de verde (din total de 60) poate nu se trezeste nici unul sa se bage si de aici stiu ce sa nu fac data viitoare. Sper ca din toate thread-urile de sezonul acesta si cel trecut sa invete lumea cate ceva.
  15. Sunt din zona si stiu curba respectiva, trec pe acolo de cateva ori bune pe an, si intotdeauna chiar si cu masina este cate un destept care nu poate aprecia viteza celor dintr-o parte sau alta... Din pacate in cazul de fata nu s-a putut evita sfarsitul tragic. Inca odata condoleante familie si poate invata si altii din ceea ce s-a intamplat aici. Anul acesta se pare ca dai numai de stiri de genu'.... poate se calmeaza populatia (si conservarii si mobristii) si se gandesc ca poate chiar daca au prioritate este un "destept trecut prin viata" care e mai "jmecher" ca ei pe strada... Ideea ce iti poate salva viata... gandeste-te ca la fiecare semafor curba sau chiar langa tine e un om care poate nu se mai uita in oglinda si se baga sau taie calea... eu am patit-o la semnafor cu destept intrand in fata mea pe rosu la el si verde la mine de mult... am avut noroc si m-am ridicat de pe asfalt... altii nu au noroc... Fi-ti egoisti dragi frati si puneti-va pe primul loc ca altii nu va pun pe voi .... respect si numai ganduri bune..
  16. Drk

    Kawasaki Zx6r

    Asfalt uscat si sa o stapanesti sanatos!! Foarte frumoasa
×
×
  • Creează nouă...