Sari la conținut

pgcalin

EX+
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

pgcalin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cred ca asta e primul topic de la aceasta sectiune fara injuraturi la adresa "conservarului" ) Sanatate multa betivanului, ca sa nu aiba pretena de motociclist probleme.
  2. Simplu, usor de interpretat in mai multe feluri. Doar o parere, nu dau cu parul. "Pentru Alex. Dreptate!" Interpretari: -suntem aici pentru Alex -vrem dreptate pentru Alex -vrem dreptate, la modul imperativ. Nu voi fi in tara pe 15, dar as fi venit. Macar cu conserva, si tot as fi venit.
  3. Depinde de: - cat de bine fundamentata (si ca urmare, corecta) este parerea ta. Cu totii, aici, stim prea putine ca sa spunem cu certitudine ca lucrurile s-au intamplat intr-un anume fel. Stim, cu certitudine, cum s-au intamplat din punctul de vedere al lui AdrianB1. Si asta, partial. - cat de mare este increderea ta in popria parere. Cand spui lucruri de genul "Oricum pe viitor ai sa procedezi la fel." deja "te dai destept". Doar daca nu esti profet, si in cazul asta, imi retrag spusele. - cum o preziniti. Ai zis: "Acum sunt oameni care stiu ca gresesc, dar in ruptul capului n-ar recunoaste-o. Foarte probabil ca faci parte din aceasta categorie." Ti se pare ca ai datele necesare sa ii pui acestui om aceasta eticheta? Daca zici ca da, eu zic "Gresesti". Cat despre postul meu, nu are nici o importanta daca macar eu il cred sau nu. Important este ca, in doua interpretari diferite, acelasi lucru poate fi vazut diamentral opus. Din aceasta cauza am zis ca e mai bine sa judecam fiecare aceasta situatie dupa propriile valori. Si AdrianB1 o va face, si va trage fix propriile concluzii.
  4. Om, ai puterea si recunoaste. Ai gresit. Trebuia, cand ai vazut ca vine camionul din fata, sa faci stanga si sa accelerezi sau franezi astfel incat sa nu aiba nici macar o singura sansa de a reveni pe banda ei. Intra sub tir si, poate, cu ceva noroc, scapai alti soferi si alte masini de nervii idioatei. Oamenii labili psihic si cu draci (sau orgolii prea mari) la ei nu au ce cauta la volan. Sunt un pericol pentru toti ceilalti umblatori pe drumuri. Chiar daca noi nu vom mai afla, cu siguranta ca tampita va mai sifona pe cineva. Si poate, data viitoare, respectivul nu va fi la fel de norocos ca tine. Asa ca eu zic sa recunosti ca ai gresit si sa te gandesti ca urmatoarea victima a cocoanei nebune iti poate reprosa si tie accidentul sau. Daca o mai intalnesti, ai grija sa n-o mai ierti Acum , ca sa fiu serios si sa raspund celui pe care l-am citat... Ai fost in masina? Bun. Atunci hai sa invatam fiecare ce vrem din aceasta poveste si sa nu mai facem aiurea morala omului degeaba, sau doar pentru ca ne credem noi mai destepti...
×
×
  • Creează nouă...